احمد وردپرس

افزونه قراردادن تصویر شاخص برای هر دسته ؟؟؟؟!!!

11 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من سلام

می خواستم بدونم افزونه ای هست که به صورت پیشفرص اگه یک نوشته تصویر شاخص نداشت برای هر دسته ای یک تصویر معرفی کنیم .

ممنون میشم کمک کنید

دوستان من سلام

می خواستم بدونم افزونه ای هست که به صورت پیشفرص اگه یک نوشته تصویر شاخص نداشت برای هر دسته ای یک تصویر معرفی کنیم .

یعنی هر دسته ای یک تصویر شاص پیشفرض داشته باشه

ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نبود . کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای نوشته هاتون یک تصویری رو به عنوان تصویر شاخص پیشفرض انتخاب میکنه :‌

http://wordpress.org/plugins/default-featured-image/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا بحث شده جستجو کنید


http://forum.wp-parsi.com/topic/8930-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%A7/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای نوشته هاتون یک تصویری رو به عنوان تصویر شاخص پیشفرض انتخاب میکنه :‌

http://wordpress.org...featured-image/

ممنون

این عکس شاخص انتخاب میکنه . . . .اما میخوام برای هر دسته مثلا اخبار سیاسی >عکس2 . اخبار اجتماعی > عکس3

اینجور می خوام . هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه کد:

<?php
if ( (function_exists('has_post_thumbnail')) && (has_post_thumbnail()) && (in_category(آی دی دسته بندی)) ) {
the_post_thumbnail('thumbnail');
} else { ?>
<img src="whatever/directory/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" /> <?php }
endif;
} ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه کد:

<?php
if ( (function_exists('has_post_thumbnail')) && (has_post_thumbnail()) && (in_category(آی دی دسته بندی)) ) {
the_post_thumbnail('thumbnail');
} else { ?>
<img src="whatever/directory/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" /> <?php }
endif;
} ?>

این کد رو باید داخل

functions.php

بذارم یا به پلاگین مربوط میشه؟

آدرس عکس رو باید به جای

.jpg بذارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو باید داخل

functions.php

بذارم یا به پلاگین مربوط میشه؟

آدرس عکس رو باید به جای

.jpg بذارم ؟

به جای تصویر شاخص

در فایل single

در پوشه پوسته . پوشه ای ایجاد کنید با نام catimages

و تصاویر با نام id دسته در آن قرار بدید


<?php
if ( function_exists('has_post_thumbnail') && has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('thumbnail');
} else { ?>
<img src="<?php $category = get_the_category(); echo get_template_directory_uri() ."/catimages/". $category[0]->cat_ID; ?>.jpg" /> <?php }
endif;
} ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین کدوم کد رو در کجا قرار بدیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین کدوم کد رو در کجا قرار بدیم

تابع تصویر شاخص رو پیدا کنید the_post_thumbnail

و جایگزین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      من از افزونه Visual Composer استفاده می‌کردم البته به صورت کرک شده که متوجه شدم احتمال خیلی زیر کد مخرب داره و مجبور شدم کلا هاستم رو مجدد بارگذاری کنم.
      حالا از دوستان کسی سایتی رو میشناسه که افزونه Visual Composer دانلودش رایگان باشه و خیالم راحت باشه که مشکلی نداشته باشه؟ حتما به این افزونه احتیاج دارم لطفا دوستان راهنمایی کنن.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟
    • توسط abolfazlbozorgi
      با سلام.
       
      دوستان افزونه ای تو سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستش که بتونه سطوح کاربری ویژه و عادی در نظر بگیره؟؟
      یکی از ساده ترین امکاناتش این باشه که"
       
      محتوای سایت رو برای دسترسی های مختلف نمایش بده!! به عنوان مثال کاربر با سطح دسترسی عادی نتونه محتوای سطح دسترسی ویژه رو بخونه!! سطح دسترسی ویژه بتونه به کل محتوای سایت دسترسی داشته باشه!!!!