mozat

نشان ندادن مطلب در آرشیو

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یک سایت در وردپرس دارم به این آدرس http://mozat.ir/ قالبش رو چند نفر استفاده کردند سالمه اما من میزارم روی سایتم و موضوع اضافه میکنم و مطلب میزارم. مطلبم رو در آرشیو نشون نمیده.فقط در همون موضوع اولی نشون میده .لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید توی قالب دست ببرید و نام عنوان رو به صورت دستی اضافه کنید!

کدهای فایل index.php رو توی تگ کد قرار بدید تا بهتون بگم چیکار کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای فایل index.php قالبی که دارید استفاده می کنید رو بذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


http://www.pasteall.org/47239/php

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید آیدی دسته رو بذارید به جای عدد قرار داده شد :


<div class="box" style="margin-left: 0px;">
<div class="title-box"><h3><a title="سینمای ایران و جهان ( مشاهده آرشیو این بخش )" href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/Cinema/"><span style="color: #c0c0c0;">سینمای ایران و جهان ( مشاهده آرشیو این بخش )</span></a></h3></div>
<?php $recent = new WP_Query("cat=11&showposts=1"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<div class="box-single"><?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>
<div style="height:16px;overflow:hidden;"><h2><a class="lt1" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></h2></div>
<div class="cls box-text">
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></a><?php the_content_rss('', TRUE, '', 20); ?>
</div>
</div>

cat=11 : یازده = ایدی دسته !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدی یا یکی رو خودت انجام بدی و به من بگی کجا رو ویرایش کردی.

لطفا کمک کن ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید آیدی دسته رو بذارید به جای عدد قرار داده شد :

cat=11 : یازده = ایدی دسته !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥