• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
bedesign

حذف تصویر شاخص

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میتونم تصویر شاخص رو از مطلب وردارم

یعنی نمیخوام تصویر شاخص حذف شه

میخوام تصویر شاخص از توی مطلب حذف شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ئنبال كد زير توي index و single باشيد

مشابه زياد هست از اين كد


<?php if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('name_thumbs');
endif;?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین کدی نبود:


<?php if (is_archive()) $post_number = get_option('aggregate_archivenum_posts');
if (is_search()) $post_number = get_option('aggregate_searchnum_posts');
if (is_tag()) $post_number = get_option('aggregate_tagnum_posts');
if (is_category()) $post_number = get_option('aggregate_catnum_posts'); ?>
<?php get_header(); ?>
<div id="main-content" class="clearfix">
<div id="left-area">
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/breadcrumbs.php'); ?>
<div id="entries">
<?php if ( is_active_sidebar( '468_top_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_top_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>

<?php
global $query_string;
$i = 0;
if (is_category()) query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged&cat=$cat");
else query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged");
?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $i++; ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/entry.php'); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
else { ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/navigation.php'); ?>
<?php } ?>
<?php else : ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/no-results.php'); ?>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>

<?php if ( is_active_sidebar( '468_bottom_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_bottom_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>
</div> <!-- end #entries -->
</div> <!-- end #left-area -->
<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>


<?php if (is_archive()) $post_number = get_option('aggregate_archivenum_posts');
if (is_search()) $post_number = get_option('aggregate_searchnum_posts');
if (is_tag()) $post_number = get_option('aggregate_tagnum_posts');
if (is_category()) $post_number = get_option('aggregate_catnum_posts'); ?>
<?php get_header(); ?>
<div id="main-content" class="clearfix">
<div id="left-area">
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/breadcrumbs.php'); ?>
<div id="entries">
<?php if ( is_active_sidebar( '468_top_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_top_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>

<?php
global $query_string;
$i = 0;
if (is_category()) query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged&cat=$cat");
else query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged");
?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $i++; ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/entry.php'); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
else { ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/navigation.php'); ?>
<?php } ?>
<?php else : ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/no-results.php'); ?>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>

<?php if ( is_active_sidebar( '468_bottom_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_bottom_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>
</div> <!-- end #entries -->
</div> <!-- end #left-area -->
<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا نسخه آنلاين بزاريد

فايل زير هم ضمينه كنيد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا کد تو فایل entry.php تو پوشه‌ی includes هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده آدرس فايل يادم رفت ضمينه كنم :D

www.yoursite.com/wp-content/themes/your theme /includes/entry.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اینجا مراجعه کنید:

http://rokesh.ir/bul...eatured-images/

سلام

این آموزش واسه حذف کامل تصویر شاخصه که.

entry.php


<?php
$i++;
$et_is_latest_post = $paged == 0 && ( !is_home() || ( is_home() && $i <= 2 ) );
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>

<?php if($thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>

<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/postinfo.php'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php _e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->

bedesign.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میخواید تصویر شاخص از تعدادی از مطالب حذف بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام تصویر شاخص رو تو مطالب سایتم نمایش نده و فقط تو اسلایدر و بیرون مطلب نشون بده و از داخل مطالب حذف شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام تصویر شاخص رو تو مطالب سایتم نمایش نده و فقط تو اسلایدر و بیرون مطلب نشون بده و از داخل مطالب حذف شه

محتویات فایل entry.php رو بذارین لطفا.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتم دیگه:


<?php
$i++;
$et_is_latest_post = $paged == 0 && ( !is_home() || ( is_home() && $i <= 2 ) );
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>
<?php if($thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>
<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/postinfo.php'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php _e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرم تو تنظیمات پوسته شما گزینه‌ای برای نمایش ندادن تصویر شاخص هست با این حال میتونین این کدها رو از فایل entry.php‌ حذف کنین:


<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اینکار رو کردم ولی کلا تصویر شاخص حذف شد

من میخوام تصویر شاخص رو تو ادامه مطلب نشون نده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کد مربوط به single باشد . باید درست کار کند


<?php
$i++;
$et_is_latest_post = $paged == 0 && ( !is_home() || ( is_home() && $i <= 2 ) );
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>
<?php if((!is_single()) && $thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>
<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/postinfo.php'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php _e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نفهمیدم باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا رو جایگزین کد فایل کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو هم کردم قالب ادامه مطلب ریخت بهم

یه کار دیگه نمیشه کرد؟:

اندازه تصویر شاخص رو چطوری میتونم عوض کنم

اگه اینکار رو کنم دیگه نیازی به حذفش نیس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تو همه تاپیک ها میگفتن که باید کد بزاری

این کدهارو کجا باید بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقيقا چه اندازه اي مد نظرتونه ؟

توي برگه single.php بگرديد دنبال


<div id="entries">

و تغييرش بديد به


<div id="entries" class="single">

در فايل style.css اضافه كنيد


.single .post-thumb {
width : 200px;
height : 300px;
min-width : 200px;
min-height : 300px;
max-width : 200px;
max-height : 300px;
}

به جاي 200 و 300 مقدار طول و ارتفاع مناسب را بگذاريد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری