shayan

در خواست پلیر ساده موزیک

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام یه آرشیو صوتی داشته باشم که در کنار لینک دانلود یک پلیر ساده ههمون فایل صوتی رو داشته باشم

دقیقا مثل این سایت

http://www.behesht.info/Ceremony/Detail/6216/

لطفا پلاگین رو که معرفی میکنید روش رسیدن به این عنوان مورد نظر رو هم بفرمایید

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون افزونه jw player هست

فقط باید اندازه رو تعریف کنید

http://www.longtailvideo.com/support/forums/jw-player/setup-issues-and-embedding/16188/sizing-jw-player-for-mp3-only/


<script type="text/javascript">
jwplayer('mediaplayer9877').setup({
flashplayer: "/js/player.swf",
file: 'http://behesht.info/ceremony/data/golchin/audio/g92071208.mp3', //FileURL
//image: '/Files/Video/http://behesht.info/ceremony/data/golchin/audio/g92071208.mp3', //ImageUrl
height: 24,
width: 230,
title: 'صوتی - حسین یعقوبیان - تو دلها بزم ماتمه ... (سینه زنی شور)',
controlbar: 'bottom'
});
</script>

برای وارد کردن آدرس هم میتوانید از زمینه دلخواه استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تعریف کجا و چجوری باید انجام بشه؟

لطفا در ادامه مباحث آقا مرتضی تو تاپیکی که معرفی کردید توضیح بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخص هست شما باید مقدار width , height رو مقدار بدید

[wppjwp preview="" video="" duration="" width="" height="" fullscreen="" autostart=""]

با تابع do_shortcode هم چاپ کنید شورتکد را

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشخص هست شما باید مقدار width , height رو مقدار بدید

[wppjwp preview="" video="" duration="" width="" height="" fullscreen="" autostart=""]

با تابع do_shortcode هم چاپ کنید شورتکد را

کجاست تابع؟

کجا باید پیست بشه؟

من تو پست قراره حدود 20 تا پلیر داشته باشم

تو پست این شرتکد کار نکرد !

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد افزونه در محتوای پست کار نکرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول وارد این سایت میشید :

http://www.jwplayer.com/

بعد روی Get Started For Free کلیک میکنید.

آدرس ایمیل خودتونو وارد میکنید. بعد یه ایمیل براتون میاد برید توی اینباکس ایمیلتون (ممکنه رفته باشه توی پوشه اسپم) ایمیلو باز کنید و روی لینک کلیک کنید بعد یه پسورد انتخاب کنید.

اکانت شما آمادس

حالا باید پلیر خودتونو بسازید.

بعد از اینکه وارد اکانتتون شدید روی Publish A Video Now کلیک میکنید.

توی فیلد Media File آدرس یه فایل mp3 رو وارد میکنید. (نگران نباشید توی پست ها میتونید از هر لینک دیگه ای استفاده کنید و موزیک های مختلف پخش کنید)

توی Poster Image هم لینک یه عکس دلخواه بذارید.

توی Media Title هم یه عنوان دلخواه وارد کنید.

بعد روی Publish کلیک میکنید تا به مرحله ی بعد برید.

اینجا نیازی نیست چیزی رو تغییر بدید. پس روی Get Embed Code کلیک کنید تا دو تا کد بهتون بده

اولی رو باید بذارید توی قالب Header پوسته تون

دومی رو بذارید هرجا که میخوایید پلیر نمایش داده بشه

با تغییر عدد width میتونید عرض پلیر و با تغییر height هم می تونید ارتفاعشو تغییر بدید.

پیشنهاد من اینه که width رو روی 300 و height رو روی 30 قرار بدید. (برای پخش آنلاین موزیک در داخل پست ها)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد افزونه در محتوای پست کار نکرد؟

این کد نمایش داده میشه:


JW Player 5
flashvars=’file=http://dl.delsukhtehgan.ir/aban%2092/salahshur-esteghbal%20aza%20moharam%201392-003.mp3ℑ=&skin=&duration=&autostart=false’
allowfullscreen=false
allowscriptaccess=’always’
id=’mediaplayer’
name=’mediaplayer’
src=’http://www.yaranenamaz.com/wp-content/plugins/wp-parsi-jwplayer/player.swf’
width=300
height=30
/>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به


/>

كه توي انتهاي كدها هست يعني شما شورت كد كامل فرار نداديد و كد php بسته نشده است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو قرار دادم


[wppjwp preview="" video="http://dl.delsukhtehgan.ir/aban%2092/Karimi-Shab%2001%20Moharam%201392-chizar-0010.mp3" duration="500" width="300" height="30" fullscreen="false" autostart="false"]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این شورتکد افزونه گروه هست

مشکلی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟