18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چنن روزی هست که نمیتونم وارد پنل کاربری خودم در وردپرس بشم.

گفتم شاید مشکل از خود وردپرس هست و منتظر بروز رسانی جدید شدم.

اخرین نسخه وردپرس (3.7.1) هم نصب کردم اما مشکل حل نشد.

وقتی نام کاربری و پسورد رو وارد مکینم و روی ورود کلیک میکنم به جایی این که وارد پنل کاربری بشه صفحه ریفرش میشه و یا پنجره ذخیره صفحه باز میشه.

هیچ پیغامی هم نمیدهد.چه درست وارد و چه اشتباه ، فقط اتفاقی که گفتم میافته.

اگر کسی همچین مشکلی براش پیش اومده یا میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه ، خواهشا راهنمایی کنه.

تشکر

http://olomrayaneh.org/login

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php رو تغییر نام بدین ببینید مشکل حل میشه یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن ، دوباره ریفرش میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

این کار هم کردم ، نشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمیدونه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدوم سایتتون این مشکلو داره

خبرگیر یا علوم کامپیوتر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علوم رایانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين مشكل بيشتر به تناقض شوسته با نصخه هاي جديد ميباشد

بهتره اسم هاست اسم پوسته كه اكنون فعال هست تغيير بديد (اگر ميتونيد براي تست پاك كنيد)

و بعدش ببينيد لاگين ميشه يا نه درضمن كد زير توي wp-config قرار دهيد و خطاهاروبررسي كنيد


define('WP_DEBUG', true);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام تم سایتتون رو جا بجا کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه تغییری در فولدر قالب یا فایل هاش بدم سایت دیگه باز نمیشه.

خطاها هم بررسی کردم.

اولش از یک پلاگین خطا گرفت که غیرفعالش کردم.

بعد این پیغام رو میده :

Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/functions.php on line 2919

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دیگه مشکل از پوسته هستش.

شما اسم پوسته رو عوض کنید.

بعد وارد پیشخوان بشین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوشه رو که عوض میکنم ... اصلا سایت بالا نمیاد ... چه طور وارد پیشخوان بشم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان كه بدون هيچ مشكلي ميتونيد وارد بشيد :


http://olomrayaneh.org/login/

نام پوسته رو كه عوض ميكنين واسه دفعه اول هيچي نشون نميده دفعه هاي بعدي خودش قالب پيش فرض ميندازه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن.برای من صفحه سفید میاد ...

قالب پیش فرض انتخاب نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لینک زیر ببین


http://olomrayaneh.org/wp-admin/

خطای زیر میده


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php:23) in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

مشکل از پلاگین W3 Total Cache گرفته

از wp-config خط مربوط به فعال سازی کش حذف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش رو غیرفعال کردم.بازم نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با تغییراتی که انجام دادم درست شد ...

اما وقتی میخوام logout کنم پنجره save باز میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miohmah
      سلام
      در خیلی از سایت ها وقتی وارد به پنل کاربری میشی، اسمت توی هدر نمایش داده میشه
      مثلا اگر روی دکمه ای نوشته شده بود «وارد شوید»، بعد از اینکه به سیستم ورود پیدا می کنید، متن اون دکمه میشه «[اسم] عزیز»
      چطوری باید این کارهارو انجام داد؟
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم