حجت

فشار روي CPU استفاده بيش ازحدّ منابع سخت افزاري

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و تشكر از دوستاني كه اين انجمن زيبا رو راه‌اندازي كردن، اميدوارم اين انجمن، جاي مناسبي براي حل مشكلات دوستان وردپرسي باشه.

ببخشيد براي روشن شدن مشكلم مجبورم يه مقدار توضيح ميدم:

من يه سايت دانلود كتاب موبايل دارم، بازديدم زير 3هزاره، چند وقت پيش هاستم سايتو بست، گفت فشار مياورده. يك هاست دانلود گرفتم و تمام فايل‌ها رو از اونجا آدرس دادم ولي ديروز دوباره سايتم رو بست. مطالب سايت حدود 2هزار تاست و با هر مطلبي به عكس چند كيلوبايتي.

سؤال:

چه چيزهايي روي سرور فشار مياره؟ حالا از كجا مي‌تونم بفهمم مشكل سايتم از كجاست؟

افزونه‌هايي كه من استفاده مي‌كردم

بكاپ

WordPress Database Backup

فرم ساز

Contact Form 7

نظر سنجي

WP-Polls

امتياز دهي

WP-PostRatings

گوگل پلاس وان

Google +1

تعداد مشاهده پست

WP-PostViews

نوشته مرتبط

WordPress Related Posts

تعداد صفحات پستها

WP-PageNavi

تعداد صفحات نظرات

WP-CommentNavi

آواتار نظر دهندگان

Easy Gravatars

افكت عكس

jQuery lazy load plugin

ثبت نام

Register Plus

مخفي كردن از غير اعضا

Login to view all

ايميل

Email Users

بهينه سازي ديتابيس

WP-Optimize

سئو

All in One SEO Pack

آي پي

WP-Ban

تقويم

wp-jalali

با تشكر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش اومدین

در لیست شما افزونه خاصی نیست که بشه گفت فشار میاره.

شاید افزونه ایی مثل WordPress Related Posts به مقدار کم از منابع استفاده کنه اما در دان کردن سرور نیست.

اما ممکنه در پوسته شما کوئری هایی باشن که مشکل ایجاد میکنن.

اگر مدیر سرور بتونه محل استفاده کننده زیاد رو بگه خیلی بهتره.

مثلا کدوم خط از وردپرس (مثلا کوئری خط 100 در آرشیو) به کجای سرور (مثلا mysql) فشار میاره.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی از حق نگزریم وردپرس توی سایت های خیلی بزرگ پاش میلرزه...(نظر شخصی)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی از حق نگزریم وردپرس توی سایت های خیلی بزرگ پاش میلرزه...(نظر شخصی)

راستش مشکل از وردپرس نیست. افزونه هایی که برای کارهای امارگیری نوشته میشن معمولا کوئری ها و ارتباط با دیتابیس بدی دارن. یعنی کدنویس در حد یک وبلاگ معمولی کد میزنه و توجه به این نداره که سایتهای پربازدید ممکن هست در استفاده از منابع با مشکل روبرو بشن.

الان دایم سایتهایی که بازدیدهای روزانه بالای 100.000 دارن ولی منابع شون در حل متوسط هست.

الان خیلی از سایتهای دانلود ایرانی روی وردپرس هست. اما مشکل دان شدن ندارن.

بهترین حالت همیشه این هست که افزونه ها رو حدالامکان بسته به نیاز سایت بصورت کاستوم بنویسن و از افزونه های رایگان برای سایتهای پربازدید استفاده نشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود؛

خیر... واقعاً اینطور نیست... یک سری هاستینگ‌ها به جهت منافع خودشون زیاد یوزرها رو اذیت میکنند... دوست من موقعی که سرور اختصصاصی داشت و هاست ارائه میکرد من میدیدم که میشه حتی وقتی یوزیج یه سایت رو 100% هم نگه داشت و از طرف سرور منابع بیشتری اختصاص داد. ولی متأسفانه یه سری از هاستینگها تا بازدید سایت کمی بالا میره کاربرا رو اذیت میککند... یا میگن که از VPS استفاده کنید .

البته افزونه های آمار همونطور که آقا مرتضی گفتند مشکلاتی در کد نویسی دارند... مثلاً همون CyStats که چند سالی هست آپدیت نشده!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بستگی داره چقدر محدودیت برای سایت شما مخصوصا تو استفاده از CPU اعمال شده باشه. اگر مواردی که آقا مرتضی گفتن رعایت شده باشه و وردپرس نرمال کار کنه بازم اکثر هاستهای اشتراکی معمولی که من دیدم و تجربه کردم جوابگوی شما نیست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

WP-PostViews

WP-PostRatings

WordPress Related Posts

اگه بازدیدها زیاد باشه و تعداد مطالب هر صفحه بیشتر باشه مثلاً 50 مطلب در صفحه نخست !

این سه افزونه تاثیر محسوسی بر سی پی یو دارند !

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشكر از همه‌ي عزيزان

با توجه به توضيحات مفيدي كه دوستان دادن و مشورتي كه با آقا Morteza ي عزيز و صحبتي كه با هاستينگم داشتم، به اين نتيجه رسيدم كه:

يا بايد سرور مجازي بخرم يا از وردپرس صرف نظر كنم و دنبال يه مديريت محتواي كم‌فشارتر! بگردم؛ از هر چه بگذريم، از وردپرس كه نميشه گذشت! آخه ميشه؟! :o

يه سرور مجازي خريدم و خيال خودم رو راحت كردم. حالا آقاي وردپرس هر چه‌قدر مي‌خواد فشار بياره، بياره :angry:

:lol: زنده باد وردپرس؛ پيروز باد وردپرس پارسي :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و دنبال يه مديريت محتواي كم‌فشارتر! بگردم؛

مدتیه توی فکر اینم یه سیستم مدیریت محتوا بنویسم که مشابه وردپرس باشه اما کمتر فشار بیاره!

عمده فشار وردپرس استفاده از توابع بیش از حدش هست .

که برای اینکه تمام نیازها رو رفع کنه این توابع نوشته شده!

حتی با توجه به سایر سیستم ها وردپرس از تمپلیت انجین استفاده نمیکنه اما باز منابع زیادی میکشه .

اگر بخوایم با سیستم دیتالایف مقایسه اش کنیم نسبت استفاده از منابع چیزی حدود 1 به 20 هست.

اما اگر یه سری به کدها و برنامه نویسی دیتالایف بزنید! ساختاری فوق العاده نامنظم رو پیاده کرده .

در صورتیکه وردپرس یکی از مثالهای بارز ساختار مهندسی شده است.

بهرحال وردپرس محبوب و مشهور است اما متاسفانه کمی پرهزینه ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟