shayan

مشکل با افزونه یcontact-form-7

7 پست در این موضوع قرار دارد

من این کد هارو تو این افزونه ایجاد کردم ولی موقع ثبت میگه ارسال پیام ناموفق بود!!!

چرا؟

تمامی فیلد ها هم درست پر میشه

(از این کد ها تو قسمت ابزارک به عنوان ثبت نام استفاده شده)


<p>نام شما (الزامی)<br />
[text* your-name] </p>
<p>نام خانوادگی شما (الزامی)<br />
[text* your-name] </p>
<p>ایمیل شما (الزامی)<br />
[email* your-email] </p>
<p>شماره تماس (الزامی)<br />
[text* your-name] </p>
<p>[submit "ارسال"]</p>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميگم توي برگه هم تست كردين ؟! يعني تو ابزارك فقط اين طوره ؟!‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید پس از سیو کردن فرم افزونه یه کد بهتون میده که باید از اون استفاده کنید . به عنوان مثال :

[contact-form-7 id=59" title="تماس با ما]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميگم توي برگه هم تست كردين ؟! يعني تو ابزارك فقط اين طوره ؟!‌

تو هر دو قسمت همین مشکل وجود داره

ببینید پس از سیو کردن فرم افزونه یه کد بهتون میده که باید از اون استفاده کنید . به عنوان مثال :

[contact-form-7 id=59" title="تماس با ما]

از اخرین کد بهد از سیو نهایی استفاده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر بود در تاپیک قبلیتون پیگیری میکردید:

اونجا توضیح دادم که باید از چه افزونه ای استفاده کنید..

پیشنهادم اینه که ادامه رفع مشکل رو در همون تاپیک دنبال کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم به خاطر استفاده از your-name به صورت مکرر این اتفاق افتاده فیلد های جدیدو با افزونه ایجاد کنید نه دستی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته بهتره توی همون تاپیک ادامه داده بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟