sadeght

مشکل در نمایش اخرین مطالب وبلاگ ها

13 پست در این موضوع قرار دارد

یک مشکلی وجود دارد من از این کد استفاده می کنم و وقتی می زارم صفحه سفید می شود


<ul>
<?php
$limit_posts = 4;
$updates = get_last_updated(' ', 0, 15);
foreach($updates as $up){
if ( 0 == $up['blog_id'] || 1 == $up['blog_id'] )
$post_prefix= $table_prefix .'posts';
else
$post_prefix = $table_prefix . $up['blog_id'] . '_posts';
$_post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC LIMIT ".intval($limit_posts)));
foreach((array)$_post as $obj) {
if(!is_object($obj))
continue;
printf('<li><a href="%s" title="%s">%2$s</a></li>',get_blog_option( $up['blog_id'],'siteurl').'/?p='.$obj->ID ,$obj->post_title);
}
}
?>
</ul>
?>

یک مورد هست این که من پسوند جداول تیبل رو تغییر دادم احتمالا به خاطر این هست لطفا راهنمایی کنید که چطوری این کد رو

با آن همسان کنم که مشکلی نداشته باشه و نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از جداول تیبل ها این هست wp_که این را تغییر دادم همین لطفا بگید چکارکنم که طبق کد بالایی که دادم مطالب آخرین وبلاگ ها رو نمایش بده و صفحه سفید نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه سفید یعنی یک قسمت از کد شما مشکل داره.

شما ببینید فایل error_log در سرورتون وجودداره؟ اگر هست فایل رو اینجا پیوست کنید تا مشکل رو بررسی کنیم.

فعلا این کد رو یک تستی بکنید:

<ul>
<?php
$limit_posts = 4;
$updates = get_last_updated(' ', 0, 15);
foreach($updates as $up){
if ( $up['blog_id'] == 0 || $up['blog_id'] == 1 )
$post_prefix= $table_prefix .'posts';
else
$post_prefix = $table_prefix . $up['blog_id'] . '_posts';
$_post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC LIMIT ".intval($limit_posts)));
foreach((array)$_post as $obj) {
if(!is_object($obj))
continue;
printf('<li><a href="%s" title="%s">%2$s</a></li>',get_blog_option( $up['blog_id'],'siteurl').'/?p='.$obj->ID ,$obj->post_title);
}
}
?>
</ul>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست شد همین طوریه !

ایا مربوط به اون موردی که در بالا گفت میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال داره اما چون دسترسی به وردپرس شبکه ندارم نتونستم کد رو تست نهایی کنم.

شما اینمورد رو بررسی کردید؟

شما ببینید فایل error_log در سرورتون وجودداره؟ اگر هست فایل رو اینجا پیوست کنید تا مشکل رو بررسی کنیم.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله بررسی شد ولی وجود نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بجای این تکه:

SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC

به اینصورت وارد و تست کنید:

SELECT post_title,ID FROM wp_posts WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC

فقط بجای wp_posts چیزی که تغییر دادید رو وارد کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم و جایگزین کردم ولی همچنان صفحه سفید است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برید به phpmyadmin و دیتابیس مورد نظر رو انتخاب کنید.

بعد برید به بخش sql و کد بالا که select بود رو در باکس وارد و اجرا کنید ببینید اصلا نتیجه ایی نمایش میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نمایش داد و سبز شد و این پیام رو داد

Showing rows 0 - 1 ( 2 total, Query took 0.0003 sec) [iD: 59 - 52]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به نظرتون حال چکار کنم ؟!

لطفا در این مورد دوستان کسی می دونه پاسخی بدهد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نمایش داد و سبز شد و این پیام رو داد

Showing rows 0 - 1 ( 2 total, Query took 0.0003 sec) [iD: 59 - 52]

مشخص شد که کوئری شما مشکل نداره. حداقل آی دی ها رو برگردوند.

خوب کوئری که وارد کردید رو اینجا بزارید تا ببینم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته برای راحتی کار شما دو افزونه وجود داره که ابزارکی هست :


http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-latest-posts-widget/
http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-recent-posts-widget/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .