• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
AnzaliMusic

مشکل در لاگین شدن وردپرس

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

وقتی وارد وردپرس می شم

این خطا رو می ده

خطا: کوکی‌ها از کار افتاده‌اند یا کاوشگر شما از کوکی‌ها پشتیبانی نمی‌کند. شما باید برای به کارگیری وردپرسکوکی‌ها را فعال کنید

بعدا از دومین بار می تونم وارد شم

و یه مشکل دیگه که اخیرا وردپرس 3.7.1

رو نصب کردم شایدم مشکل از یه جا دیگه باشه

قسمت نوشته ها وقتی هر دسته رو انتخاب می کنم و

صافی رو میزنم می نویسه

هیچ نوشته‌ای پیدا نشد.

در صورتی که کلی نوشته داخل اون دسته ها وجود داره

با تشکر

ویرایش شده در توسط seda2seda
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم با این مشکل روبه رو شدم .

ورژن 3.7.1

به نظرم یه مشکل کلی وجود داره . من پلاگین ها رو غیر فعال کردم .

وردپرس رو هم به 3.7 برگردوندم از طریق هاست . اما هیچ فرقی نکرد . مرورگرای مختلف رو هم تست کردم . سایت های انگلیسی هم دیدم با این ورژن مثل اینکه مشکل دارن . اما هنوز راه حلی ندیدم .

وقتی هم دیدگاهی ثبت میشه صفحه سفید میشه .

به نظرتون چکارباید کرد و مشکل از کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نگارش دارای مشکلاتی هست

که در بروزرسانی حل خواهد شد

در مورد صفحه سفید بعد از ثبت دیدگاه. بهتره در حالت غیرفعال بودن افزونه ها تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ه نظرم یه مشکل کلی وجود داره . من پلاگین ها رو غیر فعال کردم

اگر پلاگين ها غيرفعال باشد و... احتمال داره از فانكشن باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب پارسا

این همه مقادیر رو ست کنم والاه از پس من بر نمی اد .گیج شدم

من خطایه اولو { خطا: کوکی‌ها از کار افتاده‌اند یا کاوشگر شما از کوکی‌ها پشتیبانی نمی‌کند. شما باید برای به کارگیری وردپرسکوکی‌ها را فعال کنید

بعدا از دومین بار می تونم وارد شم}

از مرورگر های منه چون دوستم راحت وارد میشد .

و مورد دوم که صافی رو میزنم هیچ نوشته ای نمیاد وقتی پلاگینه wp-jalali

رو غیر فعال می کنم درست میشه اما من به این افزونه احتیاج دارم .

راه حلی اسون تر وجود نداره .از وقتی بروز رسانی کردم کمپلت وردپرس داغان شد .

کاش اصلا بروز رسانی نمی کردم

:wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور این مقادیر هست


define( 'COOKIEPATH', preg_replace( '|https?://[^/]+|i', '', get_option( 'home' ) . '/' ) );
define( 'SITECOOKIEPATH', preg_replace( '|https?://[^/]+|i', '', get_option( 'siteurl' ) . '/' ) );
define( 'ADMIN_COOKIE_PATH', SITECOOKIEPATH . 'wp-admin' );
define( 'PLUGINS_COOKIE_PATH', preg_replace( '|https?://[^/]+|i', '', WP_PLUGIN_URL ) );
define( 'TEMPLATEPATH', get_template_directory() );
define( 'STYLESHEETPATH', get_stylesheet_directory() );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون فقط این کد ها دقیقا کجا قرار داره .

داخل کدوم فایله .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر پلاگين ها غيرفعال باشد و... احتمال داره از فانكشن باشه

مشکل از بیس وردپرس 3.7.1 هست . قالب و افزونه و ... رو هم پاک کردم حل نشد حتی به ورژن قبلی هم برگردوندمش باز حل نشد . مثل اینکه اومده توی دیتابیس هم تغییراتی داده . بدبختانه چون وقتی که دیگه کل فایلا رو پاک کردم که دیگه نباید مشکل بر بخوره مگر اینکه دیتابیس رو هم مشکل ساز کرده باشه .

ممنون فقط این کد ها دقیقا کجا قرار داره .

داخل کدوم فایله .

توی فایل کانفیگ کپی کنید . جواب نمیده چون من قبلا تست کردم شما هم امتحان کنید .

باید منتظر بروز رسانی بود . شاید حل بشه

ویرایش شده در توسط sos
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براي مرورگر مراخل كه در آدرس زير هست انجام دهيد

https://support.google.com/accounts/answer/61416?rd=1

جلالي هم منتظر باشيد نسخه كامل و ست شده بياد(البته تيم وردپرس پارسي تصميم داشت چيزي حرفه اي تر و سبك تر از جلالي ارائه بده :D )

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم همین مشکل رو داشتم

نام فولدر تم رو تغییر دادم اوکی شد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.