• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
silver21

برنامه ای که باهاش ++C کار کنم؟

23 پست در این موضوع قرار دارد

یه برنامه بگید بهشه باهاش سی ++ کار کرد و خروجی رو نشون بده :

turbo c plus رو دارم و نصب کردم و همینطور borland وبخاطر حجم بالای ویژوال سی پلاسو بیخیال شدم منتهی این دو برنامه چطور خروجی رو نشون میدن داخلش کد می نویسم اما نشون نمیده چی به چیه / مثلا برنامه EZY Pascal نشون میداد چیکار میکنی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در turbo C++

کلید F5 هست برای اجرا

در نوار ابزار هم کلیدی برای Run دارد

فقط قبل از اجرا ذخیره کنید پروژه را

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عجب نرم افزارای مضخرفی داره این C واقعا عجب ... برو بگرد دنبال TC.exe تو فولدرو ... میمردن فایل اجرایی درست و درمون می ساختن.

اول که run نمیداد حالا دوباره رفتم باز کردم کلا تو صفحش چیزی نیست (فایل پیوست) عجب مضخرف. خوبه 32 بیتیم / از صبح اعصاب برام نذاشته.

post-1826-0-87674100-1383309112_thumb.jp

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما نگارش 3 رو نصب دارید

از نگارش 4 استفاده کنید

هر چند IDE خوبی نیست

http://www.compileonline.com/compile_c_online.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با borland تست کردم اجرا میشه منتهی صفحه CMD سریع میاد و نمونده میره 1 ثانیه

من فقط برنامه رو نصب کردم و یه سری کد رو میذارم توش (از اینترنت پیدا کردم ؛ باید قبلش چیزی رو ذخیره کنم و فراخوانی بشه یا نه همین که کدها رو بذارم باید اجرا بشن)

post-1826-0-87975700-1383309921_thumb.jp

.

.

post-1826-0-25896400-1383309939_thumb.jp

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه تابع مانند getch استفاده کنید تا صفحه باشد

(یادم نیست روش درستش چی بود)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم نتیجه ای نمیده ؛ چطوریاست!؟ کامپایلر آنلاینو میگم . زبانشو گذاشتم رو c++ ولی نشد

post-1826-0-31884200-1383317874_thumb.jp


// using namespace std
#include <iostream.h>
#include <string>
int main()
{
string st = "Hello world!" ;
cout << st ;
return 0 ;
}

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا از visual studio استفاده نمی کنید؟

تو turbu دقت کنید قسمت directories تو منوی option آدرس کتابخانه ها و محل اجرای برنامه درست باشه. برای اجرا برنامه هم ctrl+shift+f9 رو بزنید. اگه بعد از اجرای برنامه می خواید صفحه cms بسته نشه ابتدا کتابخانه conio.h رو بنویسید بعد تابع getch(); رو آخر برنامه استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

QT یا DEV رو هم تست کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویژوال استدیو سنگینه و نمیتونم واسم الان 2 گیگ بدانلودم .

این DEV ظاهرا بهتر از بقیه کامپایلراست / خسته شدم : اینم که اجرا نمیکنه و خطا میده

post-1826-0-84989600-1383330247_thumb.jp


int main()
{
int a[3];
a[2]=55;
a[0]=11;
a[1]=33;
cout << "a[0]= " << a[0] << endl;
cout << "a[1]= " << a[1] << andl;
cout << "a[2]= " << a[2] << endl;
}

اگه توضیحی هست لطفا کامل بگید چون تازه برنامه نویسی C++ شروع کردم و فردا هم باید به استاد پاسخ بدم و هیچی هم تا الان یاد نگرفتیم ؛ عجب گرفتاری شدیم ؛ تو راه اندازی اولیه گیریم چه برسه حل تمرین... کسی هست کمک کنه امشب تا صبح بدبختیه..

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

iostream رو فراخوانی کردین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امروز رفتیم پدره استادو درآوردیم

گفتم بابا تازه کاریم تو سی / واضح راهنمایی نکردین ولی به هرحال ممنون .

دوستانی که تاپیک رو می خونن و تازه کارن :

آخرین نسخه ++turbo C رو دانلود کنید 4.5 به بالا که محیطش مثه نسخه های قدیم نیست و متفاوته و خیلی بهتره و برای نوشتن کدهاتون حتما نیازه که در خط اول اینو قرار بدین :


#include <iostream.h>

بعد زیرش شروع کنید به نوشتن کدهاتون و فراموش نکنید که این متنو پاک نکنید (این متن باعث میشه از فولدر نصبی برنامه turbo C ، فایلiostream.h اجرا بشه و دلیلشم اینه که بیشترین دستوراتی که با انواع توابع و عملگرها و ... میخواید بنویسید در این فایل گنجانده شده )

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این Turbo C++ آخر نصب نوشت نسخه 14 روزست ، کسی کرک داره یا ریجستر ؟ (خیلی تو سایتا گشتم ، یافت نشد)ممنون میشم پیوست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید از code blocks استفاده کنید. رایگان هم هست!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جواب کامپایل رو تو چی میده ، صفحه CMD یا خودش یه صفحه سفید میاره بالا نتیجه رو میده - اگه نصب دارید تصویرشو آپلود کنید ممنون م

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جواب کامپایل رو تو چی میده ، صفحه CMD یا خودش یه صفحه سفید میاره بالا نتیجه رو میده - اگه نصب دارید تصویرشو آپلود کنید ممنون م

پاسخ گوگل: :)


http://www.codeblocks.org

و اسکرین شات:


http://www.codeblocks.org/screenshots

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دست کم گرفتین ؛ این عکسا و سایتو دیده بودم البته تصاویری هم تو سرچ عکس گوگل هست ، منتهی صفحه خروجی مشخص نیست مثلا برای turbo پلاس 3 تو cmd میاد و ورژن 4 به بعدش صفحه مجزا نشون میده ؛

codeblocks از کدوم نوعه؟ (ویندوزم با حالت cmd مشکل داره)

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیر داخل turbo c++ اجرا میشه ولی توی codeblocker نه ؛ دلیلش چیه


#include <iostream.h>
int main () {
int a,b,c;
a=1;
b=2;
c=a+b;
cout<<c;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این Turbo C++ آخر نصب نوشت نسخه 14 روزست ، کسی کرک داره یا ریجستر ؟ (خیلی تو سایتا گشتم ، یافت نشد)ممنون میشم پیوست کنید

توي سايت هاي زير هم سري بزن


http://www.astalavista.ms/


http://keygens.nl/


http://www.supercracks.net/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نداشتن ولی سایتهای جالبی معرفی کردید

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من خودم ++Borland turbo C دارم استفاده می کنم.

تازه برامون کلاس گذاشتن.

برای اجرا هم باید CTRL+F9 رو بزنی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی بابت پاسخ ولی مشکل بنده کرک کردن نرم افزار turbo c هست با اجرا و فرماناش مشکلی ندارم ، دوستان نرم افزار CodeBlocks معرفی کردن ؛ رفتیم دانلود کردیم منتهی الان پاسخ نمیدن چطور باید اجراش کرد این کدها در turbo c جواب میده


#include <iostream.h>
int main () {
int a,b,c;
a=1;
b=2;
c=a+b;
cout<<c;
}

ولی در codeBlocks رو run زدم اخطار داد .

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جوابو پیدا کردم - این پستو حذف کنید(دکمه حذف پیدا نکردم)

ویرایش شده در توسط silver21

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری