7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان. بنده جدیدا یه مشکل عجیبی پیدا کردم که تا چند وقت پیش این مشکل نبود! یعنی دیروز بود که پیغام بروزرسانی افزونه Crayon sintax highlighter رو داد ، وقتی در قسمت بروزرسانی زدم تا بروزرسانی شه ، رفت تو صفحه بروزرسانی و دیگه تموم نشد! اول فک کردم که فایل حجمش زیاده اما نیم ساعتم گذشت بازم درست نشد! ناچارا رفتم تو هاست و فایل maintenance رو حذف کردم. گفتم شاید مشکل از اینترنتمه ! چندبار دیگه هم که امتحان کردم درست نشد! بی خیالش شدم تا امروز پیغام بروزرسانی Captcha رو داد. خوب حداقل اون افزونه ی سبکی بود ولی این مشکل برای اون هم وجود داشت!

یعنی در کل وردپرسم قادر به بروزرسانی افزونه ها نیست و وقتی میره داخل پروسه بروزرسانی دیگه بیرون نمیاد مگر اینکه دستی فایل maintenance رو حذف کنم و بیخیالش شم!

(خواستم وردپرس رو راه اندازی مجدد کنم ، ولی چون وردپرس هم گذاشته واسه بروزرسانی به نسخه 3.7.1 ، اون گزینه دیگه نیست(وایسادم تا فارسیش بیاد :| ). لطفا کمک کنید چون فوری فوتیه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل رو من هم در چندتا از سایت هام که روی سرور خاصی از شرکت سرویس دهنده هاستینگ هست دارم ، بهشون تیکت دادم گفتن داریم بررسی می کنیم ، گفتم که اطلاع داشته باشید شاید واسه شما هم از هاستتون باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا وردپرس نمیتونه فایل رو دانلود کنه

به خاطر محدودیت هاست

صفحه در لود میماند یا متوقف میشود؟

حالت دیباگ رو فعال و تست کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/268-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%A8/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان. بنده جدیدا یه مشکل عجیبی پیدا کردم که تا چند وقت پیش این مشکل نبود! یعنی دیروز بود که پیغام بروزرسانی افزونه Crayon sintax highlighter رو داد ، وقتی در قسمت بروزرسانی زدم تا بروزرسانی شه ، رفت تو صفحه بروزرسانی و دیگه تموم نشد! اول فک کردم که فایل حجمش زیاده اما نیم ساعتم گذشت بازم درست نشد! ناچارا رفتم تو هاست و فایل maintenance رو حذف کردم. گفتم شاید مشکل از اینترنتمه ! چندبار دیگه هم که امتحان کردم درست نشد! بی خیالش شدم تا امروز پیغام بروزرسانی Captcha رو داد. خوب حداقل اون افزونه ی سبکی بود ولی این مشکل برای اون هم وجود داشت!

یعنی در کل وردپرسم قادر به بروزرسانی افزونه ها نیست و وقتی میره داخل پروسه بروزرسانی دیگه بیرون نمیاد مگر اینکه دستی فایل maintenance رو حذف کنم و بیخیالش شم!

(خواستم وردپرس رو راه اندازی مجدد کنم ، ولی چون وردپرس هم گذاشته واسه بروزرسانی به نسخه 3.7.1 ، اون گزینه دیگه نیست(وایسادم تا فارسیش بیاد :| ). لطفا کمک کنید چون فوری فوتیه!

در ضمن پرمیشن های پوشه های plugins - upgrade را هم چک کنید حداقل 755 باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا وردپرس نمیتونه فایل رو دانلود کنه

به خاطر محدودیت هاست

صفحه در لود میماند یا متوقف میشود؟

حالت دیباگ رو فعال و تست کنید

http://forum.wp-pars...دن-حالت-خطایاب/

صفحه کامل لود و متوقف میشه ، بلکه اون علامت لود شدن و آپگرید هیچ وقت کنار نمیره و صفحه تغییر نمیکنه! اروری هم اتفاق نمیافته که دیباگ اون رو نشون بده! این تصویر گویای همه چی هست :) :

post-3124-0-68873900-1383327461_thumb.jp

در ضمن پرمیشن های پوشه های plugins - upgrade را هم چک کنید حداقل 755 باشند

پرمیشن ها رو قبلا چک کرده بودم و همگی 755 بودن!

البته جرات هم نمیکنم که وردپرس رو هم آپدیت کنم چون نسخه فارسیش اومد. زیاد از آپدیت دستی هم مطمئن نیستم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه در لود صفحه می مونه همونطور که قبلا گفتند می تونه مربوط به یکپارچه نبودن هاست بشه در این مورد چندین بار قبلا توضیح کامل داده شده

به عنوان نمونه بخونید

http://forum.wp-parsi.com/topic/10302-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%87%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C/#entry83496

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل رو من هم در چندتا از سایت هام که روی سرور خاصی از شرکت سرویس دهنده هاستینگ هست دارم ، بهشون تیکت دادم گفتن داریم بررسی می کنیم ، گفتم که اطلاع داشته باشید شاید واسه شما هم از هاستتون باشه

بله کاملا درسته منم این مشکل رو دارم.

جدیدا این مشکل رو دارم.

احتمالا وردپرس نمیتونه فایل رو دانلود کنه

به خاطر محدودیت هاست

صفحه در لود میماند یا متوقف میشود؟

حالت دیباگ رو فعال و تست کنید

http://forum.wp-pars...دن-حالت-خطایاب/

در ضمن پرمیشن های پوشه های plugins - upgrade را هم چک کنید حداقل 755 باشند

من با اسکریپت های لیچ هم امتحان کردم(سرعتش خیلی پایین هستش حتی اگه از لینک های پر سرعت خارجی استفاده بشه) این مشکل بیشتر از هاستینگ هست و باید مشکل رو پیگیری کنن.

صفحه کامل لود و متوقف میشه ، بلکه اون علامت لود شدن و آپگرید هیچ وقت کنار نمیره و صفحه تغییر نمیکنه! اروری هم اتفاق نمیافته که دیباگ اون رو نشون بده! این تصویر گویای همه چی هست :) :

post-3124-0-68873900-1383327461_thumb.jp

پرمیشن ها رو قبلا چک کرده بودم و همگی 755 بودن!

البته جرات هم نمیکنم که وردپرس رو هم آپدیت کنم چون نسخه فارسیش اومد. زیاد از آپدیت دستی هم مطمئن نیستم!

به هاستینگتون بگید براتون بررسی کنن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط volleyworld
      سلام دوستان. من هرکاری انجام دادم نتونستم با فایل زیلا به ftp متصل بشم در صورتی که با SmartFTP Client اینکارو انجام دادم و شد، مشکل از هاست نیست. ولی این نرم افزار هم نشد کرک کنم و غیر فعال شده.

      دوستان نرم افزار دیگه ای نمیشناسن که ایمن و سریع باشه؟ یا اینکه بگه چرا فایل زیلا مشکل داره؟ در صورتی که با همون مشخصات تونستم با نرم افزار دیگه وارد شم.
    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟