info

آپلود در برگه

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای یک سایتی که دارم طراحی می کنم یه فرم طراحی کردم تا اطلاعات بعد از وارد کردن در دیتابیس ذخیره بشه (داخل tableی که مشخص کردم)حالا به این فرم یه فیلد آپلود هم باید اضافه کنم

جستجو کردم یه تابع وردپرس واسه اینکار پیدا کردم که این آدرسشه:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_upload_bits

طبق دستوری که داده از

کدش استفاده کردم که این باشه:از فرم زیر برای ارسال فایل:

<form name="publicpost" action="http://niazmandihayeqazvin.com/test/?page_id=6" method="post"><input type="file" name="pic1" class="field" /><br /><input type="submit" value="Submit" /></form>

و از کد زیر برای ذخیره فایل:

$upload = wp_upload_bits($_FILES["field1"]["name"], null, file_get_contents($_FILES["field1"]["tmp_name"]));

اما ارور میده که نام فای خالی استکه برای حل این مشکل از کد زیر استفاده می کنم:

$upload = wp_upload_bits('ali', null,file_get_contents($_FILES["field1"]["tmp_name"]));

حالا ارور میده که افزونه خراب است.

این فرم برای تماس نیست. یه بخشی از سایت هست که هرکسی می تونه ثبت نام کنه و اینجا یه نوشته ارسال کنه، در قالب خودسایتکه متن و عکس داره . حالا می خوام امکان آپلود عکس رو بهش اضافه کنمکه با این تابع این مشکلی که عرض کردم پیش میاد.

یبخشید طولانی شد

ممنون میشم یکی کمکم کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<form name="publicpost" action="http://niazmandihayeqazvin.com/test/?page_id=6" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="pic1" class="field" />
<br />
<input type="submit" value="Submit" />
</form>

و

$upload = wp_upload_bits($_FILES["pic1"]["name"], null, file_get_contents($_FILES["pic1"]["tmp_name"]));

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدی که دادین

action مسیر چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدی که دادین

action مسیر چیه ؟

آدرس صفحه ای که کدهای php برای آپلود فایل هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده