• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
M.Javad

سفید شدن صفحه بعد از هر آپدیت

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.یه قالب تو وردپرس نصب کردم هرچی رو که به روز میکنم هی صفحه سفید میشه

چه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه کش دارید اگر دارید اول تخلیه اش کنید (clear) و بعد غیر فعال کنید بعد از اتمام به روز رسانی ها فعالش کنید

و الا کوکی های مرورگر را تخلیه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چطوری افزونه رو تخلیه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از چه افزونه ای استفاده می کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

pagenavi

postview

contact

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور آقاي فخار افزونه كش بود مثل


w3 total cash
super cash

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی صفحه سفيد مياد پست ارسال ميشه يا نه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر کش ندارید با قالب دیفالت امتحان کنید اگر مشکلی نداشت و اگر قالبی که استفاده می کنید رایگان است فایل functions.php را پیوست کنید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فایل function.php


<!--www.deviran.com-->
<?php
if (function_exists('register_sidebar'))
{
register_sidebar(array(
'name' => 'left1',
'before_widget' => '<div class="sidebar">',
'after_widget' => '</div><div class="sidebar-b"></div></div>',
'before_title' => '<div class="sidebar-t">',
'after_title' => '</div><div class="sidebar-i">',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'left2',
'before_widget' => '<div class="sidebar">',
'after_widget' => '</div><div class="sidebar-b"></div></div>',
'before_title' => '<div class="sidebar-t">',
'after_title' => '</div><div class="sidebar-i">',
));
}
if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) { // Added in 2.9
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
add_image_size( 'sp-img', 120, 120, true );
add_image_size( 'post-img', 200, 155, true );
add_image_size( 'left-img', 70, 60, true );
}
function sp_img(){
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'sp-img', array() );
} else {
?>
<?php
};
}
function post_img(){
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'post-img', array() );
} else {
?>
<?php
};
}
function left_img(){
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'left-img', array() );
} else {
?>
<?php
};
}
?>
<!--www.deviran.com-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به صورت زير قرار بديد


<!--www.deviran.com-->
<?php
if (function_exists('register_sidebar'))
{
register_sidebar(array(
'name' => 'left1',
'before_widget' => '<div class="sidebar">',
'after_widget' => '</div><div class="sidebar-b"></div></div>',
'before_title' => '<div class="sidebar-t">',
'after_title' => '</div><div class="sidebar-i">',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'left2',
'before_widget' => '<div class="sidebar">',
'after_widget' => '</div><div class="sidebar-b"></div></div>',
'before_title' => '<div class="sidebar-t">',
'after_title' => '</div><div class="sidebar-i">',
));
}
if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) { // Added in 2.9
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
add_image_size( 'sp-img', 120, 120, true );
add_image_size( 'post-img', 200, 155, true );
add_image_size( 'left-img', 70, 60, true );
}
function sp_img(){
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'sp-img', array() );
} else {
};
}
function post_img(){
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'post-img', array() );
} else {
};
}
function left_img(){
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'left-img', array() );
} else {
};
}
?>
<!--www.deviran.com-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه درست نشد

قالب نصب میشه ولی صفحه سفید میاد و تو پنلم هرکاری بکنم سفید میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اسم فايل فانكشن به هرچيزي ميخواهيد تغيير بديد ببينيد مشكل برطرف ميشه

در ضمن كد زير توي wp-config بگذاريد و خطاها رو براي ما قرار دهيد

define('WP_DEBUG', true);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم function رو عوض کردم تا الان که به مشکلی نخوردم

ممنون :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید با notepad-plus-plus انکودینگ فایل رو روی UTF-8 without BOM بزارید و تست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان این مشکل برای من هم بوجود اومده. با این تفاوت که هیچ بروزرسانی انجام ندادم. و قالبی که استفاده میکردم ماه ها بود بدون مشکل کار میکرد.

به سایت alookh.com یه نگاهی بندازید.

از افزونه کش استفاده نمیکنم. کش مرورگر رو هم خالی کردم. باز مشکل پابرجاست.

هم سایت با صفحه سفید بالا میاد هم قسمت مدیریتی. به هیچ چیز دسترسی ندارم.

اسم فایل اچ تی اکسس رو هم تغییر دادم باز مشکل رفع نشد. چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

كاقيست مراحل كه براي اين دوستمون توضيح داديم انجام بديد

تغيير نام پلاگين

تغييرنام htaccess

تغيير نام فانكشن

قرار دادن كد در wp-config و قرار دادن خطاها و برطرف كردن


define('WP_DEBUG', true);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت دوستان منم این مشکل رو دارم یه قالب طراحی کردم رو لوکال هاست کامپیوتر خودم که با ومپ اوکی کردم بدون ایراد هستش ولی میبرم رو هاستی که رو نت دارم وقتی میخوام هر تغییری تومدیریت بدم اون تغییر اعمال میشه ولی صفحه سفید میشه یا مثلا میخوام پست جدید بذارم انتشار رو میزنم پست میره تو سایت ولی صفحه سفید میشه یا قسمت نظرات نظر که مینویسم تو سایت فرستادن دیگاه رو میزنم صفحه سفید میشه

اینم فایل functions.php


<?php
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
?>
<?php
function getPostViews($postID){
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if($count==''){
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
return "بدون بازديد";
}
return $count.' بازديد';
}

// function to count views.
function setPostViews($postID) {
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if($count==''){
$count = 0;
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
}else{
$count++;
update_post_meta($postID, $count_key, $count);
}
}

?>

آدرس ساتم اینه www.dolfmovie.tk

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا در مورد این موضوع بحث شده

فاصله های موجود در بین محتوای php فایل functions رو حذف کنید سپس با Encoding » UTF-8 without BOM ذخیره کنید سپس اپلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری