6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

می خواستم وقتی موس را یه عکس مثلا میره یا نمونه ساده تر رو دکمه کلیک می کنه بره وسط صفحه یا بره رو یه دکمه دیگه در صفحه

دوستان کدش را اگه قرار بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من دیدم کدی که موقعیت موس در صفحه رو با عدد نشون بده

http://www.w3schools...event_mousemove

http://api.jquery.com/event.pageX/

ولی اینکه کلیک کنی موقعیتش عوض شه ندیدم ... حالا صبر کنید شاید دوستان یا اساتید کمکتون کنن .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام در ساده ترين صورت با html خالي ميشه اين كار كرد ! ولي پيشرفته ترش با پلاگين هاي جوا اسكريپت و چيكوئري بايد انجام بشه !

روش html ي توضيح ميدم :

شما اول همه ي مبدا بايد درست كنيد كه تا روش كليك بشه بره به مقصد !


<a name="tips"> مبداء </a>

حالا ي مقصد هم انتخاب ميكنيم واسش :


<a href="http://www.links.html#Tips"> مقصد </a>

اين طوري هرجا روي اولي كليك كني انتقال داده ميشه به لينك دوم كه در همون صفحه وجود داره !‌

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایشون میخواد نشان گر موس جابجا شه ... مثلا روی نقطه ی X هست ، بعد کلیک خود cursor منتقل شه به یه نقطه دیگه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان !‌ مهم انتقال كه انجام ميشه ;) حالا موس كجا باشه فك نكنم زياد فرقي داشته باشه !‌

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟