• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Ghaem

مشکل در align تصاویر سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

آدرس سایت من shiksite.ir هست.

در بعضی نوشته ها تصاویر همیشه راستچین هستند.

برای مثال این نوشته

چطور می تونم تصاویر رو وسط چین کنم؟

از دستورات:


text-align: center;
و
float: center;

هم استفاده کردم اما وسط چین نشدند.

این تاپیک (( مشکل راست چین بودن قالب )) رو هم خوندم اما به نتیجه ای نرسیدم.

ویرایش شده در توسط Ghaem
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام در هنگام قرار دادن تصویر ابتدا روی وسط چین کلیک کنید سپس تصویر را قرار دهید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.

اما من می خوام به طور پیش فرض وسط چین باشن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول اینکه به خصوصیت Float دو مقدار right,left میشه داد و center نمیشه .

حالا برای اینکه به طور پیشفرض تصاویر وسط چین باشن در فایل استایل قالبتون post img. رو پیدا کنید و این خصوصیات رو بهش اضافه کنید :


display:block;
margin-right:auto;
margin-left:auto;

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


margin-left: auto;
margin-right: auto;
display: block;

شرمنده ندیدم پاسخ دادن بهش :huh:

ویرایش شده در توسط محسن شایان
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی از Inspect Element مرورگر کدها رو اضافه می کنم درست میشه اما وقتی در فایل style.css اضافه می کنم درست نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی در اینسپکتور عمل کنه باید با اضافه شدن کد هم عمل کنه .حتما اشتباه اضافه میکنید ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که از طریق Inspect element مزارم و مشکلم حل میشه اینا هستند:


.post img {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
display: block;
max-width: 480px;
}

اما همین ها رو در style.css جایگزین می کنم باز همونطوریه.

post-3225-0-55396100-1383280513_thumb.pn

نگاه کنید در تصویر کدها درست هستند.

چکارکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که از طریق Inspect element مزارم و مشکلم حل میشه اینا هستند:


.post img {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
display: block;
max-width: 480px;
}

اما همین ها رو در style.css جایگزین می کنم باز همونطوریه.

post-3225-0-55396100-1383280513_thumb.pn

نگاه کنید در تصویر کدها درست هستند.

چکارکنم؟

این کدها را بگذارید


display:block !important;
float:none !important;
margin-left:auto !important;
margin-right:auto !important;

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم حل شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.