aliali100

یه اسلایدشو میخوام

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه عزیزان وردپرسی

من یک اسلایدشو ساده میخوام

کسی میتونه بهم معرفی کنه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.ijquery.ir/slideshow/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B4%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از این هم استفاده کنید . افزونه جالیه :


http://www.wordpress98.com/wordpress/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به دوستان عزیزم

خیلی خیلی ممنونم از شماها

فقط میخواستم بدونم که این کدها رو باید داخل کدوم یکی از فایلهام اضافه کنم؟

چون من تازه کار هستم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر افزونه باشه باید از قسمت

افزونه ها -->افزودن -->بارگذاری

اقدام کنی

اگر هم دستی کدها رو میخوای اضافه کنی فایل ها رو داخل هاست میریزی و کدهای فراخوانی رو هم یا در هدر و یا در فوتر قرار بده

کنار این کد ها باید بزاری :


<link rel="stylesheet" href="<?php echo get_stylesheet_uri() ?>" type="text/css" media="all"/>

ودر آخر هم کدهای اسلاید شو که مربوط به تصاویر هست رو در فایل ایندکس قرار بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تكميل حرف هاي دوستان

افزونه زياد هست مثل

wowslider

cyclone-slider

[code/]

براي قرار دادن هم راه هاي زيادي داره

مثل شورت كد و كد خود اسلايدر و اين ها بايد در محلي كه ميخواهيد قرار بگيرند و اون هم با توجه به پوسته و فابل هاش ميباشد اما معمولا در فايل هاي

header.php و index.php ميباشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همه عزیزان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://wordpress.org/plugins/wp-skitter-slideshow/

اینم افزونه خوبیه. به شخصه از این استفاده می کنم. کافیه نصبش کنید و جایی که می خواید نمایش داده بشه کد زیر رو بزارید:


<?php if ( function_exists('show_skitter') ) { show_skitter(); } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟