• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Poorya.sh

مشکل قالب با رزولیشن

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان سایت ما یک قالب داره که در اصل قالبه 3تا ستون داره اما واسه کسای که رزولیشن مانیتورشون پایین بجای نمایش 3ستون فقط 2ستون نمایش دادمیشه یعنی باید رزولیشن حتمی از 1300بالاتر باشه تا قالب 3ستونه مشاهده بشه میخواستم بپرسم راهی هست که یک کاری کرد که قالب در رزولیشن های پاییت تر زیرش اسکرول بخوره تا واسه کسای که رزولیشنشون پایین هم 3ستونه دیده بشه یا نه؟

متاسفانه در حال حاظر هاست سایت دچار مشکل شده و سایت بالا نمیاد تا ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اگر میخواین قالبتون 3 ستونه باشه و در همه نمایشگرها به درستی نشونبده باید پنها رو کلا 990px قرار بدی

در غیر این صورت باید از کد


overflow: scroll;

استفاده کنی تا بصورت نواری بشه سایت

امروزه کمترین رزولیشن برای مانیتور ها لامپ دار هستش که 1024*768 هست

ویرایش شده در توسط فرهاد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه پهنا رو کمتر کنید روی 990 و بهتره این آموزش رو هم یه نگا بندازید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و خسته نباشید

دوست عزیز مشکلی که شما دارید و منم داشتم و چند ماه هم درگیرش بودم . ی قالب درست کرده بودم که تو رزولیشن مانیتور خودم درست نشون میداد ولی وقتی رزولیشن تغییر پیدا میکرد

همه چی میریخت به هم. ولی راه حل چیه؟؟؟؟

خب راه حل : ابتدا کدهای زیر رو اول فایل Style.css قرار بده :





html, body, div, span, applet, object, iframe,

h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,

a, abbr, acronym, address, big, cite, code,

del, dfn, em, font, ins, kbd, q, s, samp,

small, strike, strong, sub, sup, tt, var,

dl, dt, dd, ol, ul, li,

fieldset, form, label, legend,

table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td {

border: 0;

font-family: inherit;

font-size: 100%;

font-style: inherit;

font-weight: inherit;

margin: 0;

outline: 0;

padding: 0;

vertical-align: baseline;

}

بعد از اینکه این کار رو کردید ی Div بعد از Body بنویس و بهش آیدی بده حالا بنده Warp در نظر میگیرم میتونید خودتون به هر اسمی که خواستید تغییر بدید

بعد وقتی هم میخوای ببندیش قبل از تگ </body> ببندش . پس با این کار همه قالب تو داخل ی Div با آیدی Warp قرار گرفت .

توجه : داخل <div id ="warp"> ... </div> سعی کنید از id دادن به Div هاتون جلوگیری کنید و به جاش از Class استقاده کنید .

قدم نهایی : به فایل Style.css رفته و واسه Warp استایل میدیم :



#Warp{

width:1000px;

max-width:1010px;

background:#FFF;

margin:auto;

}

خب Width رو بهتره رو 960 قرار بدید ولی من دیدم چون کوچیک میشه و قالبم به محیط بزرگتری نیاز داره زیادش کردم شما هم هرچقدر بزرگ کنید مشکلی پیش نمیاد .

اینجا خاصیت Max-Width خیلی مهمه سعی کنید زیاد با Width تون فاصله نداشته باشه.

تموم شد به همین راحتی ، به همین خوشمزگی!!!

اما اگه میخوایید که قالبتون توی تبلت ها ، گوشی ها و ... به صورت صحیح نمایش بده باید از Responsive استفاده کنید که کمی مشکله!! البته فیلم های آموزشی زیادی وجود داره

که میتونید ازش استفاده کنید . ولی متاسفانه همشون انگلیسی هستن . اگه میخواید یاد بگیرید از آموزش شرکت لیندا استفاده کنید اسمش :

Lynda.Responsive.Design.With.Dreamweaver.CS6

حالا بنده لینک دانلودش رو هم میذارم ولی خواهشا تذکر و ... ندید . :D

لینک دانلود از سایت P30Download

ببخشید که زیاد حرف زدم و سرتون به درد آوردم . :wub:

امیدوارم مشکلتون حل شه .

موفق و پیروز باشید .

ویرایش شده در توسط mahforum
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }