• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
PREMIUMIHA

دادن خاصیت center به کد آمارگیر histats

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من آیکون histats رو پایین فوتر سایتم گذاشتم ولی میخوام وسط فوتر قرار بگیره نه مثل الان که سمت راست قرار گرفته.

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

نشد داداش

ویرایش شده در توسط PREMIUMIHA.IR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

ویرایش شده در توسط علیرضا
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

بازهم نشد!

خودم فکر میکنم باید یه خاصیت به خود کد histats بدم!

این کدشه:

<!-- Histats.com  START  (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

ممنون از راهنماییتون. ولی مشکل همینجاس که من بلد نیستم انگار سوال نمیپرسیدم!

میخوام آیکون histats دقیقا وسط bfooter. قرار بگیره یعنی بین 2013 پریمیومی ها و All Rights Reserved

یا

یه خاصیت باشه که بزارم داخل خود کد histats که هرجا بزاریش مرکز قرار بگیره (اینجوری خیلی بهتره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اينا همه حرف زدين من نفهميدم ، كلاس بلد نيستين درست كنيد يعني ؟! من نفهميدم !‌

ميگم يك كلاس درست كنيد و اون با استايل دادن بزارين وسط بعد هم اين كد بازارين داخل اون ! حالا اگه بلد نيستين كلاس درست كنيد و استايل بدين

يك كلام بگين راهنمايي بيشتر يا بلد نيستم ميشه راهنمايي كنيد !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اين صورت :


HTML


<div class= "test ">


<!-- Histats.com START (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.hist...if?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->



</div>
-------------------------------------------------------------------
.tst{
margin-top:50%;
margin-left:50%;
}
به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اين صورت :
 HTML
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); [url="http://www.histats.com"]<script type="text/javascript" > try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000"); Histats.track_hits();} catch(err){}; [/url] [url="http://www.histats.com"][img=http://sstatic1.hist...if?2502030&101][/url]
------------------------------------------------------------------- .tst{ margin-top:50%; margin-left:50%; } به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

ممنون کارم شد :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه