• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
ramiran

عدم بالا اومدن (ایندکس شدن) صفحه اصلی سایت و همینطور پیشخوان وردپرس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اول این سایت رو یه نگاه بیندازید :

http://www.salamardabil.com/

خوب این سایت من از امروز عصر اینطوری شده !

نمیدونم چرا اما من یکم با افزونه bulletproof-security کار کردم بعدشم البته درست کار میکرد اما حدود دو ساعت بعد سایت به این وضعیت افتاد.

حتی من وقتی یه فایل نامربوط رو تو public_html ، آپلود و از طریق آدرس بار آدرس اون فایل رو تایپ میکنم هم باز این خطا رو میده !

دوست عزیزی گفتن که احتمالا ایندکس هک شده باشه و اسم پوشه پوسته رو تغییر دادم هیچ تاثیری نداشت همینطور فایلی به اسم index.html در public_html وجود نداره.

مثل همیشه منتظر کمک همیاران و دوستان عزیز که خیلی این واجبه :(((

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همه ی افزونه ها رو غیرفعال کنید بینم باز این صفحه هست ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

همه ی افزونه ها رو غیرفعال کنید بینم باز این صفحه هست ؟

با پاک کردن یا تغییر نام پوشه افزونه ها اونا غیرفعال میشن دیگه درسته ؟

این کار رو انجام دادم و اسم افزونه ها رو تغییر دادم

اما همچنان اون صفحه میاد :(

ویرایش شده در توسط ramiran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل htaccess رو خالی کنید (یک نسخه بک اپ از این فایل نگهدارید.)

فایل index.php رو هم از بسته خود وردپرس جایگزین فایل موجودتون کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، فایل

htaccess نبود بعد من به صورت خالی ایجادش کردم .

در ضمن محتویات ایندکس رو هم جایگزین کردم اما هیچ تغییری حاصل نشد !

همچنان در جستجوی عیب !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من الان کاملا مطمئن شدم که بخاطر افزونه bulletproof-security این اتفاق افتاده چون این افزونه دوتا فایل به نام های bps-maintenance-values.php و bp-maintenance.php تو public_html ایجاد کرده !

وقتی محتویات یکی از این فایل ها رو پاک کردنی صفحه سفید میاره یا وقتی هر دو فایل رو کلا پاک میکنم ( خود فایل ها رو ) ارور 500 میده !

فقط نمیدونم چیکار کنم که مشکل حل و از دست این افزونه راحت بشم !

خود افزونه رو پاک کردم جداولش رو از دیتابیس پاک کردم اما هیچ تغییری رو نشون نمیده !

تو یکی از فایل های موجود این کد هم هست ( همون چیزی که آی پی رو نشون میده ) :

$bps_hostname = htmlspecialchars($_SERVER['SERVER_NAME']);

$bps_hostname = str_replace('www.', '', $bps_hostname); ?>

<div id="website_domain_name"><?php echo $bps_hostname; ?></div>

<p><?php echo "<div id=\"online_text1\">" . "$bps_message1" . "</div><br>"; ?></p>

<p><?php echo "<div id=\"online_text1\">" . "$bps_message2" . "</div><br>"; ?></p>

<p>Your IP Address is: <?php echo htmlspecialchars($_SERVER['REMOTE_ADDR']); ?></p>

ویرایش شده در توسط ramiran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس يك بار ديگه نصب كنيد و بر روي همين ديتابيس قرار دهيد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم پوشه ها و فایل ها رو حذف کنم بعد وردپرس جدید رو نصب کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد تغريبا همه پوشه هارو به جز پوشه تم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد تغريبا همه پوشه هارو به جز پوشه تم

همین کاری رو هم که گفتین انجام دادم ما الان باز ارور 500 رو میده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنی از هاستت نیست ؟

پیش اومده چند بار که واسه هاست محدودیت باشه و این مشکل ایجاد بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مطمئنی از هاستت نیست ؟

پیش اومده چند بار که واسه هاست محدودیت باشه و این مشکل ایجاد بشه

خوب تا حدی مطمئنم از هاست نیست چون مثلا این زیر شاخه یه اسکریپت نصب کردم اونو اجرا میکنه :

http://salamardabil.com/charge/

اما خود سایت رو متاسفانه نمیاره !

هیچ محدودیتی پیش نیومده !

این اولین باره این خطا رو میده .

ویرایش شده در توسط ramiran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كافيه توي انجمن ارور500 جستجو كنيد قبلا بحث شده و توضيح داده شده است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه wp-content رو تغییر نام دهید به نام دلخواه

بروزرسانی دستی کنید به نگارش جاری

فایل htaccess رو خالی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.