• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
mt.rezaei

مشکل در لود شدن فایل های css ,js

7 پست در این موضوع قرار دارد

درود به همه دوستان لطفا کمک کنید من میخوام برای اولین بار قالبی رو که طراحی کردم به وردپرس تبدیل کنم اما فایل های سی اس اس زیادی دارم که لینک فایل های سی اس اس ام رو داخل فایل style.css گذاشتم ولی بازم سی اس اس هام اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کد ها رو درج کنید بررسی کنم.

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

css اصلی رو به شکل زیر آدرس بدین:


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css">

بقیه css ها رو import کنید داخل همین فایل. به شکل زیر:


@import url("second-style.css")

البته این روش توصیه نمیشه. روی سئو تاثیر داره.

روش دوم اینه که همه استایل ها رو لینک کنید.

ویرایش شده در توسط S M Mahdavi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

css اصلی رو به شکل زیر آدرس بدین:


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css">

بقیه css ها رو import کنید داخل همین فایل. به شکل زیر:


@import url("second-style.css")

البته این روش توصیه نمیشه. روی سئو تاثیر داره.

روش دوم اینه که همه استایل ها رو لینک کنید.

سپاس آقای mahdavi اما چطوری لینک بدم استایل ها رو من تازه کارم و این قالبی که میخوام تبدیل کنم اولین قالب من هستش، لطفا بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته براي فراخاني استايل اصلي style.css نبايد از كد زير استفاده كرد


<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css

و نبايد داخل پوشه قرار داد شايد روي لوكال انجام بشه اما روي هاست لينوكس و... داخل پوشه قرار بگيره استايل لود نميشه و بايد به صورت زير قرار داد


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته بنده با template_directory قاطی کردم اینو.

اگه چند تا فایل دارید مسیر هاتونو به شکل زیر هم می تونین بدین:


<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/name.css

برای script هم به همین صورت می تونید استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته تگ زير هم....


<?php bloginfo('template_url'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من سایتم سرعتش خیلی پایینه. wp rocket رو نصب کردم خیلی بهتر شد اما بخش فشرده کردن css , js رو فعال کردم قالب رو به هم ریخت و مجبور شدم این بخش رو غیر فعال کنم. قالب رو اورجینال از تم فارست خریدم. الان مشکل چیه؟ چطوری میشه فایل هایی که gtmetrix بم میگه رو gzip کنم؟
      به پشتیبانی سایتمم گفتم ارور 504 رو زیاد میده گفت کدنویسی سایتت رو بهینه کن یا هاست ویژه یا اختصاصی بخر. مصرف منابع ات بالاست.

    • توسط support98
      سلام دوستان ...
      من یک سوال داشتم.
      بعضی از سایت ها نمیدونم چگونه بیشتر فایل های css خودشون رو کمپرس میکنند و برای نمایش کاربران (یعنی در نهایت) به این ادرس ها درمیان.
      .../wp-content/cache/minify/000000/90b64/...
      آیا از افزونه خاصی استفاده می کنند؟
      چگونه میتونم فایل های css و js قالبم رو به این شکل در بیارم.
      چون علاوه بر سرعت ، بر امنیت هم اضافه میکنه .
      ممنون 
    • توسط mt.rezaei
      درود به همه دوستان لطفا کمک کنید من میخوام برای اولین بار قالبی رو که طراحی کردم به وردپرس تبدیل کنم اما فایل های سی اس اس زیادی دارم که لینک فایل های سی اس اس ام رو داخل فایل style.css گذاشتم ولی بازم سی اس اس هام اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید آدرس فایل های css,js ام رو چطوری درست کنم. فایل style.css ام رو آپلود کردم دوستان لطفا یه نگاه بندازید
      style.css
    • توسط reazah
      چطوري ميشه مثل اين سايت با JS و CSS اسكرول بار ساخت
      سمت راست پايين
      http://www.keenthemes.com/preview/metronic/