• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
PREMIUMIHA

دادن خاصیت center به کد آمارگیر histats

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من آیکون histats رو پایین فوتر سایتم گذاشتم ولی میخوام وسط فوتر قرار بگیره نه مثل الان که سمت راست قرار گرفته.

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

نشد داداش

ویرایش شده در توسط PREMIUMIHA.IR

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

ویرایش شده در توسط علیرضا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

بازهم نشد!

خودم فکر میکنم باید یه خاصیت به خود کد histats بدم!

این کدشه:

<!-- Histats.com  START  (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

ممنون از راهنماییتون. ولی مشکل همینجاس که من بلد نیستم انگار سوال نمیپرسیدم!

میخوام آیکون histats دقیقا وسط bfooter. قرار بگیره یعنی بین 2013 پریمیومی ها و All Rights Reserved

یا

یه خاصیت باشه که بزارم داخل خود کد histats که هرجا بزاریش مرکز قرار بگیره (اینجوری خیلی بهتره)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان اينا همه حرف زدين من نفهميدم ، كلاس بلد نيستين درست كنيد يعني ؟! من نفهميدم !‌

ميگم يك كلاس درست كنيد و اون با استايل دادن بزارين وسط بعد هم اين كد بازارين داخل اون ! حالا اگه بلد نيستين كلاس درست كنيد و استايل بدين

يك كلام بگين راهنمايي بيشتر يا بلد نيستم ميشه راهنمايي كنيد !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اين صورت :


HTML


<div class= "test ">


<!-- Histats.com START (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.hist...if?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->



</div>
-------------------------------------------------------------------
.tst{
margin-top:50%;
margin-left:50%;
}
به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
به اين صورت :
 HTML
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); [url="http://www.histats.com"]<script type="text/javascript" > try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000"); Histats.track_hits();} catch(err){}; [/url] [url="http://www.histats.com"][img=http://sstatic1.hist...if?2502030&101][/url]
------------------------------------------------------------------- .tst{ margin-top:50%; margin-left:50%; } به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

ممنون کارم شد :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...