• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mam1371

مشکل با تغییر مکان ! لوگو

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک مشکلی هست من میخام لوگو رو در پوشه استایل تغییر بدم اما متاسفانه این امکان پذیر ! نیس

با به کار بردن margin و top:..px یا ...

هر کاری میکنم قسمت logo پایین تر از .primaly یا همون عنوانسایت ( تماس با ما - صفحه نخست ) میفته

واسه تغییر این رویه باید چه چیزی رو دستکاری کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دمو بدید تا کدهایی که اونجا قرار دارن رو بررسی کنیم بهتر به جواب میرسید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بهش خصوصیت position:relative بدید و بعد top و ... رو امتحان کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه دمو بدید تا کدهایی که اونجا قرار دارن رو بررسی کنیم بهتر به جواب میرسید.

سلام

بفرمایید اینم عکس فلشا واسه تغییر مکان هاست

post-2496-0-50159400-1384286003_thumb.pnpost-2496-0-50159400-1384286003_thumb.pn

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بهش خصوصیت position:relative بدید و بعد top و ... رو امتحان کنید

اگه این کار انجام بشه لوگو بالا میره ! اما مهمترین چیز اینجاس که

منوی اصلی به جای اصلی خودش بر نمیگرده و یعنی دقیقا همونجای لوگو در اونجا خالی می مونه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

حدث میزدم سایت امضا رو منظورتونه..

شما فایل هدر پوسته رو ویرایش کنید(header.php ) و دنبال تگ H1 بگردید این تگ و محتویاتش رو بیارید به بالای خط زیر


<nav class="primaly">

بعد برین تو فایل style.css و این موارد رو به استایل های logo اضافه کنید:


logo{
background: url("http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/tags.gif") no-repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
height: 100px;
margin-top: 50px;
position: absolute;
width: 50px;
}

به جای آدرس عکس آدرس لوگوی خودتون رو قرار بدید و به جای width و height عرض و ارتفاع تصویر لوگو رو وارد کنید. با margin-top: 50px هم میتونید فاصله لوگو رو از بالا تعیین کنید.

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

حدث میزدم سایت امضا رو منظورتونه..

شما فایل هدر پوسته رو ویرایش کنید(header.php ) و دنبال تگ H1 بگردید این تگ و محتویاتش رو بیارید به بالای خط زیر


<nav class="primaly">

بعد برین تو فایل style.css و این موارد رو به استایل های logo اضافه کنید:


logo{
background: url("http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/tags.gif") no-repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
height: 100px;
margin-top: 50px;
position: absolute;
width: 50px;
}

به جای آدرس عکس آدرس لوگوی خودتون رو قرار بدید و به جای width و height عرض و ارتفاع تصویر لوگو رو وارد کنید. با margin-top: 50px هم میتونید فاصله لوگو رو از بالا تعیین کنید.

بابت قسمت اول ممنون

اما قسمت دوم کدهاش مشکلی ندارم !

فقط یک سوال ! پوزیشن ! absolute نباشه مگه مشکل ایجاد میکنه :ِ ؟ :huh:

ممنون :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم..

خب کاری نداره کافیه تست کنید ببینید مشکلی ایجاد میکنه؟!

وقتی یه div به صورت position:absolute تعریف بشه، موقعیتش نسبت به کل صفحه تعیین میشه مگر اینکه یکی از تگهای والدش دارای position:relative باشه که در اینصورت نسبت به اون تعیین میشه. این مثال ساده رو ببینید:

http://jsfiddle.net/php_jquery_ir/Mwtb6/

منبع! :


http://www.php-jquery.ir/3119/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-position-absolute-%D8%A8%D8%A7-relative-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم..

خب کاری نداره کافیه تست کنید ببینید مشکلی ایجاد میکنه؟!

وقتی یه div به صورت position:absolute تعریف بشه، موقعیتش نسبت به کل صفحه تعیین میشه مگر اینکه یکی از تگهای والدش دارای position:relative باشه که در اینصورت نسبت به اون تعیین میشه. این مثال ساده رو ببینید:

http://jsfiddle.net/...query_ir/Mwtb6/

منبع! :


http://www.php-jquery.ir/3119/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-position-absolute-%D8%A8%D8%A7-relative-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F

موفق باشید

سلام

یک مشکله دیگه پیش اومده !

.adress-logo میخام ببرمش سمت چپ نمیره ! ( منظور نوشته دست راست سایت هست ! *)

پوزیشن های مختلف بهش میدم !

و margin یا left !

با اینکه به اون قسمت میره ! اما باعث میشه لوگو و منوی زیریش هم به سمت چپ برن و در نتیجه کل به هم میریزه !

اگه کسی می تونه لطفا کمک کنه

مشکل حل شد باید یک <div id="adress-logo"> میساختم در هدر

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام !

تصویر رو پیوست کردم ! میخام این متن بیاد پایین این مشکلش از چی هست از دوستان گرامی اگه کسی میتونه کمک کنه

اصلا نمیاد پایین

مثل بادکنک شده اینورو میگیری اونور میزنه بیرون :D

post-2496-0-63661700-1384342775_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ک الان اون نوشته ای که تو عکس هست رو نمی بینم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ک الان اون نوشته ای که تو عکس هست رو نمی بینم !

سلام

الان ببینید

لطفا

یک رفرش اساسی بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استایل قالب ، خط زیر رو پیدا کنید


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat scroll
}

تغییر بدید به :


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat 30px 188px scroll
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استایل قالب ، خط زیر رو پیدا کنید


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat scroll
}

تغییر بدید به :


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat 30px 188px scroll
}

فرید جان سایت خاصی هست واسه تست این کارا

به ما هم معرفی کنی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست چه کارایی ؟!؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست چه کارایی ؟!؟ :)

الان شما این کد رو کجا تست زدید به من معرفی کردید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها ... این کد اماده ک نبود ... شما مثلا تو فایرفاکس ctrl+shift+c رو بگیرید متوجه میشید با چی کد رو تست میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها ... این کد اماده ک نبود ... شما مثلا تو فایرفاکس ctrl+shift+c رو بگیرید متوجه میشید با چی کد رو تست میکنم

خب درست اونو میشه ! از فایل استایلم دید

من میگم مثلا شما الان کد رو مثلا اعدادشو مثلا شاید 100 تا پایین بالا میدادی اینو دقیق از چجوری انجام میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید در همون پنجره سمت راست کدی که فک میکنید با اضافه کردنش مشکل حل میشه رو اضافه کنید و همزمان ببینید در سایت چه تغییری ایجاد میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب درست اونو میشه ! از فایل استایلم دید

من میگم مثلا شما الان کد رو مثلا اعدادشو مثلا شاید 100 تا پایین بالا میدادی اینو دقیق از چجوری انجام میشه ؟

پلاگین فایرباگ رو روی مرورگرتون نصب کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من واسه لوگو که تغییر مکان دادیم یک نوشته ای براش ساختم و میخام بزارم زیرش اما مشکل ایجاد میشه ! و منوهای زیر تغییر میکنه !

فایل هدر رو هخم ویرایش می کنم نمیشه !

راهی میتونی بهم بگی !

شما میخوای یه متن کوچیک زیر لوگو بنویسی مثلا مثل پیشفرض وردپرس بنویسی : «یک سایت وردپرسی دیگر» خب کاری نداره.. شما الزاما نباید به صورت تکست بنویسی، شما لوگو رو ببر تو فتوشاپ و پایین اون هر چی میخوای بنویس و بعد عکس رو ذخیره کن و بیار تو سایت.

اگر هم فایل هدر رو نمیتونید ویرایش کنید از طریق فایل منیجر هاستتون اقدام به ویرایش کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری