shayan

در خواست پلیر ساده موزیک

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام یه آرشیو صوتی داشته باشم که در کنار لینک دانلود یک پلیر ساده ههمون فایل صوتی رو داشته باشم

دقیقا مثل این سایت

http://www.behesht.info/Ceremony/Detail/6216/

لطفا پلاگین رو که معرفی میکنید روش رسیدن به این عنوان مورد نظر رو هم بفرمایید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون افزونه jw player هست

فقط باید اندازه رو تعریف کنید

http://www.longtailvideo.com/support/forums/jw-player/setup-issues-and-embedding/16188/sizing-jw-player-for-mp3-only/


<script type="text/javascript">
jwplayer('mediaplayer9877').setup({
flashplayer: "/js/player.swf",
file: 'http://behesht.info/ceremony/data/golchin/audio/g92071208.mp3', //FileURL
//image: '/Files/Video/http://behesht.info/ceremony/data/golchin/audio/g92071208.mp3', //ImageUrl
height: 24,
width: 230,
title: 'صوتی - حسین یعقوبیان - تو دلها بزم ماتمه ... (سینه زنی شور)',
controlbar: 'bottom'
});
</script>

برای وارد کردن آدرس هم میتوانید از زمینه دلخواه استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تعریف کجا و چجوری باید انجام بشه؟

لطفا در ادامه مباحث آقا مرتضی تو تاپیکی که معرفی کردید توضیح بدید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخص هست شما باید مقدار width , height رو مقدار بدید

[wppjwp preview="" video="" duration="" width="" height="" fullscreen="" autostart=""]

با تابع do_shortcode هم چاپ کنید شورتکد را

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخص هست شما باید مقدار width , height رو مقدار بدید

[wppjwp preview="" video="" duration="" width="" height="" fullscreen="" autostart=""]

با تابع do_shortcode هم چاپ کنید شورتکد را

کجاست تابع؟

کجا باید پیست بشه؟

من تو پست قراره حدود 20 تا پلیر داشته باشم

تو پست این شرتکد کار نکرد !

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد افزونه در محتوای پست کار نکرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول وارد این سایت میشید :

http://www.jwplayer.com/

بعد روی Get Started For Free کلیک میکنید.

آدرس ایمیل خودتونو وارد میکنید. بعد یه ایمیل براتون میاد برید توی اینباکس ایمیلتون (ممکنه رفته باشه توی پوشه اسپم) ایمیلو باز کنید و روی لینک کلیک کنید بعد یه پسورد انتخاب کنید.

اکانت شما آمادس

حالا باید پلیر خودتونو بسازید.

بعد از اینکه وارد اکانتتون شدید روی Publish A Video Now کلیک میکنید.

توی فیلد Media File آدرس یه فایل mp3 رو وارد میکنید. (نگران نباشید توی پست ها میتونید از هر لینک دیگه ای استفاده کنید و موزیک های مختلف پخش کنید)

توی Poster Image هم لینک یه عکس دلخواه بذارید.

توی Media Title هم یه عنوان دلخواه وارد کنید.

بعد روی Publish کلیک میکنید تا به مرحله ی بعد برید.

اینجا نیازی نیست چیزی رو تغییر بدید. پس روی Get Embed Code کلیک کنید تا دو تا کد بهتون بده

اولی رو باید بذارید توی قالب Header پوسته تون

دومی رو بذارید هرجا که میخوایید پلیر نمایش داده بشه

با تغییر عدد width میتونید عرض پلیر و با تغییر height هم می تونید ارتفاعشو تغییر بدید.

پیشنهاد من اینه که width رو روی 300 و height رو روی 30 قرار بدید. (برای پخش آنلاین موزیک در داخل پست ها)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد افزونه در محتوای پست کار نکرد؟

این کد نمایش داده میشه:


JW Player 5
flashvars=’file=http://dl.delsukhtehgan.ir/aban%2092/salahshur-esteghbal%20aza%20moharam%201392-003.mp3ℑ=&skin=&duration=&autostart=false’
allowfullscreen=false
allowscriptaccess=’always’
id=’mediaplayer’
name=’mediaplayer’
src=’http://www.yaranenamaz.com/wp-content/plugins/wp-parsi-jwplayer/player.swf’
width=300
height=30
/>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به


/>

كه توي انتهاي كدها هست يعني شما شورت كد كامل فرار نداديد و كد php بسته نشده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو قرار دادم


[wppjwp preview="" video="http://dl.delsukhtehgan.ir/aban%2092/Karimi-Shab%2001%20Moharam%201392-chizar-0010.mp3" duration="500" width="300" height="30" fullscreen="false" autostart="false"]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این شورتکد افزونه گروه هست

مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com