silver21

برنامه ای که باهاش ++C کار کنم؟

23 پست در این موضوع قرار دارد

یه برنامه بگید بهشه باهاش سی ++ کار کرد و خروجی رو نشون بده :

turbo c plus رو دارم و نصب کردم و همینطور borland وبخاطر حجم بالای ویژوال سی پلاسو بیخیال شدم منتهی این دو برنامه چطور خروجی رو نشون میدن داخلش کد می نویسم اما نشون نمیده چی به چیه / مثلا برنامه EZY Pascal نشون میداد چیکار میکنی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در turbo C++

کلید F5 هست برای اجرا

در نوار ابزار هم کلیدی برای Run دارد

فقط قبل از اجرا ذخیره کنید پروژه را

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عجب نرم افزارای مضخرفی داره این C واقعا عجب ... برو بگرد دنبال TC.exe تو فولدرو ... میمردن فایل اجرایی درست و درمون می ساختن.

اول که run نمیداد حالا دوباره رفتم باز کردم کلا تو صفحش چیزی نیست (فایل پیوست) عجب مضخرف. خوبه 32 بیتیم / از صبح اعصاب برام نذاشته.

post-1826-0-87674100-1383309112_thumb.jp

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نگارش 3 رو نصب دارید

از نگارش 4 استفاده کنید

هر چند IDE خوبی نیست

http://www.compileonline.com/compile_c_online.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با borland تست کردم اجرا میشه منتهی صفحه CMD سریع میاد و نمونده میره 1 ثانیه

من فقط برنامه رو نصب کردم و یه سری کد رو میذارم توش (از اینترنت پیدا کردم ؛ باید قبلش چیزی رو ذخیره کنم و فراخوانی بشه یا نه همین که کدها رو بذارم باید اجرا بشن)

post-1826-0-87975700-1383309921_thumb.jp

.

.

post-1826-0-25896400-1383309939_thumb.jp

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه تابع مانند getch استفاده کنید تا صفحه باشد

(یادم نیست روش درستش چی بود)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم نتیجه ای نمیده ؛ چطوریاست!؟ کامپایلر آنلاینو میگم . زبانشو گذاشتم رو c++ ولی نشد

post-1826-0-31884200-1383317874_thumb.jp


// using namespace std
#include <iostream.h>
#include <string>
int main()
{
string st = "Hello world!" ;
cout << st ;
return 0 ;
}

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از visual studio استفاده نمی کنید؟

تو turbu دقت کنید قسمت directories تو منوی option آدرس کتابخانه ها و محل اجرای برنامه درست باشه. برای اجرا برنامه هم ctrl+shift+f9 رو بزنید. اگه بعد از اجرای برنامه می خواید صفحه cms بسته نشه ابتدا کتابخانه conio.h رو بنویسید بعد تابع getch(); رو آخر برنامه استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

QT یا DEV رو هم تست کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویژوال استدیو سنگینه و نمیتونم واسم الان 2 گیگ بدانلودم .

این DEV ظاهرا بهتر از بقیه کامپایلراست / خسته شدم : اینم که اجرا نمیکنه و خطا میده

post-1826-0-84989600-1383330247_thumb.jp


int main()
{
int a[3];
a[2]=55;
a[0]=11;
a[1]=33;
cout << "a[0]= " << a[0] << endl;
cout << "a[1]= " << a[1] << andl;
cout << "a[2]= " << a[2] << endl;
}

اگه توضیحی هست لطفا کامل بگید چون تازه برنامه نویسی C++ شروع کردم و فردا هم باید به استاد پاسخ بدم و هیچی هم تا الان یاد نگرفتیم ؛ عجب گرفتاری شدیم ؛ تو راه اندازی اولیه گیریم چه برسه حل تمرین... کسی هست کمک کنه امشب تا صبح بدبختیه..

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

iostream رو فراخوانی کردین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

امروز رفتیم پدره استادو درآوردیم

گفتم بابا تازه کاریم تو سی / واضح راهنمایی نکردین ولی به هرحال ممنون .

دوستانی که تاپیک رو می خونن و تازه کارن :

آخرین نسخه ++turbo C رو دانلود کنید 4.5 به بالا که محیطش مثه نسخه های قدیم نیست و متفاوته و خیلی بهتره و برای نوشتن کدهاتون حتما نیازه که در خط اول اینو قرار بدین :


#include <iostream.h>

بعد زیرش شروع کنید به نوشتن کدهاتون و فراموش نکنید که این متنو پاک نکنید (این متن باعث میشه از فولدر نصبی برنامه turbo C ، فایلiostream.h اجرا بشه و دلیلشم اینه که بیشترین دستوراتی که با انواع توابع و عملگرها و ... میخواید بنویسید در این فایل گنجانده شده )

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این Turbo C++ آخر نصب نوشت نسخه 14 روزست ، کسی کرک داره یا ریجستر ؟ (خیلی تو سایتا گشتم ، یافت نشد)ممنون میشم پیوست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از code blocks استفاده کنید. رایگان هم هست!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب کامپایل رو تو چی میده ، صفحه CMD یا خودش یه صفحه سفید میاره بالا نتیجه رو میده - اگه نصب دارید تصویرشو آپلود کنید ممنون م

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

جواب کامپایل رو تو چی میده ، صفحه CMD یا خودش یه صفحه سفید میاره بالا نتیجه رو میده - اگه نصب دارید تصویرشو آپلود کنید ممنون م

پاسخ گوگل: :)


http://www.codeblocks.org

و اسکرین شات:


http://www.codeblocks.org/screenshots

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دست کم گرفتین ؛ این عکسا و سایتو دیده بودم البته تصاویری هم تو سرچ عکس گوگل هست ، منتهی صفحه خروجی مشخص نیست مثلا برای turbo پلاس 3 تو cmd میاد و ورژن 4 به بعدش صفحه مجزا نشون میده ؛

codeblocks از کدوم نوعه؟ (ویندوزم با حالت cmd مشکل داره)

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر داخل turbo c++ اجرا میشه ولی توی codeblocker نه ؛ دلیلش چیه


#include <iostream.h>
int main () {
int a,b,c;
a=1;
b=2;
c=a+b;
cout<<c;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این Turbo C++ آخر نصب نوشت نسخه 14 روزست ، کسی کرک داره یا ریجستر ؟ (خیلی تو سایتا گشتم ، یافت نشد)ممنون میشم پیوست کنید

توي سايت هاي زير هم سري بزن


http://www.astalavista.ms/


http://keygens.nl/


http://www.supercracks.net/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نداشتن ولی سایتهای جالبی معرفی کردید

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم ++Borland turbo C دارم استفاده می کنم.

تازه برامون کلاس گذاشتن.

برای اجرا هم باید CTRL+F9 رو بزنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی بابت پاسخ ولی مشکل بنده کرک کردن نرم افزار turbo c هست با اجرا و فرماناش مشکلی ندارم ، دوستان نرم افزار CodeBlocks معرفی کردن ؛ رفتیم دانلود کردیم منتهی الان پاسخ نمیدن چطور باید اجراش کرد این کدها در turbo c جواب میده


#include <iostream.h>
int main () {
int a,b,c;
a=1;
b=2;
c=a+b;
cout<<c;
}

ولی در codeBlocks رو run زدم اخطار داد .

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

جوابو پیدا کردم - این پستو حذف کنید(دکمه حذف پیدا نکردم)

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری