31 پست در این موضوع قرار دارد

سلام درخواست یه کد برای رفرش شدن یک قسمت خاص از برگه

من یک برگه درست کردم و قالب جداگانه هم براش درست کردم . در این قالب برگه هدر اصلی خود پوسته اصلی رو فراخوانی کردم + فرخوانی مطالب یک دسته .

درخواست من این هست که این مطالب دسته در صفحه مثلا بعد از یک دقیقه رفرش بشه دقت کنید نمیخوام کل صفحه رفرش بشه من کد های قالب برگه رو اینجا میزارم . باید چه کدی بهش اضافه کنم


<?php get_header(); ?>



<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

در قسمت اول کد ها هدر رو فراخوانی کردم قسمت دوم کد ها دسته رو فراخوانی کردم میخوام کدی بهش اضافه کنم که مطالب دسته رفرش بشن بدون رفرش کلی صفحه دقیقا مثل این سایت : http://www.newsup.ir/livenews/

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیتونم این کد رو جا گذاری کنم . میشه برام جاگذاری کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نزدیک دو ماهه دنبال اینم دوستان دیگه خسته شدم از بس که گشتم یکی این کد رو برام درست کنه :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم ايجاد نكنيد !‌ اين روشي كه من گذاشتم با درست كردن Frames هست يعني داخل صفحه كه ميخواين به نمايش در بياد ي Frame ايجاد كنيد

بعد به كمك جاوااسكريپت بهش ثانيه بدين كه بعد اون مدت صفحه رو به روزرساني كنه (Frames داخلي منظور هست ).

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به این صورت گذاشتم . درسته؟

اما کار نکرد


<?php get_header(); ?>
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
window.onload = setupRefresh;
function setupRefresh() {
setInterval("refreshFrame();", 1000);
}
function refreshFrame() {
parent.right_frame.location.reload();
}
</script>
</head>

<body>

<frameset id="cntfrm" cols="250,*">
<frame name="left_frame" src="test.html" scrolling="auto" frameborder="1" />
<frame name="right_frame" scrolling="auto" src="test2.html" />
<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>
</frameset>
</body>
</html>

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل فریم که نمیتوانید کد اجرا کنید

از template page استفاده کنید و برگه را در فریم لود کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه درست نیست شما باید در واقع دو قالب بسازید یک قالب فعلی صفحه و به جای بخشی که الان کوئری قرار دارد فریم بگذارید

دو یک برگه سفید که فقط کوئری در آن اجرا شود

قالب دوم را که منتشر کردید نشانی اش را در تگ فریم به صورت


src="http://yourblog.com/example"

قرار بدید

در ضمن می تونید در مورد آژاکس جستجو کنید و صفحه را آژاکسی لود کنید

اگر براتون مقدور نبود و نتوستید از ژنراتور فیدخوان استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب برگه مورد نظر رو توی پست اول گذاشتم . ممنون میشم یکی از اساتید این کد رو بررسی کنه و درستش کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لااقل حذف پست میذاشتین تا بتونم پستهای اسپم خودم رو حذف کنم . ببخشید .

یه کم بیشتر توضیح بدین . ببینید اون کدی که توی پست اول گذاشتم قالبی هست که برای یه برگه درست کردم شاید کد template page فراموش کردم بذارم. این جدا از قالب اصلی هست بازم میگم این قالب برگه هست . بعد داخل این قالب هدر اصلی زو فراخونی کردم بعدش کد یه دسته رو گذاشتم . حالا من برای اینکه مطالبی که توی برگه هستن رفرش بشه بدون رفرش کلی صفحه باید چیکار کنم ؟ ایا تغییری در قالب ایجاد کنم؟ و اینکه چه تغییری ؟ یا چه کدی بهش اضافه کنم و کجاش اضافه کنم. اگه درست فهمیده باشم استاد گفتن داخل قالب برگه یه فریم اضافه کنم . اگه ممکنه اینو توضیح بدین که چه کدی و کجا اضافه کنم؟. دوم اینکه گفتن یه فایل دیگه باید اضافه کنم و فقط کوثری اجرا بشه . البته اگه درست فهمیده باشم .خب اسمشو چی بذارم . اینکه کدوم کد کوثری رو واینجا وارد کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب گفته بودین یه قالب بسازین و داخلش فریم بزارید . تا اینجا درسته؟


<?php
/*
Template Name: ghalebe 1
*/
?>

<?php get_header(); ?>


<frameset id="cntfrm" cols="250,*">
<frame name="left_frame" src="test.html" scrolling="auto" frameborder="1" />
<frame name="right_frame" scrolling="auto" src="test2.html" />
</frameset>

<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

بعد گفتین که یه برگه سفید که فقط کوثری اجرا بشه . منظورتون این کد زیر هست دیگه درسته؟



<script type="text/javascript">
window.onload = setupRefresh;
function setupRefresh() {
setInterval("refreshFrame();", 1000);
}
function refreshFrame() {
parent.right_frame.location.reload();
}
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری شما


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

هستش

این کوئری را در یک برگه اجرا می کنید

و فریم را در برگه اصلی

کار خیلی سختی نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کوئری شما


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

هستش

این کوئری را در یک برگه اجرا می کنید

و فریم را در برگه اصلی

کار خیلی سختی نیست

این برگه به چه اسمی ذخیره کنم؟ به فرض به اسم test.php

بعد یه قالب برای برگه مورد نظرم درست کنم که داخلش فریم باشه درسته؟ یعنی به این صورت؟


/*
Template Name: ghalebe 1
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div class="content">


<frameset id="cntfrm" cols="250,*">
<frame name="left_frame" src="test.php" scrolling="auto" frameborder="1" />
<frame name="right_frame" scrolling="auto" src="php2.html" />
</frameset>
</div><!-- .content -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

اگه تا اینجا درست باشه یه سوال پیش می یاد که داخل فریم دو تا فریم هست باید یکی رو بذارم یا هر دو

بعد اینکه از کجا مشخص میشه سر چند دقیقه رفرش میشه؟

این کار رو انجام دادم نشد

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز هم فریم و صفحه کوئری ابتدا قالب هستند بعد می رید در وردپرس دو تا برگه با این دو قالب منتشر می کنید و نشانی برگه ای که توش کوئریتون اجرا می شه رو به صورت


src="http://yoursite.com/?p=678"

به فریمی که در قالب فریمتون ساختید اضافه می کنید

اینکه شما پاسخهاتون رو درست نمی خونید به خودتون مربوطه ولی لا اقل بعدش اسپم نفرستید بجای چند اسپم می شد دو تا پاسخ رو با دقت خوند

http://forum.wp-parsi.com/topic/13570-%D8%B1%D9%81%D8%B1%D8%B4-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87/#entry106038

http://forum.wp-parsi.com/topic/13570-%D8%B1%D9%81%D8%B1%D8%B4-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87/#entry106039

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنون ایمان جان البته خیلی عذر میخوام اخه برنامه نویسیم خیلی خیلی ضعیفه بعدش من تازه اومدم وردپرس و زیاد چیزی نمیدونم بازم ازتون عذر خواهی میکنم . با من نمیشه اگه لطف کنید این دو قالب رو اینجا بذارید ممنون میشم . بخدا دلم الان میخواد سرمو بکوبونم به مانیتور . خسته شدم بخدا اه

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی از مشکلاتم حل شده در حال حاضر فقط همین مونده امیدوارم یکی از دوستان قدم به قدم توضیح بدن یا درستش کنن .( اقایون مدیر لا اقل مجوز فقط حذف پست قبلی رو بدین تا پست قبلی رو بتونم حذف کنم بعد میگین اسپم زدم اونجوری اسپم زده نمیشه )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
( اقایون مدیر لا اقل مجوز فقط حذف پست قبلی رو بدین تا پست قبلی رو بتونم حذف کنم بعد میگین اسپم زدم اونجوری اسپم زده نمیشه )

بهتره تلاش کنید پستی ارسال نکنید که بعدا نیاز به حذف باشه

پستی که نیاز به حذف دارد . اسپم هست معمولا

ضمنا درخواست در انجمن ممنوع هست

بهتره با راهنمایی دوستان به نتیجه برسید

چندین روش برای شما گفته شده است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کوثری منه


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1, 3',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<ul class="content">
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<li>
<div class="thuum">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
</div>
<div class="det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

اینم برگه ای ای که فریم داخلش هست حالا من میخوام این فریم بدون رفرش به روزرسانی بشه باید چه کدی داخل فریم یا بیرونش بزارم راستی ببینین کد فریم رو درست گذشاتم یا نه :


/*
Template Name: ghalebe 1
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div class="content">

<frameset id="cntfrm" cols="250,*">
<frame name="right_frame" scrolling="auto" src="test.html" />
</frameset>
</div><!-- .content -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم بدون رفرش به روز رسانی نمی شه

شما در فریم سایتی را نمایش می دهید که مرجع خبره نه سایت خودتون رو

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اخه تا جایی که من متوجه شدم همینجوری گفتین اون بالا یا من متوجه نشدم . خب برای اینکه کوثری من بدون رفرش به روزرسانی بشه باید چیکار کنم یعنی مطلب جدید خودش بیاد اضافه بشه بدون اینکه صفحه رورفرش کنیم؟

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار باهاش برام یه کم پیچیده هست یه نمونه میخواستم لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من هر کاری میکنم نمیشه پاسا جان اینو کمک کنید ببینید من یه قالب برای برگم درست کردم و میخوام قسمتی از برگم که کد هاش اینا هستن


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'cat' =>'3, 4, 117',
'posts_per_page' =>'100',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<div class="det">



<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_title(); ?>
</a>



</div>










<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

به روز رسانی بشه خودتون دیگه بهتر از من میدونید این کدها کارشون این هست که مطالب چند دسته رو وارد برگه میکنن چون این مطالب لحظه به لحظه ابدیت میشن من میخوام همین قسمت از برگه هم بدون اینکه کل صفحه رفرش بشه تقریبا هر 1 دقیقه یا زودتر به روز رسانی بشه

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد