• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mam1371

مشکل با تغییر مکان ! لوگو

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک مشکلی هست من میخام لوگو رو در پوشه استایل تغییر بدم اما متاسفانه این امکان پذیر ! نیس

با به کار بردن margin و top:..px یا ...

هر کاری میکنم قسمت logo پایین تر از .primaly یا همون عنوانسایت ( تماس با ما - صفحه نخست ) میفته

واسه تغییر این رویه باید چه چیزی رو دستکاری کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه دمو بدید تا کدهایی که اونجا قرار دارن رو بررسی کنیم بهتر به جواب میرسید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بهش خصوصیت position:relative بدید و بعد top و ... رو امتحان کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه دمو بدید تا کدهایی که اونجا قرار دارن رو بررسی کنیم بهتر به جواب میرسید.

سلام

بفرمایید اینم عکس فلشا واسه تغییر مکان هاست

post-2496-0-50159400-1384286003_thumb.pnpost-2496-0-50159400-1384286003_thumb.pn

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بهش خصوصیت position:relative بدید و بعد top و ... رو امتحان کنید

اگه این کار انجام بشه لوگو بالا میره ! اما مهمترین چیز اینجاس که

منوی اصلی به جای اصلی خودش بر نمیگرده و یعنی دقیقا همونجای لوگو در اونجا خالی می مونه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

حدث میزدم سایت امضا رو منظورتونه..

شما فایل هدر پوسته رو ویرایش کنید(header.php ) و دنبال تگ H1 بگردید این تگ و محتویاتش رو بیارید به بالای خط زیر


<nav class="primaly">

بعد برین تو فایل style.css و این موارد رو به استایل های logo اضافه کنید:


logo{
background: url("http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/tags.gif") no-repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
height: 100px;
margin-top: 50px;
position: absolute;
width: 50px;
}

به جای آدرس عکس آدرس لوگوی خودتون رو قرار بدید و به جای width و height عرض و ارتفاع تصویر لوگو رو وارد کنید. با margin-top: 50px هم میتونید فاصله لوگو رو از بالا تعیین کنید.

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

حدث میزدم سایت امضا رو منظورتونه..

شما فایل هدر پوسته رو ویرایش کنید(header.php ) و دنبال تگ H1 بگردید این تگ و محتویاتش رو بیارید به بالای خط زیر


<nav class="primaly">

بعد برین تو فایل style.css و این موارد رو به استایل های logo اضافه کنید:


logo{
background: url("http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/tags.gif") no-repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
height: 100px;
margin-top: 50px;
position: absolute;
width: 50px;
}

به جای آدرس عکس آدرس لوگوی خودتون رو قرار بدید و به جای width و height عرض و ارتفاع تصویر لوگو رو وارد کنید. با margin-top: 50px هم میتونید فاصله لوگو رو از بالا تعیین کنید.

بابت قسمت اول ممنون

اما قسمت دوم کدهاش مشکلی ندارم !

فقط یک سوال ! پوزیشن ! absolute نباشه مگه مشکل ایجاد میکنه :ِ ؟ :huh:

ممنون :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم..

خب کاری نداره کافیه تست کنید ببینید مشکلی ایجاد میکنه؟!

وقتی یه div به صورت position:absolute تعریف بشه، موقعیتش نسبت به کل صفحه تعیین میشه مگر اینکه یکی از تگهای والدش دارای position:relative باشه که در اینصورت نسبت به اون تعیین میشه. این مثال ساده رو ببینید:

http://jsfiddle.net/php_jquery_ir/Mwtb6/

منبع! :


http://www.php-jquery.ir/3119/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-position-absolute-%D8%A8%D8%A7-relative-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم..

خب کاری نداره کافیه تست کنید ببینید مشکلی ایجاد میکنه؟!

وقتی یه div به صورت position:absolute تعریف بشه، موقعیتش نسبت به کل صفحه تعیین میشه مگر اینکه یکی از تگهای والدش دارای position:relative باشه که در اینصورت نسبت به اون تعیین میشه. این مثال ساده رو ببینید:

http://jsfiddle.net/...query_ir/Mwtb6/

منبع! :


http://www.php-jquery.ir/3119/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-position-absolute-%D8%A8%D8%A7-relative-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F

موفق باشید

سلام

یک مشکله دیگه پیش اومده !

.adress-logo میخام ببرمش سمت چپ نمیره ! ( منظور نوشته دست راست سایت هست ! *)

پوزیشن های مختلف بهش میدم !

و margin یا left !

با اینکه به اون قسمت میره ! اما باعث میشه لوگو و منوی زیریش هم به سمت چپ برن و در نتیجه کل به هم میریزه !

اگه کسی می تونه لطفا کمک کنه

مشکل حل شد باید یک <div id="adress-logo"> میساختم در هدر

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام !

تصویر رو پیوست کردم ! میخام این متن بیاد پایین این مشکلش از چی هست از دوستان گرامی اگه کسی میتونه کمک کنه

اصلا نمیاد پایین

مثل بادکنک شده اینورو میگیری اونور میزنه بیرون :D

post-2496-0-63661700-1384342775_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من ک الان اون نوشته ای که تو عکس هست رو نمی بینم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من ک الان اون نوشته ای که تو عکس هست رو نمی بینم !

سلام

الان ببینید

لطفا

یک رفرش اساسی بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل استایل قالب ، خط زیر رو پیدا کنید


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat scroll
}

تغییر بدید به :


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat 30px 188px scroll
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل استایل قالب ، خط زیر رو پیدا کنید


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat scroll
}

تغییر بدید به :


.adress-finder {
float:left;

width: 300px;

background:url('http://hadafdownload.com/wp-content/themes/Hadafdownload/images/adressbar.png') no-repeat 30px 188px scroll
}

فرید جان سایت خاصی هست واسه تست این کارا

به ما هم معرفی کنی ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست چه کارایی ؟!؟ :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست چه کارایی ؟!؟ :)

الان شما این کد رو کجا تست زدید به من معرفی کردید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اها ... این کد اماده ک نبود ... شما مثلا تو فایرفاکس ctrl+shift+c رو بگیرید متوجه میشید با چی کد رو تست میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اها ... این کد اماده ک نبود ... شما مثلا تو فایرفاکس ctrl+shift+c رو بگیرید متوجه میشید با چی کد رو تست میکنم

خب درست اونو میشه ! از فایل استایلم دید

من میگم مثلا شما الان کد رو مثلا اعدادشو مثلا شاید 100 تا پایین بالا میدادی اینو دقیق از چجوری انجام میشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید در همون پنجره سمت راست کدی که فک میکنید با اضافه کردنش مشکل حل میشه رو اضافه کنید و همزمان ببینید در سایت چه تغییری ایجاد میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب درست اونو میشه ! از فایل استایلم دید

من میگم مثلا شما الان کد رو مثلا اعدادشو مثلا شاید 100 تا پایین بالا میدادی اینو دقیق از چجوری انجام میشه ؟

پلاگین فایرباگ رو روی مرورگرتون نصب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من واسه لوگو که تغییر مکان دادیم یک نوشته ای براش ساختم و میخام بزارم زیرش اما مشکل ایجاد میشه ! و منوهای زیر تغییر میکنه !

فایل هدر رو هخم ویرایش می کنم نمیشه !

راهی میتونی بهم بگی !

شما میخوای یه متن کوچیک زیر لوگو بنویسی مثلا مثل پیشفرض وردپرس بنویسی : «یک سایت وردپرسی دیگر» خب کاری نداره.. شما الزاما نباید به صورت تکست بنویسی، شما لوگو رو ببر تو فتوشاپ و پایین اون هر چی میخوای بنویس و بعد عکس رو ذخیره کن و بیار تو سایت.

اگر هم فایل هدر رو نمیتونید ویرایش کنید از طریق فایل منیجر هاستتون اقدام به ویرایش کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری