محمدمهدیـ

تغییر یک فایل php توسط فایل دیگر

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من میخوام مثلاً داخل صفحه ی setting.php چند تا فیلد بزارم که یه سری متغیر رو بگیره اطلاعاتش رو و اون اطلاعات رو جایگزین کنه داخل یک فایل php دیگه ، مثل config.php

مثلا ما از قبل ، داخل صفحه ی config.php به این شکل موارد زیر رو تعیین کردیم :


$title = 'سایت شخصی محمد';
$email = 'mohammad@google.com';

حالا میخوام داخل صفحه ی setting.php یه سری فیلد تعیین کنم که اطلاعات جدید رو بگیره و داخل صفحه ی کانفیگ جایگزین کنه.

مثلاً کاربر برای title$ عنوان دلخواه خودش رو وارد کنه و submit کنه تا در config.php ثبت بشه !

و برای ایمیلش هم همینطور ، داخل صفحه ی setting.php وارد کنه ایمیل جدید رو تا در صفحه کانفیگ جایگزین شه.

ممنون میشم کمک کنید (( فوریه ))

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل php رو به اینصورت می شه تغییر داد ولی تغییراتش رو به این راحتی نمی شه ذخیره کرد مگر اینکه کار با دیتابیس را بلد باشید

ولی اگر منظورتون در استفاده از وردپرس باشه وردپرس راه های متعددی برای این قبیل کارها داره

اصولا آنالیز شما اشتباهه

فرض کنید صد کاربر دارید و هر صد نفر در حال ویرایش فرم هستند و کاربر صد و یکم برگه کانفیگ رو داره می خونه

چی باید توی صفحه ببینه یک سری فیلد که مرتب دارند تغییر محتوا می دند؟

مگر اینکه هر کاربر بخواد خودش تغییراتی رو که اعمال کرده ببینه که باز می شه بحث دیتابیس و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس

البته اگر قصد ذخیره نداشته باشید و فقط قرار به نمایش تغییرات به خود تغییر دهنده باشه به راحتی می تونید با متد پست یا گت اینکار را بکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم استاد عزیز.

این کدی که بنده دارم می نویسم، تک کاربره هست و همزمان توسط چند نفر تغییر داده نخواهد شد.

البته ربطی به وردپرس هم اصلاً نداره و اختصاصی هست.

بنده میخوام یک صفحه برای این اسکریپت خودم بسازم که بتونه مقادیر متغیر ها رو تغییر بده. همین...

و بعید می دونم به دیتابیس هم نیازی داشته باشیم در این بخش.

ممکنه راهنمایی کنید چطور این صفحه تنظیمات (setting.php) رو بنویسم که بتونه مقدار متغیر هایی مثل email$ و title$ رو تغییر بده از فایل کانفیگ ؟!

شما می تونین فرض کنید یه چیزی میخوام بنویسم ، مثل صفحه تنظیمات عمومی وردپرس. همون جایی که تایتل سایت و ایمیل مدیر و ... نوشته میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکان تغییر فایل php مانند یک فایل متنی هست. باید Separator در نظر گرفته بشه

پیشنهادم استفاده از ini هست

http://php.net/manual/de/function.parse-ini-file.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا پارسا من اصلا چیزی متوجه نشدم از چیزی که دادین.

لطف میکنید با 1 مثال ساده راهنمایی کنین عزیزان ؟

توی پست #3 توضیح کامل رو دادم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com