احمد وردپرس

افزونه قراردادن تصویر شاخص برای هر دسته ؟؟؟؟!!!

11 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من سلام

می خواستم بدونم افزونه ای هست که به صورت پیشفرص اگه یک نوشته تصویر شاخص نداشت برای هر دسته ای یک تصویر معرفی کنیم .

ممنون میشم کمک کنید

دوستان من سلام

می خواستم بدونم افزونه ای هست که به صورت پیشفرص اگه یک نوشته تصویر شاخص نداشت برای هر دسته ای یک تصویر معرفی کنیم .

یعنی هر دسته ای یک تصویر شاص پیشفرض داشته باشه

ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نبود . کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای نوشته هاتون یک تصویری رو به عنوان تصویر شاخص پیشفرض انتخاب میکنه :‌

http://wordpress.org/plugins/default-featured-image/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا بحث شده جستجو کنید


http://forum.wp-parsi.com/topic/8930-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%A7/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای نوشته هاتون یک تصویری رو به عنوان تصویر شاخص پیشفرض انتخاب میکنه :‌

http://wordpress.org...featured-image/

ممنون

این عکس شاخص انتخاب میکنه . . . .اما میخوام برای هر دسته مثلا اخبار سیاسی >عکس2 . اخبار اجتماعی > عکس3

اینجور می خوام . هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه کد:

<?php
if ( (function_exists('has_post_thumbnail')) && (has_post_thumbnail()) && (in_category(آی دی دسته بندی)) ) {
the_post_thumbnail('thumbnail');
} else { ?>
<img src="whatever/directory/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" /> <?php }
endif;
} ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه کد:

<?php
if ( (function_exists('has_post_thumbnail')) && (has_post_thumbnail()) && (in_category(آی دی دسته بندی)) ) {
the_post_thumbnail('thumbnail');
} else { ?>
<img src="whatever/directory/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" /> <?php }
endif;
} ?>

این کد رو باید داخل

functions.php

بذارم یا به پلاگین مربوط میشه؟

آدرس عکس رو باید به جای

.jpg بذارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو باید داخل

functions.php

بذارم یا به پلاگین مربوط میشه؟

آدرس عکس رو باید به جای

.jpg بذارم ؟

به جای تصویر شاخص

در فایل single

در پوشه پوسته . پوشه ای ایجاد کنید با نام catimages

و تصاویر با نام id دسته در آن قرار بدید


<?php
if ( function_exists('has_post_thumbnail') && has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('thumbnail');
} else { ?>
<img src="<?php $category = get_the_category(); echo get_template_directory_uri() ."/catimages/". $category[0]->cat_ID; ?>.jpg" /> <?php }
endif;
} ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین کدوم کد رو در کجا قرار بدیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین کدوم کد رو در کجا قرار بدیم

تابع تصویر شاخص رو پیدا کنید the_post_thumbnail

و جایگزین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط eniac
      سلام
      آیا ميشه تبلیغات بنری یا کلیکی رو داخل صفحه Amp گذاشت یا شورتکد تبلیغ؟
      توی مستندات amp يه چیزهایی نوشته ولی متوجه نشدم.
    • توسط imaniy
      سلام دوستان من افزونه Subscribe to Comments Reloaded رو نصب و پیکربندی کردم تا کاربر وقتی نظرش تایید شد یا پاسخ داده شد واسش ایمیل ارسال بشه ولی این کار رو نمیکنه نمیدونم چرا راستی تو قسمت نشانی رایان‌نامه فرستنده جیمیل من هستش این چطوری میتونه با جیمیل من برای کسی ایمیل ارسال کنه مگه سترسی داره؟ اگه مشکل همینه باید چیکار کنم؟ راستی راهی هست وقتی کاربر نظری ثبت میکنه بهش گفته بشه نظر شما منتظر تایید مدیریت میباشد؟ امیدوارم اینم افزونه نخاد.
    • توسط sae13
      سلام من یه تابع دارم.
      که نگاه میکنه اگه داده های خاصی توی دیتابیس ذخیره نیستن اونا رو اضافه میکنه.
      کد تابع من اینه :
       
       
      function add_sellers_brand_size_to_db() { include_once dirname( __FILE__ ).'/sellers_brands.php'; // installation_db(); global $seller_array; global $brands_array; global $tire_sabok_size_gf_field_id; global $tire_sangin_size_gf_field_id; global $tire_gravity_form_id; $current_user = wp_get_current_user(); $current_user_name = $current_user->user_login; // $entry_size=GFAPI::get_entry() $tire_field = GFAPI::get_field($tire_gravity_form_id, $tire_sabok_size_gf_field_id); $tire_field = $tire_field->choices; $tire_sabok_size_array = array(); foreach ($tire_field as $tire) { array_push($tire_sabok_size_array, $tire['text']); } $tire_field = GFAPI::get_field($tire_gravity_form_id, $tire_sangin_size_gf_field_id); $tire_field = $tire_field->choices; $tire_sangin_size_array = array(); foreach ($tire_field as $tire) { array_push($tire_sangin_size_array, $tire['text']); } $tire_table_array = array(); foreach ($seller_array as $seller_name => $seller) { $tire_seller_sells_sabok = in_array('sabok', $seller['tire_type']); $tire_seller_sells_sangin = in_array('sangin', $seller['tire_type']); foreach ($seller['brands'] as $brand_name) { $brand = $brands_array[$brand_name]; $tire_sabok_is_in_brand = in_array('sabok', $brand['type']); $tire_sangin_is_in_brand = in_array('sangin', $brand['type']); if ($tire_seller_sells_sangin) { if ($tire_sangin_is_in_brand) { foreach ($tire_sangin_size_array as $size) { $seller_table_array = array($seller, $brand, $size, false); array_push($tire_table_array, $seller_table_array); } } } if ($tire_seller_sells_sabok) { if ($tire_sabok_is_in_brand) { foreach ($tire_sabok_size_array as $size) { $seller_table_array = array($seller_name, $brand_name, $size, true); array_push($tire_table_array, $seller_table_array); } } } } } foreach ($tire_table_array as $row) { global $wpdb; $table_name = $wpdb->prefix . 'tire_seller'; $seller = $row[0]; $brand = $row[1]; $size = $row[2]; $is_sabok = $row[3]; $id = $wpdb->get_var(" select max(id) from $table_name where tire_seller='$seller' and tire_brand='$brand' and tire_size='$size' ; "); if ($id == NULL) { $insert_array = array( 'tire_seller' => $seller, 'tire_brand' => $brand, 'tire_size' => $size, 'tire_type_is_sabok' => $is_sabok, 'added_by' => $current_user_name ); $wpdb->insert($table_name, $insert_array); } } }  
       
      وقتی این تابع رو میذارم توی
      register_activation_hook(__FILE__,'add_sellers_brand_size_to_db');  فرجی نمیشه ولی وقتی خالی خالی اجراش میکنم بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
      ویدیوش
      http://gg.gg/cmdmn
      limit.zip
    • توسط kimidoonekekie
      سلام 
      چطور و از کجا میتونم ویرایش افزونه ها رو یاد بگیرم؟
      با کد نویسی آشنایی دارم و نرم افزار تحت وب با پی اچ پی هم نوشتم اما تاحالا تو این زمینه کار نکردم.
      الان به شدت احتیاج پیدا کردم که صفحه پیشخوان افزونه دکان - قسمت افزودن محصول رو ویرایش کنم.
      اگر کسی بهم بتونه این آموزش رو خصوصا  در مورد این نرم افزار بده به شدت احتیاج دارم.
       
    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم