sanaz456

عکس برای ادامه مطلب

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری باید برای قالب های ارتیستر به جای کلمه ی ادامه مطلب ( که البته مینویسه ادامه خواندن ) یه عکس گذاشت ؟

چندتا راه بعد سرچ پیدا کردم که کار نمیکردن

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کد ادامه مطلب رو بذارید تا بررسی بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت زیر عمل کنید :


<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/more.png" width="76" height="22" alt="more" /></a></div>

more.png : عکس مورد نظر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

کد ادامه مطلب نداره ؟ منظورتون کد کدوم قسمت هست ؟

اقا امید این کدی که دادین رو در داخل فایل فانکشن باید بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد

کد ادامه مطلب نداره ؟ منظورتون کد کدوم قسمت هست ؟

اقا امید این کدی که دادین رو در داخل فایل فانکشن باید بزارم ؟

خیر باید در حلقه پست قرار داده بشه !

شما ادرس سایتتون رو بدید تا برسی بشه ...

ویرایش شده در توسط RapiD AM
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

من تقریبا با 7 8 تا سایت این مشکلو دارم

برای نمونه شما لطفا این یکیو یه نگاه بندازین

rashtkarting.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام كلاس لينك ادامه مطلب


A.more-link{

}

ولي پيداش نكردم !‌ بهتره هم از عكس استفاده نكنيد و استايل يك دكمه css به اين كلاس بدين مث زير :


A.more-link{
background:#f00;
padding:5px;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
}

شما همين كد به اخر فايل استايل اضافه كنيد و رنگ مورد نظرتون بدين بهش !‌ اگه هم عكس ميخواين بزارين مقدار رو به رو بكگراند پاك كنيد و لينك عكستون بزارين !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

حالا چطوری میتونم کلمه ادامه خواندن رو عوض کنم یا کلا برش دارم چون ظاهر خیلی بدی روی عکس پیدا کرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه هم برام پیش اومده

چطوری باید یک جای ثابت برای ادامه مطلب تعیین کنم ؟

مثلا بیاد کنار قسمت پاسخ های پست و با ادیت کردن پست کاربرا جاش هی تغییر نکنه

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه برداشتن يا تغيير كلمه ادامه خواندن :


<a class="more-link" href="#">
ادامه‌ی خواندن
<span class="meta-nav">

</span>
</a>

توي صفحه ايندكس(index.php) قالبتون دنبال ي همچين قطعه كدي باشين يا كلا" توي صفحه ايندكس عبارت "ادامه‌ی خواندن" بزنيد جستجو كنه و عبارت خودتون بزارين.براي عوض كردن رنگ نوشته هم بايد به همون كلاس css اوليه كه گفتم اين مقدار color اضافه كنيد به فرض من سفيد الان دادم :


A.more-link{
color:#FFF;
}

مورد دوم نفهميدم درست ! مكان جديد كه ميخواين انتقال بدين با عكسي چيزي نمايش بدين اگه ميشه !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا بیاد کنار قسمت پاسخ های پست و با ادیت کردن پست کاربرا جاش هی تغییر نکنه

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر منظورتون اینه که میخواید بیاد کنار جایی که نوشته « پاسخ دهید: » هست، باید کد ادامه نوشته ای که دوستمون RedPlus فرمودن رو پیداش کنید و و بعد کد زیر رو در ایندکس و همچنین صفحه آرشیو قالبتون پیدا کنید و کد ادامه نوشته رو جایی که نوشتم INJA BEZARIN قرار بدید:


<div class="art-postfootericons art-metadata-icons">INJA BEZARIN<span class="art-postcommentsicon"><a title="دیدگاه‌" href="#/#respond">پاسخ دهید:</a></span></div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی که گفتین توی ایندکس نبود


<?php get_header(); ?>
<div class="art-layout-wrapper">
<div class="art-content-layout">
<div class="art-content-layout-row">
<div class="art-layout-cell art-sidebar1">
<?php get_sidebar('default'); ?>
<div class="cleared"></div>
</div>
<div class="art-layout-cell art-content">
<?php get_sidebar('top'); ?>
<?php
if(have_posts()) {

/* Display navigation to next/previous pages when applicable */
if ( theme_get_option('theme_' . (theme_is_home() ? 'home_' : '') . 'top_posts_navigation' ) ) {
theme_page_navigation();
}

/* Start the Loop */
while (have_posts()) {
the_post();
get_template_part('content', get_post_format());
}

/* Display navigation to next/previous pages when applicable */
if (theme_get_option('theme_bottom_posts_navigation')) {
theme_page_navigation();
}

} else {

theme_404_content();

}
?>
<?php get_sidebar('bottom'); ?>
<div class="cleared"></div>
</div>
<div class="art-layout-cell art-sidebar2">
<?php get_sidebar('secondary'); ?>
<div class="cleared"></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="cleared"></div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله داخل ايندكس نبود ! در فانكشن قالب قرار داشت ! نميدونم فك كنم خودش از جايي ديگه ترجمه ميكنه ! اين قطعه كد زير اگه اشتباه نكنم !

دوستان ديگه هم ي نگاه بندازن ببينن ميتونن رفع كنن مشكل رو !

if (!function_exists('theme_get_excerpt')){
function theme_get_excerpt($args = array()) {
global $post;
$more_tag = theme_get_array_value($args, 'more_tag', __('Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', THEME_NS));
$auto = theme_get_array_value($args, 'auto', theme_get_option('theme_metadata_excerpt_auto'));
$all_words = theme_get_array_value($args, 'all_words', theme_get_option('theme_metadata_excerpt_words'));
$min_remainder = theme_get_array_value($args, 'min_remainder', theme_get_option('theme_metadata_excerpt_min_remainder'));
$allowed_tags = theme_get_array_value($args, 'allowed_tags',
(theme_get_option('theme_metadata_excerpt_use_tag_filter')
? explode(',',str_replace(' ', '', theme_get_option('theme_metadata_excerpt_allowed_tags')))
: null));
$perma_link = get_permalink($post->ID);
$more_token = '%%theme_more%%';
$show_more_tag = false;
$tag_disbalance = false;
if (function_exists('post_password_required') && post_password_required($post)){
return get_the_excerpt();
}
if ($auto && has_excerpt($post->ID)) {
$excerpt = get_the_excerpt();
$show_more_tag = theme_strlen($post->post_content) > 0;
} else {
$excerpt = get_the_content($more_token);
// hack for badly written plugins
ob_start();echo apply_filters('the_content', $excerpt);$excerpt = ob_get_clean();
global $multipage;
if ($multipage && theme_strpos($excerpt, $more_token) === false){
$show_more_tag = true;
}
if(theme_is_empty_html($excerpt)) return $excerpt;
if ($allowed_tags !== null) {
$allowed_tags = '<' .implode('><',$allowed_tags).'>';
$excerpt = strip_tags($excerpt, $allowed_tags);
}
if (theme_strpos($excerpt, $more_token) !== false) {
$excerpt = str_replace($more_token, $more_tag, $excerpt);
} elseif($auto && is_numeric($all_words)) {
$token = "%theme_tag_token%";
$content_parts = explode($token, str_replace(array('<', '>'), array($token.'<', '>'.$token), $excerpt));
$content = array();
$word_count = 0;
foreach($content_parts as $part)
{
if (theme_strpos($part, '<') !== false || theme_strpos($part, '>') !== false){
$content[] = array('type'=>'tag', 'content'=>$part);
} else {
$all_chunks = preg_split('/([\s])/u', $part, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE);
foreach($all_chunks as $chunk) {
if('' != trim($chunk)) {
$content[] = array('type'=>'word', 'content'=>$chunk);
$word_count += 1;
} elseif($chunk != '') {
$content[] = array('type'=>'space', 'content'=>$chunk);
}
}
}
}
if(($all_words < $word_count) && ($all_words + $min_remainder) <= $word_count) {
$show_more_tag = true;
$tag_disbalance = true;
$current_count = 0;
$excerpt = '';
foreach($content as $node) {
if($node['type'] == 'word') {
$current_count++;
}
$excerpt .= $node['content'];
if ($current_count == $all_words){
break;
}
}
$excerpt .= '…'; // ...
}
}
}
if ($show_more_tag) {
$excerpt = $excerpt.' <a class="more-link" href="'.$perma_link.'">'.$more_tag.'</a>';
}
if ($tag_disbalance) {
$excerpt = force_balance_tags($excerpt);
}
return $excerpt;
}
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم این حرف چقدر صحیح هست، ولی یک موقع که با آرتیستر برای تست کار میکردم، احتمالا بر اساس یکی از پوسته های پیشفرض وردپرس فراخوانی میکرد.. (اون موقع از دوهزارو یازده) بود فکر کنم.. توی فایل زبان دوهزارو یازده هم که الان دیدم، read more رو به ادامه خواندن ترجمه کرده بود... به اونجا یه سری بزنید... ببینید چی میشه.. (البته فایل زبان نداره پوسته؟)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من توی تمامی قالب های پیشفرض وردپرس کلمه ادامه خواندن رو جستوجو کردم ولی چیزی پیدا نشد

در فایل های فانکشن ایندکس فایل های زبان و اکثر فایل های اضافی این کارو کردم ولی کلمه ای پیدا نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه توي functions.php ادامه خوادن براي تابع the_excerpt تعريف كرده

توي فابل content توي پوسته

اگر درست گفته باشم

قعطه كد مربوط به excerpt از functions.php قالب حذف كنيد بعد وارد از پوسته content.php پيدا كنيد

اونجا چيزي كه ميخواي تغيير بده

:D

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط loppyshiraz
      سلام
      من با ویژوال کامپوزر نحوه قرار گیری مطالبم رو مشخص کردم اما برای وارد شدن به ادامه مطالب باید روی تصویر کلیک شود و کلا سه اکشن در ویژوال کامپوزر بیشتر تعریف نشده
      مشکلم اینجاست که با سیستم وقتی موس برروی تصویر قرار میگیره صفحه مطلبم تغییر میکنه و با کلیک کردن برروی آن وارد ادامه مطلب میشه اما در گوشی این اتفاق نمیفته و وقتی روی مطلب کلیک میکم وارد ادامه مطلب نمیشه. آیا میشه اکشن دیگری به اون اضافه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
       

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط A.Nahvi
      سلام، من یکی از صفحات سایتم دچار مشکل شده، توی اون برگه از 60 عدد عکس باید استفاده کنم! ولی بعد از ذخیره و مشاهده سایت با ارور 500 مواجه میشم... (باید اضافه کنم که وقتی تعداد رو به 30 میرسونم مشکل حل میشه) کسی پیشنهادی داره چجوری میتونم مشکل رو حل کنم ؟
      سایتم با وردپرس ساخته شده (لینکه صفحه ارور 500) : http://kohalpack.com/promotional_products/
       
      ممنون میشم یکی کمک کنه!