• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mehdi...

خواندن اطلاعات از سایت دیگه و انتقال به سایت خود

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من می خوساتم مثلا یه div با ایدی khabar را در سایت دیگه مقدار value یا html را بخونم تو یه متغییر بریزم و مثلا تو سایت خودم نمایش بدم

البته با جی کوئری یا جاوا اسکریپت هر کدوم راحت تره

اگه میشه راهنمایی کنید و اگه پلاگینی داره معرفی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید با curl یا توابع دیگر محتوارو بخونید

و کد اون بخش رو نمایش بدید

http://stackoverflow.com/questions/10548664/get-element-by-id-or-name-in-curl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با جی کوئری چطور ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

JQuery

$.ajax({
url:href,
type:'GET',
success: function(data){
$('#content').html($(data).find('#content').html());
}
});

 $( "#content" ).load( "ajax/test.html div#content" );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بعد این فایل test.html را خودش میسازه یا باید بسازم ؟ که اطلاعات را بگیره بریزه تو اون ؟

فکر کنم 2 نمونه مثال زدید درسته ؟

ویرایش شده در توسط mehdiraized

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهتره با ساختار دستور آشنا بشید

http://api.jquery.com/jQuery.ajax/

http://api.jquery.com/load/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من به این صورت نوشتم ولی پیغام na shod میده :D


$.ajax({
url:'o-html.html',
type:'GET',
})
.done(function(){
alert('shod');
})
.fail(function(){
alert('na shod');
})

مشکل کجاست به نظرتون ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کسی نمی دونه باید جیکار کنم ؟

من می خوام از یه لینک اطلاعات یک div را بخونم باید چیکار کنم ؟ و نمایش بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع لود رو تست کنید

ساده تر هست

بهتره به مثالها توجه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از همین تابع استفاده می کنم ولی جواب نمی ده به این شکل


$( "#demo" ).load( "http://onlydesign.ir/demo/Css-23-Menu/index.html" );

عمل نمی کنه

و این که من نمی خوام این تابیع بیاد و اون صفحه را نمایش بده می خوام کد های یه تیکه را نشون بده مثلا کد های تگ Style یا به شکل دیگه کد های داخل تگ body یا script

یعنی این مقدار ها که اگه بتونیم بگیریم باید string کنیم تا بشه نشونشون داد و کد خودنده نشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای کار با dom من پیشنهاد میکنم از php استفاده کنید دسترسی بیشتری دارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش نمی دونم dom یعنی چی اگه میشه واضح تر بگید ممنون میشم

و این که راه php را نمی دونم چیه

اونم یه توضیحی بدید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب این را خوندم اوکی هست

فقط یه چیزی اگه با جکوئری باشه بنظرم بهتره با تابع load() یا ajax نمیشه کاری کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمونش رو براتون قرار دادم :)

فکر میکنم هنوز حالت عادی دستور جکویری رو تست نکردید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

جکویری دو حالت گفته شده رو داره

بهتر هست از PHP استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اوکی همین کارا می کنم فکر کنم سرعت لود هم بالا تر باشه مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.