• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
amir130

مشکل در نمایش تصاویر شاخص در صفحات اصلی

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و روز همگی خوش

دوستان من از قالب زن شاپ که صدرا علیزاده فارسی سازی کرده بودن استفاده می کردم , قالب خوبیه کلا , اما یه مشکل اساسی داره , من اینو حتی با صدرا هم مطرح کردم اما خوب ایشون سرشون شلوغه و جوابی ندادند , حالا گفتم این موضوع رو با دوستان حرفه ای اینجا هم درمیون بزارم بلکه بشه مشکل رو حل کرد , من یه مدت زیاد از این قالب استفاده می کردم , شاید من متوجه نشده بودم که از اول این ایراد رو داشت یا نه اما 3 ماه پیش متوجه شدم که عکس های شاخص صفحه های اصلی گاها یکی در میون لود میشن و وقتی مرورگر رو رفرش می کنی اونایی که نبودن میان و اونایی که بودن میرن , البته این مشکل فقط رو این قالبه و قالب های دیگه این مشکل رو ندارند , در لوکال هاست هم تست کردم باز هم همین منوال بود , همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم , پاک کردن و کار های دیگه باز هم مشکل حل نشد تا اینکه بی خیال قالب شدم , اما راستش قالب خوبی بود و حیفم میاد که بخاطر یه مشکل از این قالب چشم پوشی کنم . اون زمانی که قالب رو سایت بود من از سرور های ایران شرکت وندا استفاده می کردم که سرعتشون خوب بود , یعنی فکر می کنم مشکل کش نبود .

یه سری تصویر هم گذاشتم ببینید لطفا

Desktop.zip

ممنون میشم راهنماییم کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هست؟

http://www.fabthemes.com/zenshop/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدا رو شکر که یکی جواب داد :) , آره مرتضی جان همونه و لی فارسی سازی شدش رو استفاده می کردم , اما الان از قالب وایپر دارم استفاده می کنم بخاطر مشکل قالب زن شاپ اومدم رو قالب وایپر , قالب وایپر هم یه مشکل داره و اونم اینه که برای تعریف محصول داره از taxonomy استفاده می کنه و دسته بندی محصول از department , حالا تو این قالب وایپر اگه محصولی تموم بشه که بخوام فقط از صفحه اصلی سایت برش داره بخاطر اینکه داره از taxonomy استفاده میکنه هیچ افزونه ای اونو نمیشناسه , در هر صورت ممنون میشم اگه مشکل اون قالب رو بهم بگی و بگی چیکار کنم و یا اینکه این قالب وایپر رو چطور درست کنم واقعا ازت ممنون میشم , هر کدوم که درست بشه کافیه برام , اگه هم شد دوتاش که دیگه واقعا لطف می کنی

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما پوسته رو فعال کنید

بعداز سایت یک save as web بگیرید و اینجا پیوست کنید تا بتونیم برسی کنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر پوسته رو ویرایش کردین اینجا بذارینش تا ادیتش کنم تست کنین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم
    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟