mehdi...

خواندن اطلاعات از سایت دیگه و انتقال به سایت خود

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من می خوساتم مثلا یه div با ایدی khabar را در سایت دیگه مقدار value یا html را بخونم تو یه متغییر بریزم و مثلا تو سایت خودم نمایش بدم

البته با جی کوئری یا جاوا اسکریپت هر کدوم راحت تره

اگه میشه راهنمایی کنید و اگه پلاگینی داره معرفی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با curl یا توابع دیگر محتوارو بخونید

و کد اون بخش رو نمایش بدید

http://stackoverflow.com/questions/10548664/get-element-by-id-or-name-in-curl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جی کوئری چطور ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

JQuery

$.ajax({
url:href,
type:'GET',
success: function(data){
$('#content').html($(data).find('#content').html());
}
});

 $( "#content" ).load( "ajax/test.html div#content" );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد این فایل test.html را خودش میسازه یا باید بسازم ؟ که اطلاعات را بگیره بریزه تو اون ؟

فکر کنم 2 نمونه مثال زدید درسته ؟

ویرایش شده در توسط mehdiraized

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره با ساختار دستور آشنا بشید

http://api.jquery.com/jQuery.ajax/

http://api.jquery.com/load/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به این صورت نوشتم ولی پیغام na shod میده :D


$.ajax({
url:'o-html.html',
type:'GET',
})
.done(function(){
alert('shod');
})
.fail(function(){
alert('na shod');
})

مشکل کجاست به نظرتون ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمی دونه باید جیکار کنم ؟

من می خوام از یه لینک اطلاعات یک div را بخونم باید چیکار کنم ؟ و نمایش بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع لود رو تست کنید

ساده تر هست

بهتره به مثالها توجه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همین تابع استفاده می کنم ولی جواب نمی ده به این شکل


$( "#demo" ).load( "http://onlydesign.ir/demo/Css-23-Menu/index.html" );

عمل نمی کنه

و این که من نمی خوام این تابیع بیاد و اون صفحه را نمایش بده می خوام کد های یه تیکه را نشون بده مثلا کد های تگ Style یا به شکل دیگه کد های داخل تگ body یا script

یعنی این مقدار ها که اگه بتونیم بگیریم باید string کنیم تا بشه نشونشون داد و کد خودنده نشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کار با dom من پیشنهاد میکنم از php استفاده کنید دسترسی بیشتری دارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش نمی دونم dom یعنی چی اگه میشه واضح تر بگید ممنون میشم

و این که راه php را نمی دونم چیه

اونم یه توضیحی بدید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این را خوندم اوکی هست

فقط یه چیزی اگه با جکوئری باشه بنظرم بهتره با تابع load() یا ajax نمیشه کاری کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونش رو براتون قرار دادم :)

فکر میکنم هنوز حالت عادی دستور جکویری رو تست نکردید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

جکویری دو حالت گفته شده رو داره

بهتر هست از PHP استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی همین کارا می کنم فکر کنم سرعت لود هم بالا تر باشه مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر