آسایشگاه خیریه قم

جابجا کردن هدر و منو

20 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام با تشکر مجدد از راهنمایی های دوستان

برای جابجا کردن هدر و منو ، header.php رو تغیر دادم

از این حالت :


<?php
/**
* The Header for our theme.
*
* Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
*
* @package WordPress
* @subpackage Twenty_Twelve
* @since Twenty Twelve 1.0
*/
?><!DOCTYPE html>
<!--[if IE 7]>
<html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if IE 8]>
<html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if !(IE 7) | !(IE 8) ]><!-->
<html <?php language_attributes(); ?>>
<!--<![endif]-->
<head>
<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF=" favicon.png">
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<meta name="viewport" content="width=device-width" />
<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
<?php // Loads HTML5 Javascript file to add support for HTML5 elements in older IE versions. ?>
<!--[if lt IE 9]>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js" type="text/javascript"></script>
<![endif]-->
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="page" class="hfeed site">
<nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
<h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentytwelve' ); ?></h3>
<a class="assistive-text" href="#content" title="<?php esc_attr_e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?>"><?php _e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?></a>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>
</nav><!-- #site-navigation -->
<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
<hgroup>
<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
</hgroup>
<?php $header_image = get_header_image();
if ( ! empty( $header_image ) ) : ?>
<a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img src="<?php echo esc_url( $header_image ); ?>" class="header-image" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" alt="" /></a>
<?php endif; ?>
</header><!-- #masthead -->
<div align='center'>
<?php echo do_shortcode( '[cycloneslider id="961"]' ); ?>
<marquee behavior="scroll" bgcolor="#DED7E2" dir="rtl" direction="right" height="25" width="700" loop="-1" scrollamount="2" scrolldelay="2" onmouseover="this.scrollAmount=0" onmouseout="this.scrollAmount=2"style="line-height:32px;min-height:32px;color:green">کسی که حاجتی را از مؤمنی رفع سازد خداوند حوائج بسیاری را برای او برآورده میکند که کمترین آن بهشت است. امام صادق (ع)</marquee>

<div id="main" class="wrapper">

به این حالت:


<?php
/**
* The Header for our theme.
*
* Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
*
* @package WordPress
* @subpackage Twenty_Twelve
* @since Twenty Twelve 1.0
*/
?><!DOCTYPE html>
<!--[if IE 7]>
<html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if IE 8]>
<html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if !(IE 7) | !(IE 8) ]><!-->
<html <?php language_attributes(); ?>>
<!--<![endif]-->
<head>
<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF=" favicon.png">
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<meta name="viewport" content="width=device-width" />
<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
<?php // Loads HTML5 Javascript file to add support for HTML5 elements in older IE versions. ?>
<!--[if lt IE 9]>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js" type="text/javascript"></script>
<![endif]-->
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="page" class="hfeed site">
<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
<hgroup>
<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
</hgroup>
<?php $header_image = get_header_image();
if ( ! empty( $header_image ) ) : ?>
<a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img src="<?php echo esc_url( $header_image ); ?>" class="header-image" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" alt="" /></a>
<?php endif; ?>
</header><!-- #masthead -->
<nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
<h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentytwelve' ); ?></h3>
<a class="assistive-text" href="#content" title="<?php esc_attr_e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?>"><?php _e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?></a>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>
</nav><!-- #site-navigation -->

<div align='center'>
<?php echo do_shortcode( '[cycloneslider id="961"]' ); ?>
<marquee behavior="scroll" bgcolor="#DED7E2" dir="rtl" direction="right" height="25" width="700" loop="-1" scrollamount="2" scrolldelay="2" onmouseover="this.scrollAmount=0" onmouseout="this.scrollAmount=2"style="line-height:32px;min-height:32px;color:green">کسی که حاجتی را از مؤمنی رفع سازد خداوند حوائج بسیاری را برای او برآورده میکند که کمترین آن بهشت است. امام صادق (ع)</marquee>

<div id="main" class="wrapper">

موفق شدم اما بالای هدر فضای خالی هست که نمیدونم چکارش کنم که بره اون بالا بچسبه

لطفا راهنمایی بفرمایید اگر سایت مشکل دیگری هم داره بفرمایید، این سایت مال همه ماست ،طراح خاصی هم نداره

با نظرات تخصصیتان برای جذاب شدن سایت و رفع مشکلات آن، در نگهداری این عزیزان و جلب کمک برای آنها مشارکت کنید

ارادتمند ، دکتر فرهاد عبداله زاده

www.AsayeshgahQom.com

ویرایش شده در توسط Parsa
از قرار دادن اطلاعات تماس در انجمن خودداری کنید.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرسی که دادید آدرس تست پوسته هست

لود نمیشود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرسی که دادید آدرس تست پوسته هست

لود نمیشود

سلام

ببخشید بله چند ساعتی هست که سرور جواب نمیده

این یکی از مشکلات ماست که بعضی روزها پیش میاد

خیلی جاها هم لینک سایت رو برای جلب مشارکت تیلیغ کردیم

ولی متاسفانه گاهی چندین ساعت سایت لود نمیشه

دوستان فرمودند که بخاطر سرور اشتراکی هست

تجربه ما هم کمه نمیدونیم با چه شرکتی باید قرار داد ببندیم

و سرور رو جابجا کنیم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید همبنجا با خصوصی

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قبلا بحث شده در انجمن


http://forum.wp-parsi.com/topic/9903-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AE%D9%88%D8%A8/page__hl__%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF


http://forum.wp-parsi.com/topic/7442-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF/page__hl__%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هنوز نتونستم فضای خالی بالای سایت رو از بین ببرم

خیلی ناجوره دوستان راهنمایی کنند

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من دقيق نفهميدم كجا اضافي هست با عكسنشون بدين ممنون ميشم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من دقيق نفهميدم كجا اضافي هست با عكسنشون بدين ممنون ميشم !

خیلی ممنون

در تصویر با خط قرمز نشان دادم

مشکل از اونجا پیدا شد که بعد از تغییر پوزیشن منو از فیکس به اسکرول در style.css

تغییراتی رو که در ابتدای تایپیک گذاشتم ایجاد کردم تا هدر بیاد بالای منو که موفق شدم

اما هدر با بالای صفحه سایت فاصله داره و بین هدر و منو هم فاصله هست

ملاحظه بفرمایید

AsayeshgahQom.com

AsayeshgahQom.com-printscreen.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگهایی مانند meta , link باید در بخش head باشد


body .site {
box-shadow: none;
margin-bottom: 0;
margin-top: 0;
padding: 0 2.85714rem;
}


.site-header {
border: 1px solid #DDDDDD;
box-shadow: 0 2px 6px rgba(100, 100, 100, 0.3);
margin-top: 4px;
padding: 1.71429rem;
}

نوشته بالای صفحه رو هم بردارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براي چسبيدن منو به عكس هدر توي فايل استليل خط 548:


.site-header {
margin-top: 40px;
padding: 1.71429rem;
box-shadow: 0px 2px 6px rgba(100, 100, 100, 0.3);
border: 1px solid rgb(221, 221, 221);
}
اين موراد از داخلش حذف كنيد :
margin-top: 40px;
padding: 1.71429rem;

براي فاصله بالا هم خط 1648:


body .site {
margin-bottom: 3.42857rem;
box-shadow: none;
margin-top: 3.42857rem;
padding: 0px 2.85714rem;
}
دو تا مورد آخر حذف كنيد
margin-top: 3.42857rem;
padding: 0px 2.85714rem;

فقط قبلش لطف كنيد ي بكاپ از فايل استايلتون بگيريد كه اگه بد شده برگردونيد به حالت اول !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از توجه شما

خیلی بهتر شده

هنوز هم مقداری بالاو پایین هدر فاصله دارد

احتمالا بخاطر اینست که تصویری که برای هدر گذاشتم

کوچکتر از انئازه پیشفرض (960در 250) است

اگر بتونیم حلش کنیم هدر و منو و اسلایدر و متن متحرک زیرش هنگام باز شدن سایت

درنمای اول با هم قابل مشاهده است

حالا ورژن جدید این پوسته هم اومده این همه زحمت میکشیم موقع ارتقای پوسته از بین میره؟

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با بروزرسانی بله تغییرات از بین میرود

میتونید تغییرات در فایل rtl.css قرار دهید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/188-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-rtlcss/

و داشتن بکاپ

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و سپاس فراوان

اما مشکل سایت آسایشگاه کاملا رفع نشده ممنون میشم که وقت بزارید

1- هنوز اطراف هدر فضای خالی است که احتمالا به خاطر سایز پیشفرض هدر است

اگر تصویر به اون ارتفاع بزارم وقتی سایت باز میشه هدر و منو و اسلایدر و متن متحرک

زیرش باهم دیده نمیشه . در تصویر با خطوط قرمز نشون دادم:

Clip_resize.jpg

2-منو با zoom in-zoom out کردن تغیری نمیکنه و از بقیه عناصر صفحه جامیمونه در تصاویر با خطوط رنگی نشان دادم

چکار کنم که مثل هدر و منوی همین سایت انجمن بشه که به بالای صفحه و دو طرف به این زیبایی چسبیده و از zoom تبعیت میکنه

zoom-in_resize.jpg

zoom-out_resize.jpg

3- در انجمن از چه پلاگینی برای نمایش تصاویری که گذاشتم وقتی روی آنها کلیک میکنیم استفاده شده

میخوام اگر بشه برای نمایش گالری های سایت از اون استفاده کنم هر پلاگینی مثل لایت باکس که گذاشتم

با فایرفاکس جواب نمیده و تصیویر رو پایین نشون میده

متشکرم

www.asayeshgahqom.com

ویرایش شده در توسط asayes
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما كد كه من دادم برداشتين ؟‌ انگار هست هنوز ها !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما كد كه من دادم برداشتين ؟‌ انگار هست هنوز ها !‌

سلام

بله ببخشید

الان هر چهار مورد را حذف کردم

فاصله بین هدر ومنو عالی شد اون مقدار کم هم فکر کنم 1px بوردر باشه متشکرم

فاصله بالا و عدم تبعیت از zoom باقی مانده

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط 591اين از داخل كلاس حذف كنيد :


width: 924px;

فك كنم مشكل رفع بشه !‌

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط 591اين از داخل كلاس حذف كنيد :


width: 924px;

فك كنم مشكل رفع بشه !‌

حذف کردم

دیگه با کم کردن زوم مشکلی نداره ولی با زیاد کردن زوم منو و هدر بزگ میشه اما تصویر هدر جامیمونه

برای حذف فاصله بالای تصویر هدر مقادیر سطر 585 رو حذف کنم اشکالی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من هم زوم كم كردم هم زياد واسه من مشكلي پيش نمياد !

اون خط 858 نه خير مشكلي نيس مقادير داخلش پاك كنيد كامل ميچسبه به بالا ديگه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من هم زوم كم كردم هم زياد واسه من مشكلي پيش نمياد !

اون خط 858 نه خير مشكلي نيس مقادير داخلش پاك كنيد كامل ميچسبه به بالا ديگه !

بله تا یک حدی با زوم مشکلی نداره اما بیشتر که زوم کنیم تصویر داخل هدر جامیمونه و بک گراند سفید هدر زوم میشه

ممنون اون کد رو هم حذف کردم عالی شد چسبید اون بالا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان که با لب تاپ نگاه میکنم مشکل زوم نداره

ظاهرا با مانیتور ال سی دی مشکل زوم داره

خیلی ممنون که وقت گداشتید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفاً برای جابجایی منو و هدر راهنمایی کنید.

narjeh.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم