mehdi...

خواندن اطلاعات از سایت دیگه و انتقال به سایت خود

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من می خوساتم مثلا یه div با ایدی khabar را در سایت دیگه مقدار value یا html را بخونم تو یه متغییر بریزم و مثلا تو سایت خودم نمایش بدم

البته با جی کوئری یا جاوا اسکریپت هر کدوم راحت تره

اگه میشه راهنمایی کنید و اگه پلاگینی داره معرفی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با curl یا توابع دیگر محتوارو بخونید

و کد اون بخش رو نمایش بدید

http://stackoverflow.com/questions/10548664/get-element-by-id-or-name-in-curl

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جی کوئری چطور ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

JQuery

$.ajax({
url:href,
type:'GET',
success: function(data){
$('#content').html($(data).find('#content').html());
}
});

 $( "#content" ).load( "ajax/test.html div#content" );

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بعد این فایل test.html را خودش میسازه یا باید بسازم ؟ که اطلاعات را بگیره بریزه تو اون ؟

فکر کنم 2 نمونه مثال زدید درسته ؟

ویرایش شده در توسط mehdiraized
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به این صورت نوشتم ولی پیغام na shod میده :D


$.ajax({
url:'o-html.html',
type:'GET',
})
.done(function(){
alert('shod');
})
.fail(function(){
alert('na shod');
})

مشکل کجاست به نظرتون ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمی دونه باید جیکار کنم ؟

من می خوام از یه لینک اطلاعات یک div را بخونم باید چیکار کنم ؟ و نمایش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع لود رو تست کنید

ساده تر هست

بهتره به مثالها توجه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همین تابع استفاده می کنم ولی جواب نمی ده به این شکل


$( "#demo" ).load( "http://onlydesign.ir/demo/Css-23-Menu/index.html" );

عمل نمی کنه

و این که من نمی خوام این تابیع بیاد و اون صفحه را نمایش بده می خوام کد های یه تیکه را نشون بده مثلا کد های تگ Style یا به شکل دیگه کد های داخل تگ body یا script

یعنی این مقدار ها که اگه بتونیم بگیریم باید string کنیم تا بشه نشونشون داد و کد خودنده نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کار با dom من پیشنهاد میکنم از php استفاده کنید دسترسی بیشتری دارید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش نمی دونم dom یعنی چی اگه میشه واضح تر بگید ممنون میشم

و این که راه php را نمی دونم چیه

اونم یه توضیحی بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این را خوندم اوکی هست

فقط یه چیزی اگه با جکوئری باشه بنظرم بهتره با تابع load() یا ajax نمیشه کاری کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونش رو براتون قرار دادم :)

فکر میکنم هنوز حالت عادی دستور جکویری رو تست نکردید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

جکویری دو حالت گفته شده رو داره

بهتر هست از PHP استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی همین کارا می کنم فکر کنم سرعت لود هم بالا تر باشه مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد