ssll

نحوه گذاشتن مطالب یک دسته در برگه

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام سوالم این هست چطور میشه مطالب یک دسته وراد یک برگه ای که درست میکنیم بیشه .

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی قالب جاگانه برای برگه ها درست کنید (آموزشش داخل انجمن هست) که داخلش یک کوئری از دسته ای که می خواهید داخل اون برگه نشون داده بشه وجود داشته باشه بعد برگه رو داخل وردپرس درست کنید و قالبش را قالبی که داخلش کوئری اون دسته هست انتخاب کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون عزیز حالا من قالب رو درست کردم اما به مشکل برخورد کردم از کجا و کدوم قسمت باید قالب برگه ای که درست کردم رو انتخاب کنم . اگه با عکس نشون بدین که بهتر

.

فکر کنم انتخاب قالب در قسمت صفات برگه و بعد از انتخاب مادر باشه . خب انتخاب مادر هست و چیدمان ولی انتخاب قالب نیست چطور اینو بیارم

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی برگه جدید دارین میسازین توی قسمت سمت چپ گزینه قالب برگه قالب مورد نظر رو انتخاب کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی برگه جدید دارین میسازین توی قسمت سمت چپ گزینه قالب برگه قالب مورد نظر رو انتخاب کنید.

خب درست شد . حالا میخوام مطالب یه دسته بیاد اینجا . باید چیکار کنم؟من کدشو نمیدونم

. بعد اینکه ایدی دسته رو از کجا باید پیدا کنم؟

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید یک کوئری بنویسید. برای این کار می تونید از ژنراتور کوئری ساز سایت استفاده کنید یک نمونه کد هم مثل زیر می تونه باشه .


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

منبع کد بالا

آیدی هر دسته را با رفتن به صفحه هر دسته و نگاه کردن به آدرس اون بخش میشه فهمید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید یک کوئری بنویسید. برای این کار می تونید از ژنراتور کوئری ساز سایت استفاده کنید یک نمونه کد هم مثل زیر می تونه باشه .


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

منبع کد بالا

آیدی هر دسته را با رفتن به صفحه هر دسته و نگاه کردن به آدرس اون بخش میشه فهمید.

خب تا اینجا خوب پیش رفت خوب بود ممنون

به فرض من همین کد رو گذاشتم فقط یه چیزی مونده در واقع دو تا یکی اینکه بشه فقط مطالب رفرش بشن کل صفحه رفرش نشه دقیقا مثل این صفحه http://www.newsup.ir/livenews/ من بلد نیستم از زنراتور کوثری ساز استفاده کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فك نكنم ربطي كوئري ساز داشته باشه ! با استفاده از ajax فك كنم اين كار بشه اجام داد!

در كل اين افزونه رو هم ي نگاهي بكنيد :

http://wordpress.org...age/screenshots

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فك نكنم ربطي كوئري ساز داشته باشه ! با استفاده از ajax فك كنم اين كار بشه اجام داد!

در كل اين افزونه رو هم ي نگاهي بكنيد :

http://wordpress.org...age/screenshots

اینو امتحان کردم این افزونه کل صفحه رو رفرش میکنه اگه اون لینکی که دادم رو دقت کنید بدون رفرش صفحه فقط مطالب رغرش میشه

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست نكردم ولي اينجور كه نوشته بععد نصب و فعال سازي فك كنم در پنل ارسال پست يا برگه باكسي اضافه بشه كه در اون زمان رفرش صفحه رو بايد بزنيد :


Upload the plugin to the '/wp-content/plugins/' directory
Activate the plugin through the 'Plugins' menu in WordPress
To use this plugin, when authoring a post or page, simply enter the number of seconds you wish the page to refresh after in the box on the right hand side of the edit screen.ace them.

اين دو تا اموزش هم هست كه به صورت دستي انجام بدين :

http://stackoverflow.com/questions/15820009/refresh-the-wordpress-home-page-automatically

http://wordpress.stackexchange.com/questions/17854/auto-refresh-page-every-minute

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط t-51
      با سلام خدمت همه .
      بنده با یک مشکل فنی مواجه شدم که حتی متخصص هم نتونست عیب یابی کنه .
      متاسفانه همهبرگه هایی که ساخته میشوند به هدر سایت اضافه نمی شوند حتی در خیلی از پوستها البته قبلا مشکلی نداشت ولی بعد از پاک سازی سایت و تنظیم مجدد با این مشکل مواجه شدیم لطفا اگه پیشنهادی یا راه حلی هست بفرمایید
      واقعا سر در گم شدیم و هیچ کاری نتونستیم بکنیم تو نت هم جواب نداد 
    • توسط karack.it1@gmail.com
      سلام
      من تا قبل از اینکه وردپرسم رو آپدیت کنم همه صفحات رو میتونستم ویرایش کنم ولی بعد از آپدیت یک صفحه که همون صفحه shop فروشگاه هستش دیگه قابل ویرایش نیست با visual composer , افزونه های دیگه هم تست کردم ولی بازم تو قسمت ویرایش برگرو خالی نشون میده جالب اینه که انگار این صفحه دیفالت وجود داره و من توقسمت ویرایش میتونم اطلاعات جدید اضافه کنم و توی سایت هم نمایش داده میشه البته بعد از اون نوشته های دیفالت
      آدرس برگه:
      http://biranoshop.ir/shop/
      اون عکس بنری که میبینید اول سایت رو باید تغییر بدم اون عکس روی پوسته آماده بوده و هیچ ربطی به سایت منم نداره و همینطور فوتر برگه هم به هیچ وجه عوض نمیشه
      از اساتید هر کس تونست کمک کنه اطلاع بده
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      امکان کپی گرفتن از یک نوشته در "همه نوشته ها" وجود داره؟
      میخوام مجبور نباشم هر سری برای یک نوشته تنظیماتش رو انجام بدم. مخصوصا تنظیمات مربوط به صفحه در پایین. راهی وجود داره؟
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      من وردپرس رو تازه شروع کردم ولی در یکسری موارد هنوز مشکل دارم. فکر میکنم سوالم یه مقدار مبتدی باشه ولی ممنون میشم پاسخ بدید.
      بعد از کلی مطالعه تفاوت دسته و نوشته و برگه رو متوجه شدم ولی مشکلی که دارم اینکه که زمانی که یک نوشته اضافه میکنم بعد از زدن انتشار یک لینک بهش اختصاص میده. روی اون لینک که میزنم به جای اینکه اون نوشته رو بیاره دسته اون رو میاره. مثلا مطلبی قرار میدم درباره گوشی های سامسونگ و در دسته samsung قرارش میدم. بعد از زدن انتشار لینکی که بهش اختصاص میده به صورت زیره:
      localhost/Mysite/samsung
      لینک بالا هم نوشته های دسته samsungرو میاره نه نوشته ای رو که من ساختم
      لطفا راهنمایی بفرمایید کجای کار مشکل داره
      ممنون 
    • توسط pouyavatani
      سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم.
      بنده مطالب رو دارم در یک برگه فراخوانی میکنم.
      حالا میخام که این برگه صفجه بندی هم بشه و از تابعی برای این کار در فایل functions دارم استفاده میکنم.
      اما وقتی این تابع رو در برگه ی مربوطه فراخوانی میکنم اون قسمت صفحه بندی نمایش داده نمیشه.
      اما تو صفحه index و category که امتحان کردم نمایش داده میشه.
      چه کار باید کنم؟؟