• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چنن روزی هست که نمیتونم وارد پنل کاربری خودم در وردپرس بشم.

گفتم شاید مشکل از خود وردپرس هست و منتظر بروز رسانی جدید شدم.

اخرین نسخه وردپرس (3.7.1) هم نصب کردم اما مشکل حل نشد.

وقتی نام کاربری و پسورد رو وارد مکینم و روی ورود کلیک میکنم به جایی این که وارد پنل کاربری بشه صفحه ریفرش میشه و یا پنجره ذخیره صفحه باز میشه.

هیچ پیغامی هم نمیدهد.چه درست وارد و چه اشتباه ، فقط اتفاقی که گفتم میافته.

اگر کسی همچین مشکلی براش پیش اومده یا میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه ، خواهشا راهنمایی کنه.

تشکر

http://olomrayaneh.org/login

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php رو تغییر نام بدین ببینید مشکل حل میشه یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن ، دوباره ریفرش میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از افزونه برای ورود به سایت استفاده میکنید.

توی پوشه افزونه ها تغییر نام بدین ببینید درست میشه.

اگه نه پوشه کل افزونه ها رو تغییر نام بدین.

این کار هم کردم ، نشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نمیدونه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدوم سایتتون این مشکلو داره

خبرگیر یا علوم کامپیوتر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علوم رایانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين مشكل بيشتر به تناقض شوسته با نصخه هاي جديد ميباشد

بهتره اسم هاست اسم پوسته كه اكنون فعال هست تغيير بديد (اگر ميتونيد براي تست پاك كنيد)

و بعدش ببينيد لاگين ميشه يا نه درضمن كد زير توي wp-config قرار دهيد و خطاهاروبررسي كنيد


define('WP_DEBUG', true);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام تم سایتتون رو جا بجا کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه تغییری در فولدر قالب یا فایل هاش بدم سایت دیگه باز نمیشه.

خطاها هم بررسی کردم.

اولش از یک پلاگین خطا گرفت که غیرفعالش کردم.

بعد این پیغام رو میده :

Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/functions.php on line 2919

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دیگه مشکل از پوسته هستش.

شما اسم پوسته رو عوض کنید.

بعد وارد پیشخوان بشین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوشه رو که عوض میکنم ... اصلا سایت بالا نمیاد ... چه طور وارد پیشخوان بشم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان كه بدون هيچ مشكلي ميتونيد وارد بشيد :


http://olomrayaneh.org/login/

نام پوسته رو كه عوض ميكنين واسه دفعه اول هيچي نشون نميده دفعه هاي بعدي خودش قالب پيش فرض ميندازه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن.برای من صفحه سفید میاد ...

قالب پیش فرض انتخاب نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لینک زیر ببین


http://olomrayaneh.org/wp-admin/

خطای زیر میده


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/olomraya/public_html/sites/advanced-cache.php:23) in /home3/olomraya/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

مشکل از پلاگین W3 Total Cache گرفته

از wp-config خط مربوط به فعال سازی کش حذف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش رو غیرفعال کردم.بازم نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با تغییراتی که انجام دادم درست شد ...

اما وقتی میخوام logout کنم پنجره save باز میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه