eepersian

مشکلاتی در هماهنگی سایت ها در وردپرس شبکه

6 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان

من وردپرس شبکه رو نصب کردم

یه سایت اصلی دارم مثلا domain.com

یه سایت دیگه ایجاد کردم که آدرسش domain.com/en هست و برای نسخه انگلیسی سایته

حالا چند سئوال :

1- از پوسته ی platform استفاده می کنم که رایگانه و داخل مخزن وردپرسه و مال pageline هست

این پوسته رو سفارشی کردم در نسخه فارسی سایتم

حالا می خوام در نسخه انگلیسی سایت هم همین پوسته باشه و چون خود پوسته از RTL پشتیبانی می کنه و وردپرس نصب شده هم راست چین هست ، پس کل سایت در نسخه انگلیسی هم راست چینه –

1-1 در صورتی که من می خوام نسخه انگلیسی چپ چین باشه

1-2 امکانش هست که وردپرس اون سایت انگلیسی رو انگلیسی کنم تا پوسته هم تشخیص بده که باید انگلیسی باشه یا اینکه خود پوسته رو باید تغییر بدم

1-3 چطور کاری کنم که با زدن روی لینک "نسخه انگلیسی سایت" دقیقا به مسیری بره که همین الان در نسخه فارسی هستیم

مثلا اگر الان در مسیر domain.com/post?12 باشیم با زدن دکمه بریم به domain.com/en/post?12

2- چطور باید مطالب رو همزمان در نسخه فارسی و انگلیسی منتشر کنم ؟

3- چطور دسته بندی های مشابهی در هر 2 نسخه داشته باشم ؟

دوستان بزرگواری کنید تا جایی که امکان داره با جزئیات توضیح بدین

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل rtl وقتی لود میشه که وردپرس فارسی (راست چین) باشه

اگر وردپرس انگلیسی باشه نسخه اصلی بالا میاد

در مورد 1-3 بهتره از افزونه های چندزبانه استفاده کنید

2- این مورد هم با افزونه های چندزبانه انجام میشه

3- افزونه های چندزبانه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه با rtl مشکل پیدا نکنید می تونید از تگ html در header.php


<?php language_attributes(); ?>

رو بردارید و به صورت دستی در قالب سایت فارسی بنویسید


dir="rtl" lang="fa"

و در نسخه انگلیسی هم


dir="ltr" lang="en"

برای باقی موارد هم که فرمودند

اما برای اینکه از یک مطلب فارسی به همون مطلب به زبان انگلیسی برید یا باید برای لینک رزبان زمینه دلخواه بسازید و دستی نشانی بگذارید یا اینکه از ساختار نامک مشابه استفاده کنید و این کد را بگذارید داخل حلقه


<?php
$post = get_post($post->ID);
$post_name = $post->post_name;
$title = $post->post_title;
echo '<a href="'.get_bloginfo('url').'/en/'.$post_name.'">'.$title.'</a>';
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دارم به سه زبان از وردپرس شبکه استفاده می کنم. ترکی فارسی و انگلیسی.

شما فایلهای زبان فارسی و انگلیسی و هر زبان دیگر را داخل فایل زبان می ذاری. بعد در هر وبلاگ به راحتی می تونی در قسمت تنظیمات >> همگانی زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید.

وردپرس با توجه به زبانی که انتخاب می کنید خودش راست چین چین می کنه.

نمونه :

http://en.ibforums.net/

]

http://ibforums.net/

http://fa.ibforums.net/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب 3-1 : شما پیوند یکتا را روی "

نام نوشته " قرار دهید و به راحتی هر ادرسی خواستید ویرایش کنی

جواب 2 : اگر از سایت چند زبانه را با استفاده از وردپرس شبکه ایجاد کنی امکانش نیست . اما خاصیت چند زبانه را با استفاده از افزونه های زبان وردپرس ایجاد کنی امکانش هست. هر چند من اعتقادی به افزونه زبان ندارم

3- همه کار را که نباید افزونه و سایت خودکار انجام بده ! دسته بندی ایجاد کردن که کاری نداره ! دستی ایجاد کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟