info

آپلود در برگه

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای یک سایتی که دارم طراحی می کنم یه فرم طراحی کردم تا اطلاعات بعد از وارد کردن در دیتابیس ذخیره بشه (داخل tableی که مشخص کردم)حالا به این فرم یه فیلد آپلود هم باید اضافه کنم

جستجو کردم یه تابع وردپرس واسه اینکار پیدا کردم که این آدرسشه:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_upload_bits

طبق دستوری که داده از

کدش استفاده کردم که این باشه:از فرم زیر برای ارسال فایل:

<form name="publicpost" action="http://niazmandihayeqazvin.com/test/?page_id=6" method="post"><input type="file" name="pic1" class="field" /><br /><input type="submit" value="Submit" /></form>

و از کد زیر برای ذخیره فایل:

$upload = wp_upload_bits($_FILES["field1"]["name"], null, file_get_contents($_FILES["field1"]["tmp_name"]));

اما ارور میده که نام فای خالی استکه برای حل این مشکل از کد زیر استفاده می کنم:

$upload = wp_upload_bits('ali', null,file_get_contents($_FILES["field1"]["tmp_name"]));

حالا ارور میده که افزونه خراب است.

این فرم برای تماس نیست. یه بخشی از سایت هست که هرکسی می تونه ثبت نام کنه و اینجا یه نوشته ارسال کنه، در قالب خودسایتکه متن و عکس داره . حالا می خوام امکان آپلود عکس رو بهش اضافه کنمکه با این تابع این مشکلی که عرض کردم پیش میاد.

یبخشید طولانی شد

ممنون میشم یکی کمکم کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<form name="publicpost" action="http://niazmandihayeqazvin.com/test/?page_id=6" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="pic1" class="field" />
<br />
<input type="submit" value="Submit" />
</form>

و

$upload = wp_upload_bits($_FILES["pic1"]["name"], null, file_get_contents($_FILES["pic1"]["tmp_name"]));

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدی که دادین

action مسیر چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدی که دادین

action مسیر چیه ؟

آدرس صفحه ای که کدهای php برای آپلود فایل هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟