• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
bedesign

حذف تصویر شاخص

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میتونم تصویر شاخص رو از مطلب وردارم

یعنی نمیخوام تصویر شاخص حذف شه

میخوام تصویر شاخص از توی مطلب حذف شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ئنبال كد زير توي index و single باشيد

مشابه زياد هست از اين كد


<?php if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('name_thumbs');
endif;?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین کدی نبود:


<?php if (is_archive()) $post_number = get_option('aggregate_archivenum_posts');
if (is_search()) $post_number = get_option('aggregate_searchnum_posts');
if (is_tag()) $post_number = get_option('aggregate_tagnum_posts');
if (is_category()) $post_number = get_option('aggregate_catnum_posts'); ?>
<?php get_header(); ?>
<div id="main-content" class="clearfix">
<div id="left-area">
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/breadcrumbs.php'); ?>
<div id="entries">
<?php if ( is_active_sidebar( '468_top_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_top_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>

<?php
global $query_string;
$i = 0;
if (is_category()) query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged&cat=$cat");
else query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged");
?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $i++; ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/entry.php'); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
else { ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/navigation.php'); ?>
<?php } ?>
<?php else : ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/no-results.php'); ?>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>

<?php if ( is_active_sidebar( '468_bottom_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_bottom_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>
</div> <!-- end #entries -->
</div> <!-- end #left-area -->
<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>


<?php if (is_archive()) $post_number = get_option('aggregate_archivenum_posts');
if (is_search()) $post_number = get_option('aggregate_searchnum_posts');
if (is_tag()) $post_number = get_option('aggregate_tagnum_posts');
if (is_category()) $post_number = get_option('aggregate_catnum_posts'); ?>
<?php get_header(); ?>
<div id="main-content" class="clearfix">
<div id="left-area">
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/breadcrumbs.php'); ?>
<div id="entries">
<?php if ( is_active_sidebar( '468_top_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_top_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>

<?php
global $query_string;
$i = 0;
if (is_category()) query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged&cat=$cat");
else query_posts($query_string . "&showposts=$post_number&paged=$paged");
?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $i++; ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/entry.php'); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
else { ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/navigation.php'); ?>
<?php } ?>
<?php else : ?>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/no-results.php'); ?>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>

<?php if ( is_active_sidebar( '468_bottom_area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('468_bottom_area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>
</div> <!-- end #entries -->
</div> <!-- end #left-area -->
<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا نسخه آنلاين بزاريد

فايل زير هم ضمينه كنيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا کد تو فایل entry.php تو پوشه‌ی includes هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده آدرس فايل يادم رفت ضمينه كنم :D

www.yoursite.com/wp-content/themes/your theme /includes/entry.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اینجا مراجعه کنید:

http://rokesh.ir/bul...eatured-images/

سلام

این آموزش واسه حذف کامل تصویر شاخصه که.

entry.php


<?php
$i++;
$et_is_latest_post = $paged == 0 && ( !is_home() || ( is_home() && $i <= 2 ) );
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>

<?php if($thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>

<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/postinfo.php'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php _e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->

bedesign.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میخواید تصویر شاخص از تعدادی از مطالب حذف بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام تصویر شاخص رو تو مطالب سایتم نمایش نده و فقط تو اسلایدر و بیرون مطلب نشون بده و از داخل مطالب حذف شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام تصویر شاخص رو تو مطالب سایتم نمایش نده و فقط تو اسلایدر و بیرون مطلب نشون بده و از داخل مطالب حذف شه

محتویات فایل entry.php رو بذارین لطفا.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتم دیگه:


<?php
$i++;
$et_is_latest_post = $paged == 0 && ( !is_home() || ( is_home() && $i <= 2 ) );
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>
<?php if($thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>
<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/postinfo.php'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php _e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرم تو تنظیمات پوسته شما گزینه‌ای برای نمایش ندادن تصویر شاخص هست با این حال میتونین این کدها رو از فایل entry.php‌ حذف کنین:


<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اینکار رو کردم ولی کلا تصویر شاخص حذف شد

من میخوام تصویر شاخص رو تو ادامه مطلب نشون نده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کد مربوط به single باشد . باید درست کار کند


<?php
$i++;
$et_is_latest_post = $paged == 0 && ( !is_home() || ( is_home() && $i <= 2 ) );
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>
<?php if((!is_single()) && $thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>
<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/postinfo.php'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php _e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نفهمیدم باید چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا رو جایگزین کد فایل کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو هم کردم قالب ادامه مطلب ریخت بهم

یه کار دیگه نمیشه کرد؟:

اندازه تصویر شاخص رو چطوری میتونم عوض کنم

اگه اینکار رو کنم دیگه نیازی به حذفش نیس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تو همه تاپیک ها میگفتن که باید کد بزاری

این کدهارو کجا باید بزارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقيقا چه اندازه اي مد نظرتونه ؟

توي برگه single.php بگرديد دنبال


<div id="entries">

و تغييرش بديد به


<div id="entries" class="single">

در فايل style.css اضافه كنيد


.single .post-thumb {
width : 200px;
height : 300px;
min-width : 200px;
min-height : 300px;
max-width : 200px;
max-height : 300px;
}

به جاي 200 و 300 مقدار طول و ارتفاع مناسب را بگذاريد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری