farnaz

فاصله گرفتن سایت از بالای صفحه

50 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر ممکنه کد header.php را بگذارید و البته اگر بعد از لاگ این شدن این مشکل را پیدا می کنید احتمالا از تداخل کدهاتون با کد ادمین باره که بهتره کد footer.php هم بررسی بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد header رو هم توی صفحه index گذاشتم ولی نتیجه ای نداشت. از فوترmargin رو برداشتم بازهم فایده نداشت. چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از گذاشتن کد آپلود کردنش برای دیدن کدها بود

در مورد کد ندیده چی عرض کنم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از تابع <?php get_header(); ?> استفاده می کنم . وقتی <?php wp_head(); ?> رو قراردادم سایت به هم ریخت.برای فراخوانی فوتر هم <?php include(TEMPLATEPATH .'/inc/footer.php'); ?> را قرار دادم.باید چه کنم؟header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست نیست. من تازه کارم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمودید سایتتون آفلاینه ؟

اگر ممکنه سورس کد یک صفحه رو هم بگذارید

فعلا لازمه که به header.php و قبل از بسته شدن تگ head کد


<?php wp_head(); ?>

و در footer.php هم کد


<div><?php wp_footer(); ?></div>
</body>
</html>

در انتها اضافه بشه

و شاید با همین اصلاحات درست بشه و الا سورس کد سایت یا آدرس آنلاین ازش لازمه

خودتون هم اگر خواستیبد چک کنید بعد از اینکه این دو کد را اضافه کردید یک به یک افزونه ها را غیر فعال کنید و تست بگیرید تا ایراد دربیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.فایل index رو پیوست می کنم.index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خط آخر فایلهای:


/inc/footer.php
footer.php

کد زیر رو اضافه کنید:

<?php wp_footer(); ?>

فایلها پیوست شدن.

sample.rar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های sample رو جایگزین کردم ولی باز هم از بالا فاصله داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. آنلاین نیست. فایل header.php و index.php و footer.php را پیوست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کامل تاپیکو نخوندم ولی در پنل مدیریت یا تیک گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت رو بردارید یا کد زیر رو به قسمت body استایل قالبتون اضافه کنید ببینید چی میشه :


body { margin:0; padding:0;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین محتوای فایل فوتر کنید:


<div class="parsi-div" id="parsi-footer">
<div class="parsi-center">
<div id="parsi-footer-copyright">کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای وب سایت پارسی ما محفوظ می باشد<span> / طراحی و اجرا : <a href="http://www.spts.co.ir/"> شرکت صبا پرداز </a></span></div>
<div id="parsi-footer-share">
<a href="#" id="rss"></a>
<a href="#" id="facebook"></a>
<a href="#" id="twitter"></a>
<a href="#" id="icon"></a>
</div>
</div>
</div>
<?php wp_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کردم. درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل از قالب هست

روش progpars را هم اجرا کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پروفایل کاربری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب و طراحی اون هست

با طراح صحبت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از نوع کدنویسی شما هم هست.

شما باید فوتر رو بصورت استاندارد ایجاد و با نام footer.php در پوسته تون قرار بدید.

توابع رو هم بصورت استاندارد استفاده کنید.

الان کمی جابجا هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

شما قالب رو از html به php تغییر دادید ؟

اگر اینطوره لطفا یک به یک صفحاتتون رو برای فضای خالی قبل از <?pho یا بعد از <? چک کنید و همه فضاهای خالی را پاک کنید می دونید که ابتدا html لود می شه و بعد php پس یک فاصله در هرجای صفحه یک خط فاصله از ابتدا ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir