PREMIUMIHA

دادن خاصیت center به کد آمارگیر histats

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من آیکون histats رو پایین فوتر سایتم گذاشتم ولی میخوام وسط فوتر قرار بگیره نه مثل الان که سمت راست قرار گرفته.

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

نشد داداش

ویرایش شده در توسط PREMIUMIHA.IR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

ویرایش شده در توسط علیرضا
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

بازهم نشد!

خودم فکر میکنم باید یه خاصیت به خود کد histats بدم!

این کدشه:

<!-- Histats.com  START  (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

ممنون از راهنماییتون. ولی مشکل همینجاس که من بلد نیستم انگار سوال نمیپرسیدم!

میخوام آیکون histats دقیقا وسط bfooter. قرار بگیره یعنی بین 2013 پریمیومی ها و All Rights Reserved

یا

یه خاصیت باشه که بزارم داخل خود کد histats که هرجا بزاریش مرکز قرار بگیره (اینجوری خیلی بهتره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اينا همه حرف زدين من نفهميدم ، كلاس بلد نيستين درست كنيد يعني ؟! من نفهميدم !‌

ميگم يك كلاس درست كنيد و اون با استايل دادن بزارين وسط بعد هم اين كد بازارين داخل اون ! حالا اگه بلد نيستين كلاس درست كنيد و استايل بدين

يك كلام بگين راهنمايي بيشتر يا بلد نيستم ميشه راهنمايي كنيد !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اين صورت :


HTML


<div class= "test ">


<!-- Histats.com START (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.hist...if?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->



</div>
-------------------------------------------------------------------
.tst{
margin-top:50%;
margin-left:50%;
}
به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اين صورت :
 HTML
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); [url="http://www.histats.com"]<script type="text/javascript" > try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000"); Histats.track_hits();} catch(err){}; [/url] [url="http://www.histats.com"][img=http://sstatic1.hist...if?2502030&101][/url]
------------------------------------------------------------------- .tst{ margin-top:50%; margin-left:50%; } به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

ممنون کارم شد :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده