PREMIUMIHA

قرار دادن افزونه ای شبیه این سایت!!!

13 پست در این موضوع قرار دارد

(شاید جای این سوالم اینجا نباشه ولی قسمت درخواست افزونه ها انگار آپدیت نیست. عذر خواهی میکنم از اساتید)

سلام من میخام مثل این سایت که از افزونه های سوشیال سایدبار ( اگر درست گفته باشم، همون چندتا دکمه شناورو سمت چپ سایت که فیسبوک و گوگل پلاس و... داره) استفاده کرده بزارم توسایتم.

میخواستم اول بدونم اسمش چیه؟

بعد من قصدم اینه که دوتا دکمه شناور زیبا کنار سایتم بزار که وقتی موس میره روش یه پنجره کوچکی کشویی باز بشه و یه متن مختصری در اون قرار بدم واسه بازدیدکنندگان. دقیقا مثل همین سایت بالایی که دیدید

چنتا افزونه در این باره بهم معرفی کنید ممنون میشم. چون اسمشون دقیقا نمیدونم چیه که تو گوگل سرچ کنم!

یه دنیا ممنون


0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اول همه نام مناسب بزاريد !‌ حالا حتما ميخواين بگيد اسمش نميدونم ولي سوشيال - دكمه شناور يكي همين هارو ميزاشتين بهتر بود !‌

شما يعني ي هميچين دكمه هاي مخواين واسه كاره ديگه ؟!‌ يا نه براي همين شبكه هاي اجتماعي ميخواين ؟!‌

بگين تا راهنمايي كنم !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اول همه نام مناسب بزاريد !‌ حالا حتما ميخواين بگيد اسمش نميدونم ولي سوشيال - دكمه شناور يكي همين هارو ميزاشتين بهتر بود !‌

شما يعني ي هميچين دكمه هاي مخواين واسه كاره ديگه ؟!‌ يا نه براي همين شبكه هاي اجتماعي ميخواين ؟!‌

بگين تا راهنمايي كنم !‌

ببینید من در اصل دوتا دکمه نزدیک به هم بصورت ثابت میخوام حالا دقیقا شبیه اینا نباشه مشکلی نیس فقط سیستم کار کردش اینجوری باشه که بزارم کنار سایتم که وقتی میری روش یه پنجره کوچک کشویی بیاد بیرون و حاوی متن (توضیحی درباره سایت) باشه. ینی رو هرکدم از دکمه ها که بری یه متن جدا از هم داشته باشن

خودم هم قبلا دیدما ولی اسمش رو نخوندم نمیدونم افزونه بود یا اسکریپت!

توروخدا کمک کنین کارم لنگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه خاصی برای این کار وجود نداره

http://www.jquery4u.com/plugins/10-jquery-sliding-sidebar-panel-plugins/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه خاصی برای این کار وجود نداره

http://www.jquery4u....-panel-plugins/

ممنون خیلی جالب بودن. حالا من بخوام اینا رو رو سایتم پیاده کنم چکار باید کنم؟ چون من فقط با افزونه ها کار میکردم ازینا بلد نیسم :(

مثلا اولی و ششمی خوشم اومده. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از هر كدوم خشتون اومده دالنود كنيد فايل هاش رو به قالبتون اضافه كنيد ! و توي هدر فايل هاي موردن نيازش فراخواني كنيد !‌

حالا بستگي داره كجا ميخواين نمايش بدين اگه فقط صفحه اصلي باشه داخل index.php بزارين !‌ اگه نه كه توي همون header.php بزارين همه جا نمايش ميده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از هر كدوم خشتون اومده دالنود كنيد فايل هاش رو به قالبتون اضافه كنيد ! و توي هدر فايل هاي موردن نيازش فراخواني كنيد !‌

حالا بستگي داره كجا ميخواين نمايش بدين اگه فقط صفحه اصلي باشه داخل index.php بزارين !‌ اگه نه كه توي همون header.php بزارين همه جا نمايش ميده

میشه ششمی رو مرحله به مرحله برام توضیح بدین؟ هرکار کردم نشد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.building58.com/examples/tabSlideOut.html

دو کد ابتدای در بخش head

با رعایت تکرار نشدن دوباره جکویری


<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://tab-slide-out.googlecode.com/files/jquery.tabSlideOut.v1.3.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
$('.slide-out-div').tabSlideOut({
tabHandle: '.handle', //class of the element that will become your tab
pathToTabImage: 'images/contact_tab.gif', //path to the image for the tab //Optionally can be set using css
imageHeight: '122px', //height of tab image //Optionally can be set using css
imageWidth: '40px', //width of tab image //Optionally can be set using css
tabLocation: 'left', //side of screen where tab lives, top, right, bottom, or left
speed: 300, //speed of animation
action: 'click', //options: 'click' or 'hover', action to trigger animation
topPos: '200px', //position from the top/ use if tabLocation is left or right
leftPos: '20px', //position from left/ use if tabLocation is bottom or top
fixedPosition: false //options: true makes it stick(fixed position) on scroll
});
});
</script>


<style type="text/css">

.slide-out-div {
padding: 20px;
width: 250px;
background: #ccc;
border: 1px solid #29216d;
}
</style>

و در بخش body


<div class="slide-out-div">
<a class="handle" href="http://link-for-non-js-users.html">Content</a>
<h3>Contact me</h3>
<p>Thanks for checking out my jQuery plugin, I hope you find this useful.
</p>
<p>This can be a form to submit feedback, or contact info</p>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.building5...abSlideOut.html

دو کد ابتدای در بخش head

با رعایت تکرار نشدن دوباره جکویری


<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://tab-slide-out.googlecode.com/files/jquery.tabSlideOut.v1.3.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
$('.slide-out-div').tabSlideOut({
tabHandle: '.handle', //class of the element that will become your tab
pathToTabImage: 'images/contact_tab.gif', //path to the image for the tab //Optionally can be set using css
imageHeight: '122px', //height of tab image //Optionally can be set using css
imageWidth: '40px', //width of tab image //Optionally can be set using css
tabLocation: 'left', //side of screen where tab lives, top, right, bottom, or left
speed: 300, //speed of animation
action: 'click', //options: 'click' or 'hover', action to trigger animation
topPos: '200px', //position from the top/ use if tabLocation is left or right
leftPos: '20px', //position from left/ use if tabLocation is bottom or top
fixedPosition: false //options: true makes it stick(fixed position) on scroll
});
});
</script>


<style type="text/css">

.slide-out-div {
padding: 20px;
width: 250px;
background: #ccc;
border: 1px solid #29216d;
}
</style>

و در بخش body


<div class="slide-out-div">
<a class="handle" href="http://link-for-non-js-users.html">Content</a>
<h3>Contact me</h3>
<p>Thanks for checking out my jQuery plugin, I hope you find this useful.
</p>
<p>This can be a form to submit feedback, or contact info</p>
</div>

همین کارارو دقیق انجام دادم ولی بازم نشد! اینجوری کادر باز شدش در گوشه بالا سمت راست فقط هس ثابت هم هست!

من یه جیکوئری ورژن 1.4.3 هم دارم. باهردوش زدم نشد اون پاک کردم اینو زدم نشد اینو پاک کردم اونو زدم نشد

خلاصه نشد!

اگه امکانش هس شماره یک رو باهم امتحان کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید

بعد از تابع wp_haed


<script src="http://tab-slide-out.googlecode.com/files/jquery.tabSlideOut.v1.3.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(function(){
jQuery('.slide-out-div').tabSlideOut({
tabHandle: '.handle', //class of the element that will become your tab
pathToTabImage: 'images/contact_tab.gif', //path to the image for the tab //Optionally can be set using css
imageHeight: '122px', //height of tab image //Optionally can be set using css
imageWidth: '40px', //width of tab image //Optionally can be set using css
tabLocation: 'left', //side of screen where tab lives, top, right, bottom, or left
speed: 300, //speed of animation
action: 'click', //options: 'click' or 'hover', action to trigger animation
topPos: '200px', //position from the top/ use if tabLocation is left or right
leftPos: '20px', //position from left/ use if tabLocation is bottom or top
fixedPosition: false //options: true makes it stick(fixed position) on scroll
});
});
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید

بعد از تابع wp_haed


<script src="http://tab-slide-out.googlecode.com/files/jquery.tabSlideOut.v1.3.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(function(){
jQuery('.slide-out-div').tabSlideOut({
tabHandle: '.handle', //class of the element that will become your tab
pathToTabImage: 'images/contact_tab.gif', //path to the image for the tab //Optionally can be set using css
imageHeight: '122px', //height of tab image //Optionally can be set using css
imageWidth: '40px', //width of tab image //Optionally can be set using css
tabLocation: 'left', //side of screen where tab lives, top, right, bottom, or left
speed: 300, //speed of animation
action: 'click', //options: 'click' or 'hover', action to trigger animation
topPos: '200px', //position from the top/ use if tabLocation is left or right
leftPos: '20px', //position from left/ use if tabLocation is bottom or top
fixedPosition: false //options: true makes it stick(fixed position) on scroll
});
});
</script>

باز هم همونجوره!

تصویری ازش رو پیوست کردم

post-3556-0-55811500-1384968392_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرهم میشد دقیقا زیر نوار منو یه پست ثابت میزاشتم خوب میشد دیگه نیازی به جیکوئری هم نبود! مثل تصویری که پیوست کردم زیر نوار منو کادره هستا؟ اینجوری یه کادر شبیه پست های سایت بزارم ولی کشیده تر که تا بالای کادر جستجو ادامه داشته باشه و عکس شاخص هم نداشته باشه

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از تگ بسته <div id="menu-top">

کد زیر رو اضافه کنید

<div class="postst">تست</div>

استایل


.postst {
background-color: #BDBDBD;
padding: 10px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .