PREMIUMIHA

دادن خاصیت center به کد آمارگیر histats

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من آیکون histats رو پایین فوتر سایتم گذاشتم ولی میخوام وسط فوتر قرار بگیره نه مثل الان که سمت راست قرار گرفته.

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

نشد داداش

ویرایش شده در توسط PREMIUMIHA.IR

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

ویرایش شده در توسط علیرضا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

بازهم نشد!

خودم فکر میکنم باید یه خاصیت به خود کد histats بدم!

این کدشه:

<!-- Histats.com  START  (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

ممنون از راهنماییتون. ولی مشکل همینجاس که من بلد نیستم انگار سوال نمیپرسیدم!

میخوام آیکون histats دقیقا وسط bfooter. قرار بگیره یعنی بین 2013 پریمیومی ها و All Rights Reserved

یا

یه خاصیت باشه که بزارم داخل خود کد histats که هرجا بزاریش مرکز قرار بگیره (اینجوری خیلی بهتره)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اينا همه حرف زدين من نفهميدم ، كلاس بلد نيستين درست كنيد يعني ؟! من نفهميدم !‌

ميگم يك كلاس درست كنيد و اون با استايل دادن بزارين وسط بعد هم اين كد بازارين داخل اون ! حالا اگه بلد نيستين كلاس درست كنيد و استايل بدين

يك كلام بگين راهنمايي بيشتر يا بلد نيستم ميشه راهنمايي كنيد !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اين صورت :


HTML


<div class= "test ">


<!-- Histats.com START (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.hist...if?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->



</div>
-------------------------------------------------------------------
.tst{
margin-top:50%;
margin-left:50%;
}
به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اين صورت :
 HTML
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); [url="http://www.histats.com"]<script type="text/javascript" > try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000"); Histats.track_hits();} catch(err){}; [/url] [url="http://www.histats.com"][img=http://sstatic1.hist...if?2502030&101][/url]
------------------------------------------------------------------- .tst{ margin-top:50%; margin-left:50%; } به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

ممنون کارم شد :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500