18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چنن روزی هست که نمیتونم وارد پنل کاربری خودم در وردپرس بشم.

گفتم شاید مشکل از خود وردپرس هست و منتظر بروز رسانی جدید شدم.

اخرین نسخه وردپرس (3.7.1) هم نصب کردم اما مشکل حل نشد.

وقتی نام کاربری و پسورد رو وارد مکینم و روی ورود کلیک میکنم به جایی این که وارد پنل کاربری بشه صفحه ریفرش میشه و یا پنجره ذخیره صفحه باز میشه.

هیچ پیغامی هم نمیدهد.چه درست وارد و چه اشتباه ، فقط اتفاقی که گفتم میافته.

اگر کسی همچین مشکلی براش پیش اومده یا میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه ، خواهشا راهنمایی کنه.

تشکر

http://olomrayaneh.org/login

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php رو تغییر نام بدین ببینید مشکل حل میشه یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن ، دوباره ریفرش میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

این کار هم کردم ، نشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمیدونه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدوم سایتتون این مشکلو داره

خبرگیر یا علوم کامپیوتر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علوم رایانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين مشكل بيشتر به تناقض شوسته با نصخه هاي جديد ميباشد

بهتره اسم هاست اسم پوسته كه اكنون فعال هست تغيير بديد (اگر ميتونيد براي تست پاك كنيد)

و بعدش ببينيد لاگين ميشه يا نه درضمن كد زير توي wp-config قرار دهيد و خطاهاروبررسي كنيد


define('WP_DEBUG', true);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام تم سایتتون رو جا بجا کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه تغییری در فولدر قالب یا فایل هاش بدم سایت دیگه باز نمیشه.

خطاها هم بررسی کردم.

اولش از یک پلاگین خطا گرفت که غیرفعالش کردم.

بعد این پیغام رو میده :

Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/functions.php on line 2919

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دیگه مشکل از پوسته هستش.

شما اسم پوسته رو عوض کنید.

بعد وارد پیشخوان بشین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوشه رو که عوض میکنم ... اصلا سایت بالا نمیاد ... چه طور وارد پیشخوان بشم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان كه بدون هيچ مشكلي ميتونيد وارد بشيد :


http://olomrayaneh.org/login/

نام پوسته رو كه عوض ميكنين واسه دفعه اول هيچي نشون نميده دفعه هاي بعدي خودش قالب پيش فرض ميندازه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن.برای من صفحه سفید میاد ...

قالب پیش فرض انتخاب نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لینک زیر ببین


http://olomrayaneh.org/wp-admin/

خطای زیر میده


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php:23) in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

مشکل از پلاگین W3 Total Cache گرفته

از wp-config خط مربوط به فعال سازی کش حذف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش رو غیرفعال کردم.بازم نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با تغییراتی که انجام دادم درست شد ...

اما وقتی میخوام logout کنم پنجره save باز میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥
    • توسط amirhosein-wp
      با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی
      بنده در حال طراحی قالب وردپرس هستم. مشکل بنده اینجاست که هنگام جستجوی ajax، فرایند بدین شکل است که صفحه تیره شده و نتایج به صورت باکس نمایش داده شوند. اما هنگام اسرول نتایج کانتنت صفحه اصلی که پشت نتایج قرار میگیره هم اسرول میشه، میخوام این اسکرول تا پایین فوتر بیاد و فووتر بعدش بچسبه به صفحه و دیگه اسکرول نشه. اگه انیمیشن بهتری هم سراغ دارید بگید بی زحمت تا پیاده سازیش کنم. کد های صفحه زیاده و لینک آنلاین پروژه رو براتون قرار دادم. سپاس فراوان.
      برای شروع عدد 3 را در فرم جستجوی هدر سرچ کنید.
      نامی کنترل