• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Mehr@n

ريدايركت

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد

سايتم اونجوری شد همونجوری ديگه...بعد آدرس و عوض كردم حالا ميخوام ريدايركت كنم

بايد چيكاركنم؟

كلا كار با گوگل وبمستر و بلد نيستم

توسی پنل ريدايركت زدم

حال بايد چه كاری انجام بدم؟ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ریدارکت نیازی به گوگل وبمستر نیست شما 301 کنید حله خود گوگل اینکارس ;)

توی فایل .htaccess


Redirect 301 / http://www.new-site.com/

یا index.php


<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: http://p30games.ir/");
exit();
?>

حالا ریدارکت 301 یا 302 یه فرق کوچیک داره یکیش تغییر موقت یکی دیگه دائم اگه اشتباه نکنم 302 موقت هست نمیدونم دقیق یه سرچ بزن ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمت گرم داش فقط بگو اين كد كجا هست و كجارو بايد تغيير بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دمت گرم داش فقط بگو اين كد كجا هست و كجارو بايد تغيير بدم؟

داشی از وردپرس 3.5.1 استفاده میکنی خوب دامنه های که پارک کردی روی کنترل پنل هاستت درسته ؟

اگه اینطوریه توی تنظیمات وردپرست آدرس جدید وبت رو بزنی خود وردپرس ریدارکت میکنه نیازی به هفت خان رستمم نبود :D

اگر پارک نکردی توی مسیر مربوطه یه فایل به نام .htaccess درست کن و توش بزن ولی همون تنظیمات وردپرس برات بهتره در ضمن سعی کن آدرس محتویاتت رو کلاَ با وبت جدا کنی تجربی میگم اینو ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره از 3.5.1 استفاده ميكنم زدم اما چرا ريدايركت نشده؟

اون فايل .htaccess درباره اين بيشتر توضيح ميدی؟از تو هاست منظورته اين و اوكی كنم؟

داداش منظورت و نفهميدم يعنی چی آدرس محتويات رو كلا با وبم جدا كنم؟

داداش تو هاست كه ريدايركت كردم آدرس جديد و گفتن تو گوگل وبمستر بايد آدرس جديد و بزنم اما اصلا كار با گوگل وبمستر و بلد نيستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كسی نبود :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی کد اول که داده شده درش اسم سایتتون رو قرار بدید

بعد هم در htaccess بزارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبم htaccess نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

htaccess در روت سایتتون هست در پوسته نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زدم آقا مرتضی بايد ادرس جديد رو ميزدم ديگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد توي صفحه اصلي هاست يك فايل به اسم زير بساز و درونش كدهاي زير قرار بده


.htaccess

كد:


Redirect 301 / http://www.addres-jadid-site.com/

وجاي


http://www.addres-jadid-site.com

آدرس جديد قرار بديد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش اين فايل هست

خودم يكی ديگه بسازم؟؟؟

ميگم يه آدرس دارم AceMusic.tk اين ريدايركت شده رو آدرس فعلی اما acemusic2.org اين هنوز فيله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که داده شد باید در همون فایل موجود قرار گیرد

برای تغییر در گوگل هم در وبمستر تغییر آدرس دهید

http://quick-markup.com/p/526bae791e5bd

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من تا حالا با گوگل وبمستر كار نكردم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من تا حالا با گوگل وبمستر كار نكردم :(

اهمیتی نداره

به همون روش دوستان عمل کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين ارور چيه؟؟؟

13832917881.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطای کجاست؟

جمله را با مترجم ترجمه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اونجایی كه اون كد و تو اون فايل ميزنم و سيو ميكنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }