Poorya.sh

مشکل قالب با رزولیشن

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان سایت ما یک قالب داره که در اصل قالبه 3تا ستون داره اما واسه کسای که رزولیشن مانیتورشون پایین بجای نمایش 3ستون فقط 2ستون نمایش دادمیشه یعنی باید رزولیشن حتمی از 1300بالاتر باشه تا قالب 3ستونه مشاهده بشه میخواستم بپرسم راهی هست که یک کاری کرد که قالب در رزولیشن های پاییت تر زیرش اسکرول بخوره تا واسه کسای که رزولیشنشون پایین هم 3ستونه دیده بشه یا نه؟

متاسفانه در حال حاظر هاست سایت دچار مشکل شده و سایت بالا نمیاد تا ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اگر میخواین قالبتون 3 ستونه باشه و در همه نمایشگرها به درستی نشونبده باید پنها رو کلا 990px قرار بدی

در غیر این صورت باید از کد


overflow: scroll;

استفاده کنی تا بصورت نواری بشه سایت

امروزه کمترین رزولیشن برای مانیتور ها لامپ دار هستش که 1024*768 هست

ویرایش شده در توسط فرهاد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه پهنا رو کمتر کنید روی 990 و بهتره این آموزش رو هم یه نگا بندازید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و خسته نباشید

دوست عزیز مشکلی که شما دارید و منم داشتم و چند ماه هم درگیرش بودم . ی قالب درست کرده بودم که تو رزولیشن مانیتور خودم درست نشون میداد ولی وقتی رزولیشن تغییر پیدا میکرد

همه چی میریخت به هم. ولی راه حل چیه؟؟؟؟

خب راه حل : ابتدا کدهای زیر رو اول فایل Style.css قرار بده :





html, body, div, span, applet, object, iframe,

h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,

a, abbr, acronym, address, big, cite, code,

del, dfn, em, font, ins, kbd, q, s, samp,

small, strike, strong, sub, sup, tt, var,

dl, dt, dd, ol, ul, li,

fieldset, form, label, legend,

table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td {

border: 0;

font-family: inherit;

font-size: 100%;

font-style: inherit;

font-weight: inherit;

margin: 0;

outline: 0;

padding: 0;

vertical-align: baseline;

}

بعد از اینکه این کار رو کردید ی Div بعد از Body بنویس و بهش آیدی بده حالا بنده Warp در نظر میگیرم میتونید خودتون به هر اسمی که خواستید تغییر بدید

بعد وقتی هم میخوای ببندیش قبل از تگ </body> ببندش . پس با این کار همه قالب تو داخل ی Div با آیدی Warp قرار گرفت .

توجه : داخل <div id ="warp"> ... </div> سعی کنید از id دادن به Div هاتون جلوگیری کنید و به جاش از Class استقاده کنید .

قدم نهایی : به فایل Style.css رفته و واسه Warp استایل میدیم :



#Warp{

width:1000px;

max-width:1010px;

background:#FFF;

margin:auto;

}

خب Width رو بهتره رو 960 قرار بدید ولی من دیدم چون کوچیک میشه و قالبم به محیط بزرگتری نیاز داره زیادش کردم شما هم هرچقدر بزرگ کنید مشکلی پیش نمیاد .

اینجا خاصیت Max-Width خیلی مهمه سعی کنید زیاد با Width تون فاصله نداشته باشه.

تموم شد به همین راحتی ، به همین خوشمزگی!!!

اما اگه میخوایید که قالبتون توی تبلت ها ، گوشی ها و ... به صورت صحیح نمایش بده باید از Responsive استفاده کنید که کمی مشکله!! البته فیلم های آموزشی زیادی وجود داره

که میتونید ازش استفاده کنید . ولی متاسفانه همشون انگلیسی هستن . اگه میخواید یاد بگیرید از آموزش شرکت لیندا استفاده کنید اسمش :

Lynda.Responsive.Design.With.Dreamweaver.CS6

حالا بنده لینک دانلودش رو هم میذارم ولی خواهشا تذکر و ... ندید . :D

لینک دانلود از سایت P30Download

ببخشید که زیاد حرف زدم و سرتون به درد آوردم . :wub:

امیدوارم مشکلتون حل شه .

موفق و پیروز باشید .

ویرایش شده در توسط mahforum
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..