irfaragir

عریضتر کردن قالب

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم قالب سایت رو عریض ترش کنم

ممنون میشم کمکم کنید

www.farsarnis.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومديد !

به كدنويسي css-html اشنايي دارين ؟!‌ الان اندازه صفحه 1000px هست كه مناسب هست اگه دست كاري هم بشه ي جورايي كل قالب هم به هم ميريزه ولي ميشه حلش كرد !‌ و نكته ديگه اندازه بزرگتر بشه احتمالا اسكرول واسه پايين صفحه ميوفته البته بستگي به مانيتور بازديد كننده داره !

حالا بازم اگه ميخواين بزرگتر كنيد اندازه جديد بگيد تا راهنمايي كنم !‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست گرامی

ممنون

الان با قالب مشکلی ندارم فقط اون صفحات بالاش رو مخمه که میخوام حداقل بشه 2 خط

اگه خراب میشه خب راهی داره که اونا مرتب بشن ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنش كه بله ميشه ! كلا انگار بد كدنويسي هم شده ! مثلا الان منو چپ به راست هست در صورتي كه راست به چپ بايد باشه !‌

اگه خواستين اينو هم بگم درست كنيد !‌

ولي الان شما ميرين فايل css قالب باز ميكنيد خط 430 :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 2px;
margin-left: 2px;
}

به اين تغيير بدين :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی همچین چیزی نیست تو قالب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فايل style.css خط 430 ! هست !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پیدا شد !!!

تغغیرشم دادم ولی تغییری تو قالب حس نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از 2 جا ميتونيد : خط 466:


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;
font-size: 12px;
font-style: normal;
font-weight: bold;
color: rgb(19, 34, 37);
padding: 0px 19px;
margin: 0px 4px;
line-height: 30px;
text-align: center;
}

بردارين به جا علامت سوال عدد بزارين كمتر بدين بهتره !‌


.art-menu a .t {
padding: 0px ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟px;
}

يا همون بالايي كه گفتم :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 2px;
margin-left: 2px;
}

اين دو تا صفر كنيد :


.art-menu a {
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

نتيجه :post-3159-0-92194900-1383241112_thumb.pn

يكي شو انجام بدين كافيه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون کارم راه افتاد

یک دنیا ممنون

فقط یه سوال دیگه

میخوام الان اون صفحات بالا راست چین بشن چیکار باید بکنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط 305 :


.art-menu li {
margin: 0px;
padding: 0px;
border: 0px none;
display: block;
float: left;
position: relative;
z-index: 5;
background: none repeat scroll 0% 0% transparent;
}

بردارين :


float: left;
به اين تغيير بدين
float: right;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دوباره ممنون

درست شد

یه سوال دیگه

میخوام اون نوشته ARNIS که اون بالا هست نیادش ولی تو تب مرورگر بیادش

چیکار باید بکنم ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي فايل header.php دنبال ي همچين كلاسي باشيد :


<div class="art-Logo">

يا كلا توي همين فايل كدي كه بين h1 هست پاك كنيد !

هرچي داخلش هست پاك كنيد ! البته كار اشتباهي اين چون تگ <H1> داريد پاك ميكنيد اگه اشتباه نكنم !‌

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم