Joker

کلاس دادن به textarea

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من میخوام یک کد رو داخل یکی از صفحات وبلاگ بزارم

شبیه این :

<!-- Begin code MySite.IR -->

<script type="text/javascript" src="http://MySite.IR/too...t.js"></script>

<!-- End code MySite.IR -->

یا به عبارت دیگه، از textarea استفاده کنم.

منتها، میخوام بهش در سی اس اس کلاس بدم.

از این استفاده کردم (جواب نداد) :

به textarea کلاس بدید :

<textarea calss=simple...

و به استایل اضافه کنید:

textarea.simple {

border: 1px solid #ccc;

}

کدی که استفاده می کنم :



<textarea calss="simple" name="TextArea1" dir="ltr" style="height: 100px ; width: 200px" onclick="this.select()">
<!-- Begin code MySite.IR -->
<script type="text/javascript" src="[url="http://MySite.IR/tools/jomalat.js%22></script>"]http://MySite.IR/too...t.js"></script>[/url]
<!-- End code MySite.IR -->
</textarea>

و در سی‌اس اس :


textarea.simple {
border: 1px solid #ccc;
background-color: #FBD109
}

کجا رو اشتباه کردم ؟!!

ویرایش شده در توسط Joker

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما جایی اشتباه ندارید ! فقط یه غلط املایی دارید ! ، کد درست :


<textarea class="simple" name="TextArea1" dir="ltr" style="height: 100px ; width: 200px" onclick="this.select()">
<!-- Begin code MySite.IR -->
<script type="text/javascript" src="[url="http://MySite.IR/tools/jomalat.js%22></script>"]http://MySite.IR/too...t.js"></script>[/url]
<!-- End code MySite.IR -->
</textarea>

شما class رو نوشتید calss !!

نمونه رو ببیند که کار میکنه کدتون

http://codepen.io/fa...asemi/pen/DLJgh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته، متوجه نشده بودم، ممنوننن

فقط یه مشکل... وقتی کد زیر رو در صفحه قرار میدم :‌ (حالت ویرایش متنی)


<center>
<textarea class="simple" name="TextArea1" dir="ltr" style="height: 100px ; width: 500px" onclick="this.select()">
<!-- Begin code MySite.IR -->
<script type="text/javascript" src="http://MySite.ir/jomalat.js"></script>
<!-- End code MySite.IR -->
</textarea>
</center>

اما خروجی این رو میده :


<!-- Begin code MySite.IR --><br />
<script type="text/javascript" src="http://MySite.ir/jomalat.js"></script><br />
<!-- End code MySite.IR --><br />

منظورم اضافه شدن BR موقع مشاهده‌ی صفحه هست....

میخوام خطهای کد زیـــرِ هم نوشته بشه، اما این br ها پیدا نباشه...

مرسی <3

ویرایش شده در توسط Joker

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل pre بگذارید نه textarea

اگر می خواهید از textarea استفاده کنید می توانید به functions.php قالب اضافه کنید


remove_filter( 'the_content', 'wpautop' );
remove_filter( 'the_excerpt', 'wpautop' );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل pre بگذارید نه textarea

اگر می خواهید از textarea استفاده کنید می توانید به functions.php قالب اضافه کنید


remove_filter( 'the_content', 'wpautop' );
remove_filter( 'the_excerpt', 'wpautop' );

در رابطه با (کد را داخل pre بگذارید نه textarea) میشه توضیح بیشتری بدین ؟

تفاوت textarea با pre در چی هست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به محتوای textarea نمیشه استایل داد

باید از تگ pre استفاده کنید

بهتره از افزونه های syntax highlighter استفاده کنید

http://wordpress.org/plugins/crayon-syntax-highlighter/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به محتوای textarea نمیشه استایل داد

باید از تگ pre استفاده کنید

بهتره از افزونه های syntax highlighter استفاده کنید

http://wordpress.org...ax-highlighter/

ممنون.

اما به دلایلی ترجیح میدم از این افزونه استفاده نکنم.

راهی هست از textarea استفاده کنم و این مشکل پیش نیاد ؟؟؟

درسته، متوجه نشده بودم، ممنوننن

فقط یه مشکل... وقتی کد زیر رو در صفحه قرار میدم :‌ (حالت ویرایش متنی)


<center>
<textarea class="simple" name="TextArea1" dir="ltr" style="height: 100px ; width: 500px" onclick="this.select()">
<!-- Begin code MySite.IR -->
<script type="text/javascript" src="http://MySite.ir/jomalat.js"></script>
<!-- End code MySite.IR -->
</textarea>
</center>

اما خروجی این رو میده :


<!-- Begin code MySite.IR --><br />
<script type="text/javascript" src="http://MySite.ir/jomalat.js"></script><br />
<!-- End code MySite.IR --><br />

منظورم اضافه شدن BR موقع مشاهده‌ی صفحه هست....

میخوام خطهای کد زیـــرِ هم نوشته بشه، اما این br ها پیدا نباشه...

مرسی <3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راهش را در

گفتم

اگر جستجو در سایت نمی کنید لا اقل پاسخهای خودتان را بخوانید

برای نوشتن از فونت عادی و اندازه معمول استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راهش را در http://forum.wp-pars...ea/#entry105841

گفتم

اگر جستجو در سایت نمی کنید لا اقل پاسخهای خودتان را بخوانید

برای نوشتن از فونت عادی و اندازه معمول استفاده کنید

معذرت من پاسخ قبلی شما رو اشتباه متوجه شده بودم :lol: ممنون :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری