• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mehdi...

خواندن اطلاعات از سایت دیگه و انتقال به سایت خود

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من می خوساتم مثلا یه div با ایدی khabar را در سایت دیگه مقدار value یا html را بخونم تو یه متغییر بریزم و مثلا تو سایت خودم نمایش بدم

البته با جی کوئری یا جاوا اسکریپت هر کدوم راحت تره

اگه میشه راهنمایی کنید و اگه پلاگینی داره معرفی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با curl یا توابع دیگر محتوارو بخونید

و کد اون بخش رو نمایش بدید

http://stackoverflow.com/questions/10548664/get-element-by-id-or-name-in-curl

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جی کوئری چطور ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

JQuery

$.ajax({
url:href,
type:'GET',
success: function(data){
$('#content').html($(data).find('#content').html());
}
});

 $( "#content" ).load( "ajax/test.html div#content" );

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بعد این فایل test.html را خودش میسازه یا باید بسازم ؟ که اطلاعات را بگیره بریزه تو اون ؟

فکر کنم 2 نمونه مثال زدید درسته ؟

ویرایش شده در توسط mehdiraized
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به این صورت نوشتم ولی پیغام na shod میده :D


$.ajax({
url:'o-html.html',
type:'GET',
})
.done(function(){
alert('shod');
})
.fail(function(){
alert('na shod');
})

مشکل کجاست به نظرتون ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمی دونه باید جیکار کنم ؟

من می خوام از یه لینک اطلاعات یک div را بخونم باید چیکار کنم ؟ و نمایش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع لود رو تست کنید

ساده تر هست

بهتره به مثالها توجه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همین تابع استفاده می کنم ولی جواب نمی ده به این شکل


$( "#demo" ).load( "http://onlydesign.ir/demo/Css-23-Menu/index.html" );

عمل نمی کنه

و این که من نمی خوام این تابیع بیاد و اون صفحه را نمایش بده می خوام کد های یه تیکه را نشون بده مثلا کد های تگ Style یا به شکل دیگه کد های داخل تگ body یا script

یعنی این مقدار ها که اگه بتونیم بگیریم باید string کنیم تا بشه نشونشون داد و کد خودنده نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کار با dom من پیشنهاد میکنم از php استفاده کنید دسترسی بیشتری دارید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش نمی دونم dom یعنی چی اگه میشه واضح تر بگید ممنون میشم

و این که راه php را نمی دونم چیه

اونم یه توضیحی بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این را خوندم اوکی هست

فقط یه چیزی اگه با جکوئری باشه بنظرم بهتره با تابع load() یا ajax نمیشه کاری کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونش رو براتون قرار دادم :)

فکر میکنم هنوز حالت عادی دستور جکویری رو تست نکردید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمونه کد را دادید منم زدم و تو صفحه 1 گفتم که نشد اینا امتحان کردم نشد این کارا کردم نشد شما اون پیام های منو نخوندید فکر کنم

جکویری دو حالت گفته شده رو داره

بهتر هست از PHP استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی همین کارا می کنم فکر کنم سرعت لود هم بالا تر باشه مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم