mehdi...

ساخت فرم و ارسال اطلاعات به دیتابیس

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

می خواستم یه فرم بسازم که مثلا هر کسی اونا پر کنه و اطلاعاتش را تو یه جدول در دیتابیس ذخیره کنم و این که این فرم در قالب ایجاد کنم یعنی فایل براش تو قالب درست کنم و فرم و صفحه ارسالش تو قالب باشند چطور باید این کارا کنم ؟

فکر کنم اول راهنمایی کنید که چطور فرم را بسازم و وارد کنم به دیتابیس بهتر باشه بعد بری سراغ مسئله بعدی

اگه جدول و فیلد ها هم با کد ساخته بشند دیگه محشره

ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول از همه بهتره که اطلاعات بجای دیتابیس اصلی سایت به یک دیتابیس مجزا منتقل بشند چون فرمی که ورودی عمومی خواهد داشت قطعا پر خواهد شد از اسپم و بد افزار و امثال هم مگر اینکه بتوانید فرمتون رو از هر لحاظ ایمن کنید که بهترین راهش ایینه که کاربران ثبت نام شده در وردپرس فقط اجازه ارسال فرم را داشته باشند که در این صورت فرمتون کاملا وردپرسی می شه و با تابع


<?php wp_insert_post( $post, $wp_error ); ?>

و تعریف یک پست تایپ برای موضوع فرم می تونید به راحتی اینکار را بکنید

و الا باید فرمتون رو php بنویسید

هر کدوم از دو راه بالا برای اجرایی شدن به بیش از یک ساعت آموزش احتیاج دارند اول مشخص کنید کدام روش مد نظرتون و قراره محتویات فرمتون چه اطلاعاتی باشند تا بریم سراغ بقیه اش

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به نظر منم بهتره کاربرانی که عضو هستند بتونند فرم را ارسال کنند این راه بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا هر کدوم را که ساده تره را توضیح بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخوایدجدول در دیتابیس ساخته بشه بهتره بصورت افزونه ایجاد کنید

برای ایجادجدول:

http://codex.wordpress.org/Creating_Tables_with_Plugins

بعدفرم رو ایجاد می کنید و باهرمتید دوست دارید پست یا گت می فرستید و بعد در دیتابیس ذخیره می کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wpdb_Class#INSERT_rows

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟