mozat

نشان ندادن مطلب در آرشیو

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یک سایت در وردپرس دارم به این آدرس http://mozat.ir/ قالبش رو چند نفر استفاده کردند سالمه اما من میزارم روی سایتم و موضوع اضافه میکنم و مطلب میزارم. مطلبم رو در آرشیو نشون نمیده.فقط در همون موضوع اولی نشون میده .لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید توی قالب دست ببرید و نام عنوان رو به صورت دستی اضافه کنید!

کدهای فایل index.php رو توی تگ کد قرار بدید تا بهتون بگم چیکار کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای فایل index.php قالبی که دارید استفاده می کنید رو بذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


http://www.pasteall.org/47239/php

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید آیدی دسته رو بذارید به جای عدد قرار داده شد :


<div class="box" style="margin-left: 0px;">
<div class="title-box"><h3><a title="سینمای ایران و جهان ( مشاهده آرشیو این بخش )" href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/Cinema/"><span style="color: #c0c0c0;">سینمای ایران و جهان ( مشاهده آرشیو این بخش )</span></a></h3></div>
<?php $recent = new WP_Query("cat=11&showposts=1"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<div class="box-single"><?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>
<div style="height:16px;overflow:hidden;"><h2><a class="lt1" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></h2></div>
<div class="cls box-text">
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></a><?php the_content_rss('', TRUE, '', 20); ?>
</div>
</div>

cat=11 : یازده = ایدی دسته !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدی یا یکی رو خودت انجام بدی و به من بگی کجا رو ویرایش کردی.

لطفا کمک کن ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید آیدی دسته رو بذارید به جای عدد قرار داده شد :

cat=11 : یازده = ایدی دسته !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟