irfaragir

عریضتر کردن قالب

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به انجمن خوش اومديد !

به كدنويسي css-html اشنايي دارين ؟!‌ الان اندازه صفحه 1000px هست كه مناسب هست اگه دست كاري هم بشه ي جورايي كل قالب هم به هم ميريزه ولي ميشه حلش كرد !‌ و نكته ديگه اندازه بزرگتر بشه احتمالا اسكرول واسه پايين صفحه ميوفته البته بستگي به مانيتور بازديد كننده داره !

حالا بازم اگه ميخواين بزرگتر كنيد اندازه جديد بگيد تا راهنمايي كنم !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست گرامی

ممنون

الان با قالب مشکلی ندارم فقط اون صفحات بالاش رو مخمه که میخوام حداقل بشه 2 خط

اگه خراب میشه خب راهی داره که اونا مرتب بشن ؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنش كه بله ميشه ! كلا انگار بد كدنويسي هم شده ! مثلا الان منو چپ به راست هست در صورتي كه راست به چپ بايد باشه !‌

اگه خواستين اينو هم بگم درست كنيد !‌

ولي الان شما ميرين فايل css قالب باز ميكنيد خط 430 :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 2px;
margin-left: 2px;
}

به اين تغيير بدين :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فايل style.css خط 430 ! هست !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از 2 جا ميتونيد : خط 466:


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;
font-size: 12px;
font-style: normal;
font-weight: bold;
color: rgb(19, 34, 37);
padding: 0px 19px;
margin: 0px 4px;
line-height: 30px;
text-align: center;
}

بردارين به جا علامت سوال عدد بزارين كمتر بدين بهتره !‌


.art-menu a .t {
padding: 0px ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟px;
}

يا همون بالايي كه گفتم :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 2px;
margin-left: 2px;
}

اين دو تا صفر كنيد :


.art-menu a {
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

نتيجه :post-3159-0-92194900-1383241112_thumb.pn

يكي شو انجام بدين كافيه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون کارم راه افتاد

یک دنیا ممنون

فقط یه سوال دیگه

میخوام الان اون صفحات بالا راست چین بشن چیکار باید بکنم ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط 305 :


.art-menu li {
margin: 0px;
padding: 0px;
border: 0px none;
display: block;
float: left;
position: relative;
z-index: 5;
background: none repeat scroll 0% 0% transparent;
}

بردارين :


float: left;
به اين تغيير بدين
float: right;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دوباره ممنون

درست شد

یه سوال دیگه

میخوام اون نوشته ARNIS که اون بالا هست نیادش ولی تو تب مرورگر بیادش

چیکار باید بکنم ؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي فايل header.php دنبال ي همچين كلاسي باشيد :


<div class="art-Logo">

يا كلا توي همين فايل كدي كه بين h1 هست پاك كنيد !

هرچي داخلش هست پاك كنيد ! البته كار اشتباهي اين چون تگ <H1> داريد پاك ميكنيد اگه اشتباه نكنم !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید