irfaragir

عریضتر کردن قالب

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم قالب سایت رو عریض ترش کنم

ممنون میشم کمکم کنید

www.farsarnis.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومديد !

به كدنويسي css-html اشنايي دارين ؟!‌ الان اندازه صفحه 1000px هست كه مناسب هست اگه دست كاري هم بشه ي جورايي كل قالب هم به هم ميريزه ولي ميشه حلش كرد !‌ و نكته ديگه اندازه بزرگتر بشه احتمالا اسكرول واسه پايين صفحه ميوفته البته بستگي به مانيتور بازديد كننده داره !

حالا بازم اگه ميخواين بزرگتر كنيد اندازه جديد بگيد تا راهنمايي كنم !‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست گرامی

ممنون

الان با قالب مشکلی ندارم فقط اون صفحات بالاش رو مخمه که میخوام حداقل بشه 2 خط

اگه خراب میشه خب راهی داره که اونا مرتب بشن ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنش كه بله ميشه ! كلا انگار بد كدنويسي هم شده ! مثلا الان منو چپ به راست هست در صورتي كه راست به چپ بايد باشه !‌

اگه خواستين اينو هم بگم درست كنيد !‌

ولي الان شما ميرين فايل css قالب باز ميكنيد خط 430 :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 2px;
margin-left: 2px;
}

به اين تغيير بدين :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی همچین چیزی نیست تو قالب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فايل style.css خط 430 ! هست !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پیدا شد !!!

تغغیرشم دادم ولی تغییری تو قالب حس نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از 2 جا ميتونيد : خط 466:


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;
font-size: 12px;
font-style: normal;
font-weight: bold;
color: rgb(19, 34, 37);
padding: 0px 19px;
margin: 0px 4px;
line-height: 30px;
text-align: center;
}

بردارين به جا علامت سوال عدد بزارين كمتر بدين بهتره !‌


.art-menu a .t {
padding: 0px ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟px;
}

يا همون بالايي كه گفتم :


.art-menu a {
position: relative;
display: block;
overflow: hidden;
height: 30px;
cursor: pointer;
text-decoration: none;
margin-right: 2px;
margin-left: 2px;
}

اين دو تا صفر كنيد :


.art-menu a {
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

نتيجه :post-3159-0-92194900-1383241112_thumb.pn

يكي شو انجام بدين كافيه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون کارم راه افتاد

یک دنیا ممنون

فقط یه سوال دیگه

میخوام الان اون صفحات بالا راست چین بشن چیکار باید بکنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط 305 :


.art-menu li {
margin: 0px;
padding: 0px;
border: 0px none;
display: block;
float: left;
position: relative;
z-index: 5;
background: none repeat scroll 0% 0% transparent;
}

بردارين :


float: left;
به اين تغيير بدين
float: right;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دوباره ممنون

درست شد

یه سوال دیگه

میخوام اون نوشته ARNIS که اون بالا هست نیادش ولی تو تب مرورگر بیادش

چیکار باید بکنم ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي فايل header.php دنبال ي همچين كلاسي باشيد :


<div class="art-Logo">

يا كلا توي همين فايل كدي كه بين h1 هست پاك كنيد !

هرچي داخلش هست پاك كنيد ! البته كار اشتباهي اين چون تگ <H1> داريد پاك ميكنيد اگه اشتباه نكنم !‌

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟