mt.rezaei

مشکل در لود شدن فایل های css ,js

8 پست در این موضوع قرار دارد

درود به همه دوستان لطفا کمک کنید من میخوام برای اولین بار قالبی رو که طراحی کردم به وردپرس تبدیل کنم اما فایل های سی اس اس زیادی دارم که لینک فایل های سی اس اس ام رو داخل فایل style.css گذاشتم ولی بازم سی اس اس هام اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کد ها رو درج کنید بررسی کنم.

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

css اصلی رو به شکل زیر آدرس بدین:


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css">

بقیه css ها رو import کنید داخل همین فایل. به شکل زیر:


@import url("second-style.css")

البته این روش توصیه نمیشه. روی سئو تاثیر داره.

روش دوم اینه که همه استایل ها رو لینک کنید.

ویرایش شده در توسط S M Mahdavi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

css اصلی رو به شکل زیر آدرس بدین:


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css">

بقیه css ها رو import کنید داخل همین فایل. به شکل زیر:


@import url("second-style.css")

البته این روش توصیه نمیشه. روی سئو تاثیر داره.

روش دوم اینه که همه استایل ها رو لینک کنید.

سپاس آقای mahdavi اما چطوری لینک بدم استایل ها رو من تازه کارم و این قالبی که میخوام تبدیل کنم اولین قالب من هستش، لطفا بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته براي فراخاني استايل اصلي style.css نبايد از كد زير استفاده كرد


<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css

و نبايد داخل پوشه قرار داد شايد روي لوكال انجام بشه اما روي هاست لينوكس و... داخل پوشه قرار بگيره استايل لود نميشه و بايد به صورت زير قرار داد


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته بنده با template_directory قاطی کردم اینو.

اگه چند تا فایل دارید مسیر هاتونو به شکل زیر هم می تونین بدین:


<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/name.css

برای script هم به همین صورت می تونید استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته تگ زير هم....


<?php bloginfo('template_url'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چنتا پلاگین استفاده کردم که هرکدوم css و js خودشو گذاشتن و چنتایی هم cdn دادن با optimization هم کار کردم  سایتو کوبید تو دیوار!

به نظرتون چطوری میشه فایل css یا چنتا فایل  js رو تبدیل به 1 فایل کرد طوری که خراب نشن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      برای لود کردن فایل های جاوااسکریپت میتونیم اسکریپت رو در تگ head یا قبل از تگ /body بذاریم. وقتی که در تگ head میذاریم، قبل از اینکه محتوای صفحه خونده بشن، این فایل لود میشه. ولی ایا وقتی در اخر صفحه ( قبل از /body ) هم گذاشته میشه، قبل از خونده شدن محتوای صفحه این فایل لود میشه یا بعدش یا همزمان باهاش ؟!
      بعد سوال دیگه اینکه اگه ما فایل رو در اخر سندمون لود کنیم، چه فرقی میکنه با اینکه از attribute defer استفاده کنیم ؟ این attribute که دقیقا همون کار رو انجام میده !
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
      باتشکر
    • توسط cherry
      سلام دوستان
      چجوری از طریق کوکی در جاوااسکریپت یه باکس رو فقط برای یکبار به هر بازدیدکننده نمایش بدم
      مثلا بگم اگر بازدیدکننده روی دکمه بستن باکس کلیک کرد و  باکس بسته شد دیگه اون باکس رو به بازدیدکننده نمایش نده و اینکار از طریق ویژگی data-id انجام بشه
      کد html به اینصورت میشه
      <div class="alert" data-id="7"> تست اعلان <span class="close-alert"> بستن </span> </div>  
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو