• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mt.rezaei

مشکل در لود شدن فایل های css ,js

8 پست در این موضوع قرار دارد

درود به همه دوستان لطفا کمک کنید من میخوام برای اولین بار قالبی رو که طراحی کردم به وردپرس تبدیل کنم اما فایل های سی اس اس زیادی دارم که لینک فایل های سی اس اس ام رو داخل فایل style.css گذاشتم ولی بازم سی اس اس هام اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کد ها رو درج کنید بررسی کنم.

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

css اصلی رو به شکل زیر آدرس بدین:


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css">

بقیه css ها رو import کنید داخل همین فایل. به شکل زیر:


@import url("second-style.css")

البته این روش توصیه نمیشه. روی سئو تاثیر داره.

روش دوم اینه که همه استایل ها رو لینک کنید.

ویرایش شده در توسط S M Mahdavi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

css اصلی رو به شکل زیر آدرس بدین:


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css">

بقیه css ها رو import کنید داخل همین فایل. به شکل زیر:


@import url("second-style.css")

البته این روش توصیه نمیشه. روی سئو تاثیر داره.

روش دوم اینه که همه استایل ها رو لینک کنید.

سپاس آقای mahdavi اما چطوری لینک بدم استایل ها رو من تازه کارم و این قالبی که میخوام تبدیل کنم اولین قالب من هستش، لطفا بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته براي فراخاني استايل اصلي style.css نبايد از كد زير استفاده كرد


<?php bloginfo('stylesheet_url');?>/style.css

و نبايد داخل پوشه قرار داد شايد روي لوكال انجام بشه اما روي هاست لينوكس و... داخل پوشه قرار بگيره استايل لود نميشه و بايد به صورت زير قرار داد


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته بنده با template_directory قاطی کردم اینو.

اگه چند تا فایل دارید مسیر هاتونو به شکل زیر هم می تونین بدین:


<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/name.css

برای script هم به همین صورت می تونید استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته تگ زير هم....


<?php bloginfo('template_url'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چنتا پلاگین استفاده کردم که هرکدوم css و js خودشو گذاشتن و چنتایی هم cdn دادن با optimization هم کار کردم  سایتو کوبید تو دیوار!

به نظرتون چطوری میشه فایل css یا چنتا فایل  js رو تبدیل به 1 فایل کرد طوری که خراب نشن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط Monica
      من یک سلکت آپشن برای نمایش جدول دارم که میخوام آپشن هام دوتا بشه.
      سلکت آپشن من اینه:
      <select id="select123">  <option value="content1">جدول قیمت</option>  <option value="content2">جدول دلار</option> </select> <div id="content1" class="content123">  نمایش جدول قیمت </div> <div id="content2" class="content123">  نمایش جدول دلار </div> Script: jQuery(document).ready(function($) { jQuery('#select123').change(function() { jQuery('.content123').hide(); jQuery('#' + jQuery(this).val()).show(); }).trigger("change"); }); Css: div.content123 { display: none } دو جدول قیمت و جدول دلار . میخوام به هر کدوم ی آپشن اضافه شه ، مثلا آپشن دوم جدول قیمت بشه دیروز - امروز 
      جدول آپشن قیمت دلار بشه هفته گذشته - قیمت روز
      یعنی کاربر وقتی میزنه جدول دلار بعد در آپشن دوم انتخاب کنه هفته گذشته ، یا روز 
      چطوری میشه کدهام؟
      ممنونم از دوستانی که کمک میکنن
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من سایتم سرعتش خیلی پایینه. wp rocket رو نصب کردم خیلی بهتر شد اما بخش فشرده کردن css , js رو فعال کردم قالب رو به هم ریخت و مجبور شدم این بخش رو غیر فعال کنم. قالب رو اورجینال از تم فارست خریدم. الان مشکل چیه؟ چطوری میشه فایل هایی که gtmetrix بم میگه رو gzip کنم؟
      به پشتیبانی سایتمم گفتم ارور 504 رو زیاد میده گفت کدنویسی سایتت رو بهینه کن یا هاست ویژه یا اختصاصی بخر. مصرف منابع ات بالاست.

    • توسط support98
      سلام دوستان ...
      من یک سوال داشتم.
      بعضی از سایت ها نمیدونم چگونه بیشتر فایل های css خودشون رو کمپرس میکنند و برای نمایش کاربران (یعنی در نهایت) به این ادرس ها درمیان.
      .../wp-content/cache/minify/000000/90b64/...
      آیا از افزونه خاصی استفاده می کنند؟
      چگونه میتونم فایل های css و js قالبم رو به این شکل در بیارم.
      چون علاوه بر سرعت ، بر امنیت هم اضافه میکنه .
      ممنون 
    • توسط mt.rezaei
      درود به همه دوستان لطفا کمک کنید من میخوام برای اولین بار قالبی رو که طراحی کردم به وردپرس تبدیل کنم اما فایل های سی اس اس زیادی دارم که لینک فایل های سی اس اس ام رو داخل فایل style.css گذاشتم ولی بازم سی اس اس هام اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید آدرس فایل های css,js ام رو چطوری درست کنم. فایل style.css ام رو آپلود کردم دوستان لطفا یه نگاه بندازید
      style.css