PREMIUMIHA

دادن خاصیت center به کد آمارگیر histats

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من آیکون histats رو پایین فوتر سایتم گذاشتم ولی میخوام وسط فوتر قرار بگیره نه مثل الان که سمت راست قرار گرفته.

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

آدرس در امضا منظورتون هست؟


#bfooter embed{
margin:0 auto;
float:none;
}

در داخل css بزارید و امتحان کنید.

نشد داداش

ویرایش شده در توسط PREMIUMIHA.IR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

ویرایش شده در توسط علیرضا
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

کد زیر را به #bfooter اضافه کنید


text-align: center;

بازهم نشد!

خودم فکر میکنم باید یه خاصیت به خود کد histats بدم!

این کدشه:

<!-- Histats.com  START  (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خودت يك كلاس ايجاد كن استايل مناسب هم بهش بده هر جا مخواي باشه و نشون بده ! بعد كد بالا بزار داخل اون كلاس !

ممنون از راهنماییتون. ولی مشکل همینجاس که من بلد نیستم انگار سوال نمیپرسیدم!

میخوام آیکون histats دقیقا وسط bfooter. قرار بگیره یعنی بین 2013 پریمیومی ها و All Rights Reserved

یا

یه خاصیت باشه که بزارم داخل خود کد histats که هرجا بزاریش مرکز قرار بگیره (اینجوری خیلی بهتره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اينا همه حرف زدين من نفهميدم ، كلاس بلد نيستين درست كنيد يعني ؟! من نفهميدم !‌

ميگم يك كلاس درست كنيد و اون با استايل دادن بزارين وسط بعد هم اين كد بازارين داخل اون ! حالا اگه بلد نيستين كلاس درست كنيد و استايل بدين

يك كلام بگين راهنمايي بيشتر يا بلد نيستم ميشه راهنمايي كنيد !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اين صورت :


HTML


<div class= "test ">


<!-- Histats.com START (standard)-->
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.hist...if?2502030&101" alt="web stats" border="0"></a></noscript>
<!-- Histats.com END -->



</div>
-------------------------------------------------------------------
.tst{
margin-top:50%;
margin-left:50%;
}
به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اين صورت :
 HTML
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); [url="http://www.histats.com"]<script type="text/javascript" > try {Histats.start(1,2502030,4,511,95,18,"00000000"); Histats.track_hits();} catch(err){}; [/url] [url="http://www.histats.com"][img=http://sstatic1.hist...if?2502030&101][/url]
------------------------------------------------------------------- .tst{ margin-top:50%; margin-left:50%; } به صورتي پيكسل هم ميتوني فاصله رو تنظيك كنيد

ممنون کارم شد :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥