18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چنن روزی هست که نمیتونم وارد پنل کاربری خودم در وردپرس بشم.

گفتم شاید مشکل از خود وردپرس هست و منتظر بروز رسانی جدید شدم.

اخرین نسخه وردپرس (3.7.1) هم نصب کردم اما مشکل حل نشد.

وقتی نام کاربری و پسورد رو وارد مکینم و روی ورود کلیک میکنم به جایی این که وارد پنل کاربری بشه صفحه ریفرش میشه و یا پنجره ذخیره صفحه باز میشه.

هیچ پیغامی هم نمیدهد.چه درست وارد و چه اشتباه ، فقط اتفاقی که گفتم میافته.

اگر کسی همچین مشکلی براش پیش اومده یا میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه ، خواهشا راهنمایی کنه.

تشکر

http://olomrayaneh.org/login

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php رو تغییر نام بدین ببینید مشکل حل میشه یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن ، دوباره ریفرش میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

این کار هم کردم ، نشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمیدونه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدوم سایتتون این مشکلو داره

خبرگیر یا علوم کامپیوتر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علوم رایانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين مشكل بيشتر به تناقض شوسته با نصخه هاي جديد ميباشد

بهتره اسم هاست اسم پوسته كه اكنون فعال هست تغيير بديد (اگر ميتونيد براي تست پاك كنيد)

و بعدش ببينيد لاگين ميشه يا نه درضمن كد زير توي wp-config قرار دهيد و خطاهاروبررسي كنيد


define('WP_DEBUG', true);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام تم سایتتون رو جا بجا کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه تغییری در فولدر قالب یا فایل هاش بدم سایت دیگه باز نمیشه.

خطاها هم بررسی کردم.

اولش از یک پلاگین خطا گرفت که غیرفعالش کردم.

بعد این پیغام رو میده :

Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/functions.php on line 2919

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دیگه مشکل از پوسته هستش.

شما اسم پوسته رو عوض کنید.

بعد وارد پیشخوان بشین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوشه رو که عوض میکنم ... اصلا سایت بالا نمیاد ... چه طور وارد پیشخوان بشم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان كه بدون هيچ مشكلي ميتونيد وارد بشيد :


http://olomrayaneh.org/login/

نام پوسته رو كه عوض ميكنين واسه دفعه اول هيچي نشون نميده دفعه هاي بعدي خودش قالب پيش فرض ميندازه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن.برای من صفحه سفید میاد ...

قالب پیش فرض انتخاب نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لینک زیر ببین


http://olomrayaneh.org/wp-admin/

خطای زیر میده


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php:23) in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

مشکل از پلاگین W3 Total Cache گرفته

از wp-config خط مربوط به فعال سازی کش حذف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش رو غیرفعال کردم.بازم نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با تغییراتی که انجام دادم درست شد ...

اما وقتی میخوام logout کنم پنجره save باز میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه