farnaz

فاصله گرفتن سایت از بالای صفحه

50 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر ممکنه کد header.php را بگذارید و البته اگر بعد از لاگ این شدن این مشکل را پیدا می کنید احتمالا از تداخل کدهاتون با کد ادمین باره که بهتره کد footer.php هم بررسی بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد header رو هم توی صفحه index گذاشتم ولی نتیجه ای نداشت. از فوترmargin رو برداشتم بازهم فایده نداشت. چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از گذاشتن کد آپلود کردنش برای دیدن کدها بود

در مورد کد ندیده چی عرض کنم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از تابع <?php get_header(); ?> استفاده می کنم . وقتی <?php wp_head(); ?> رو قراردادم سایت به هم ریخت.برای فراخوانی فوتر هم <?php include(TEMPLATEPATH .'/inc/footer.php'); ?> را قرار دادم.باید چه کنم؟header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست نیست. من تازه کارم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمودید سایتتون آفلاینه ؟

اگر ممکنه سورس کد یک صفحه رو هم بگذارید

فعلا لازمه که به header.php و قبل از بسته شدن تگ head کد


<?php wp_head(); ?>

و در footer.php هم کد


<div><?php wp_footer(); ?></div>
</body>
</html>

در انتها اضافه بشه

و شاید با همین اصلاحات درست بشه و الا سورس کد سایت یا آدرس آنلاین ازش لازمه

خودتون هم اگر خواستیبد چک کنید بعد از اینکه این دو کد را اضافه کردید یک به یک افزونه ها را غیر فعال کنید و تست بگیرید تا ایراد دربیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.فایل index رو پیوست می کنم.index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خط آخر فایلهای:


/inc/footer.php
footer.php

کد زیر رو اضافه کنید:

<?php wp_footer(); ?>

فایلها پیوست شدن.

sample.rar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های sample رو جایگزین کردم ولی باز هم از بالا فاصله داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. آنلاین نیست. فایل header.php و index.php و footer.php را پیوست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کامل تاپیکو نخوندم ولی در پنل مدیریت یا تیک گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت رو بردارید یا کد زیر رو به قسمت body استایل قالبتون اضافه کنید ببینید چی میشه :


body { margin:0; padding:0;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین محتوای فایل فوتر کنید:


<div class="parsi-div" id="parsi-footer">
<div class="parsi-center">
<div id="parsi-footer-copyright">کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای وب سایت پارسی ما محفوظ می باشد<span> / طراحی و اجرا : <a href="http://www.spts.co.ir/"> شرکت صبا پرداز </a></span></div>
<div id="parsi-footer-share">
<a href="#" id="rss"></a>
<a href="#" id="facebook"></a>
<a href="#" id="twitter"></a>
<a href="#" id="icon"></a>
</div>
</div>
</div>
<?php wp_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کردم. درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل از قالب هست

روش progpars را هم اجرا کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پروفایل کاربری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب و طراحی اون هست

با طراح صحبت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از نوع کدنویسی شما هم هست.

شما باید فوتر رو بصورت استاندارد ایجاد و با نام footer.php در پوسته تون قرار بدید.

توابع رو هم بصورت استاندارد استفاده کنید.

الان کمی جابجا هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

شما قالب رو از html به php تغییر دادید ؟

اگر اینطوره لطفا یک به یک صفحاتتون رو برای فضای خالی قبل از <?pho یا بعد از <? چک کنید و همه فضاهای خالی را پاک کنید می دونید که ابتدا html لود می شه و بعد php پس یک فاصله در هرجای صفحه یک خط فاصله از ابتدا ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..