Poorya.sh

مشکل قالب با رزولیشن

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان سایت ما یک قالب داره که در اصل قالبه 3تا ستون داره اما واسه کسای که رزولیشن مانیتورشون پایین بجای نمایش 3ستون فقط 2ستون نمایش دادمیشه یعنی باید رزولیشن حتمی از 1300بالاتر باشه تا قالب 3ستونه مشاهده بشه میخواستم بپرسم راهی هست که یک کاری کرد که قالب در رزولیشن های پاییت تر زیرش اسکرول بخوره تا واسه کسای که رزولیشنشون پایین هم 3ستونه دیده بشه یا نه؟

متاسفانه در حال حاظر هاست سایت دچار مشکل شده و سایت بالا نمیاد تا ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اگر میخواین قالبتون 3 ستونه باشه و در همه نمایشگرها به درستی نشونبده باید پنها رو کلا 990px قرار بدی

در غیر این صورت باید از کد


overflow: scroll;

استفاده کنی تا بصورت نواری بشه سایت

امروزه کمترین رزولیشن برای مانیتور ها لامپ دار هستش که 1024*768 هست

ویرایش شده در توسط فرهاد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه پهنا رو کمتر کنید روی 990 و بهتره این آموزش رو هم یه نگا بندازید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و خسته نباشید

دوست عزیز مشکلی که شما دارید و منم داشتم و چند ماه هم درگیرش بودم . ی قالب درست کرده بودم که تو رزولیشن مانیتور خودم درست نشون میداد ولی وقتی رزولیشن تغییر پیدا میکرد

همه چی میریخت به هم. ولی راه حل چیه؟؟؟؟

خب راه حل : ابتدا کدهای زیر رو اول فایل Style.css قرار بده :





html, body, div, span, applet, object, iframe,

h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,

a, abbr, acronym, address, big, cite, code,

del, dfn, em, font, ins, kbd, q, s, samp,

small, strike, strong, sub, sup, tt, var,

dl, dt, dd, ol, ul, li,

fieldset, form, label, legend,

table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td {

border: 0;

font-family: inherit;

font-size: 100%;

font-style: inherit;

font-weight: inherit;

margin: 0;

outline: 0;

padding: 0;

vertical-align: baseline;

}

بعد از اینکه این کار رو کردید ی Div بعد از Body بنویس و بهش آیدی بده حالا بنده Warp در نظر میگیرم میتونید خودتون به هر اسمی که خواستید تغییر بدید

بعد وقتی هم میخوای ببندیش قبل از تگ </body> ببندش . پس با این کار همه قالب تو داخل ی Div با آیدی Warp قرار گرفت .

توجه : داخل <div id ="warp"> ... </div> سعی کنید از id دادن به Div هاتون جلوگیری کنید و به جاش از Class استقاده کنید .

قدم نهایی : به فایل Style.css رفته و واسه Warp استایل میدیم :



#Warp{

width:1000px;

max-width:1010px;

background:#FFF;

margin:auto;

}

خب Width رو بهتره رو 960 قرار بدید ولی من دیدم چون کوچیک میشه و قالبم به محیط بزرگتری نیاز داره زیادش کردم شما هم هرچقدر بزرگ کنید مشکلی پیش نمیاد .

اینجا خاصیت Max-Width خیلی مهمه سعی کنید زیاد با Width تون فاصله نداشته باشه.

تموم شد به همین راحتی ، به همین خوشمزگی!!!

اما اگه میخوایید که قالبتون توی تبلت ها ، گوشی ها و ... به صورت صحیح نمایش بده باید از Responsive استفاده کنید که کمی مشکله!! البته فیلم های آموزشی زیادی وجود داره

که میتونید ازش استفاده کنید . ولی متاسفانه همشون انگلیسی هستن . اگه میخواید یاد بگیرید از آموزش شرکت لیندا استفاده کنید اسمش :

Lynda.Responsive.Design.With.Dreamweaver.CS6

حالا بنده لینک دانلودش رو هم میذارم ولی خواهشا تذکر و ... ندید . :D

لینک دانلود از سایت P30Download

ببخشید که زیاد حرف زدم و سرتون به درد آوردم . :wub:

امیدوارم مشکلتون حل شه .

موفق و پیروز باشید .

ویرایش شده در توسط mahforum
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir