6 پست در این موضوع قرار دارد

اگر شما هم از قالب نظردهی خودتون خسته شدید حتما افزونه Comments By Vicomi را امتحان کنید

این افزونه به صورت کلی قالب شما رو عوض میکند

Vicomi.jpg

در این قالب شما میتوانید وضعیت خود را به صورت خوشحال ، ناراحت و … انتخاب کنید

و جالب تر از آن درصد کاربرانی که وضعیت خاصی را انتخاب کرده اند را نشان میدهد

قالب گرافیکی خیلی زیبای آن نیز از دیگر ویژه گی این افزونه است

آموزش استفاده :

- افزونه را دانلود و نصب نمایید

- در سایت افزونه عضو شوید

- ایمیل و پسوردی که در هنگام ثبت نام وارد کرده اید را در تنظیمات افزونه وارد نموده و تائید را بزنید

منبع: http://ataghalam.com آتـا قـلـم

vicomi-comment-system.1.11 ( ataghalam.com).zip

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببخشید من حواسم نبود همینجا سوالمو مطرح کنم تاپیک زدم خدا رو شکر قابلیت حذف تاپیکم که نداریم!!!

اول یه درخواست مهم : کسی میتونه اینو فارسی سازیش کنه؟! :D

و بعد یه سوال خیلی خیلی مهم :

مشکلی که توی این افزونه وجود داره اینه که قسمتی که کاربر میخواد کامنت بده یه مقدار دور از دیده ممکنه کاربر نبینه!

شما ببینید مقدار فاصله ای که توی عکس مشخص کردم رو چجوری میشه حذف کرد؟! :blink:

05321531768437111190.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم بشه قسمت نظرات پیشنهاد شده رو حذف کرد

فارسی سازیش هم فکر کنم امکان پذیر باشه اما خیلی وقت گیر است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شرمنده الان میگید اسپم ولی بخدا قصد مسخره بازی ندارم،یه لحظه یه فکری به سرم زد انجامش دادم درست شد!

همینجا هم میگم تا اگه کسی مثل من خواست این مشکلو رفع کنه بدونه به چه صورته :

1. وارد قسمت ویرایش افزونه میشیم.

2. از قسمت پرونده های افزونه (سمت چپ) vicomi-comment-system/comments.php رو انتخاب میکنیم.

3. توی این خط :


<div id="vc-recommend-iframe-wrapper" style="height:300px;"></div>

اون قسمت که نوشته :


style="height:300px

عدد 300 ارتفاعه،کمش که کنیم اون فاصله از بین میره.

بازم شرمنده بابت ایجاد تاپیک و پست بیهوده،خودم که نمیتونم یکی از مدیران حذف کنه.

و ممنون بابت معرفی این افزونه.

ویرایش شده در توسط mgt1234
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال در بخش معرفی افزونه مطرح نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط eniac
      سلام
      آیا ميشه تبلیغات بنری یا کلیکی رو داخل صفحه Amp گذاشت یا شورتکد تبلیغ؟
      توی مستندات amp يه چیزهایی نوشته ولی متوجه نشدم.
    • توسط imaniy
      سلام دوستان من افزونه Subscribe to Comments Reloaded رو نصب و پیکربندی کردم تا کاربر وقتی نظرش تایید شد یا پاسخ داده شد واسش ایمیل ارسال بشه ولی این کار رو نمیکنه نمیدونم چرا راستی تو قسمت نشانی رایان‌نامه فرستنده جیمیل من هستش این چطوری میتونه با جیمیل من برای کسی ایمیل ارسال کنه مگه سترسی داره؟ اگه مشکل همینه باید چیکار کنم؟ راستی راهی هست وقتی کاربر نظری ثبت میکنه بهش گفته بشه نظر شما منتظر تایید مدیریت میباشد؟ امیدوارم اینم افزونه نخاد.
    • توسط sae13
      سلام من یه تابع دارم.
      که نگاه میکنه اگه داده های خاصی توی دیتابیس ذخیره نیستن اونا رو اضافه میکنه.
      کد تابع من اینه :
       
       
      function add_sellers_brand_size_to_db() { include_once dirname( __FILE__ ).'/sellers_brands.php'; // installation_db(); global $seller_array; global $brands_array; global $tire_sabok_size_gf_field_id; global $tire_sangin_size_gf_field_id; global $tire_gravity_form_id; $current_user = wp_get_current_user(); $current_user_name = $current_user->user_login; // $entry_size=GFAPI::get_entry() $tire_field = GFAPI::get_field($tire_gravity_form_id, $tire_sabok_size_gf_field_id); $tire_field = $tire_field->choices; $tire_sabok_size_array = array(); foreach ($tire_field as $tire) { array_push($tire_sabok_size_array, $tire['text']); } $tire_field = GFAPI::get_field($tire_gravity_form_id, $tire_sangin_size_gf_field_id); $tire_field = $tire_field->choices; $tire_sangin_size_array = array(); foreach ($tire_field as $tire) { array_push($tire_sangin_size_array, $tire['text']); } $tire_table_array = array(); foreach ($seller_array as $seller_name => $seller) { $tire_seller_sells_sabok = in_array('sabok', $seller['tire_type']); $tire_seller_sells_sangin = in_array('sangin', $seller['tire_type']); foreach ($seller['brands'] as $brand_name) { $brand = $brands_array[$brand_name]; $tire_sabok_is_in_brand = in_array('sabok', $brand['type']); $tire_sangin_is_in_brand = in_array('sangin', $brand['type']); if ($tire_seller_sells_sangin) { if ($tire_sangin_is_in_brand) { foreach ($tire_sangin_size_array as $size) { $seller_table_array = array($seller, $brand, $size, false); array_push($tire_table_array, $seller_table_array); } } } if ($tire_seller_sells_sabok) { if ($tire_sabok_is_in_brand) { foreach ($tire_sabok_size_array as $size) { $seller_table_array = array($seller_name, $brand_name, $size, true); array_push($tire_table_array, $seller_table_array); } } } } } foreach ($tire_table_array as $row) { global $wpdb; $table_name = $wpdb->prefix . 'tire_seller'; $seller = $row[0]; $brand = $row[1]; $size = $row[2]; $is_sabok = $row[3]; $id = $wpdb->get_var(" select max(id) from $table_name where tire_seller='$seller' and tire_brand='$brand' and tire_size='$size' ; "); if ($id == NULL) { $insert_array = array( 'tire_seller' => $seller, 'tire_brand' => $brand, 'tire_size' => $size, 'tire_type_is_sabok' => $is_sabok, 'added_by' => $current_user_name ); $wpdb->insert($table_name, $insert_array); } } }  
       
      وقتی این تابع رو میذارم توی
      register_activation_hook(__FILE__,'add_sellers_brand_size_to_db');  فرجی نمیشه ولی وقتی خالی خالی اجراش میکنم بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
      ویدیوش
      http://gg.gg/cmdmn
      limit.zip
    • توسط kimidoonekekie
      سلام 
      چطور و از کجا میتونم ویرایش افزونه ها رو یاد بگیرم؟
      با کد نویسی آشنایی دارم و نرم افزار تحت وب با پی اچ پی هم نوشتم اما تاحالا تو این زمینه کار نکردم.
      الان به شدت احتیاج پیدا کردم که صفحه پیشخوان افزونه دکان - قسمت افزودن محصول رو ویرایش کنم.
      اگر کسی بهم بتونه این آموزش رو خصوصا  در مورد این نرم افزار بده به شدت احتیاج دارم.
       
    • توسط sajadszm
      با سلام دوستان
      با استفاده از قالب بازل یک صفحه آماده کردم که در ابتداش ویدیو هست.این ویدیو کنارش یه ضربدر داره که کاربر میتونه ویدیو رو ببنده و پخش نکنه.اما الان ویدیو تو مرورگر کروم به راحتی بسته میشه ولی تو مرورگر فایرفاکس هرچی رو ضربدر کلیک میکنی بسته نمیشه.چکار کنم؟
      این هم تصویرش:
      https://goo.gl/5mLRF2