farnaz

فاصله گرفتن سایت از بالای صفحه

50 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر ممکنه کد header.php را بگذارید و البته اگر بعد از لاگ این شدن این مشکل را پیدا می کنید احتمالا از تداخل کدهاتون با کد ادمین باره که بهتره کد footer.php هم بررسی بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد header رو هم توی صفحه index گذاشتم ولی نتیجه ای نداشت. از فوترmargin رو برداشتم بازهم فایده نداشت. چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از گذاشتن کد آپلود کردنش برای دیدن کدها بود

در مورد کد ندیده چی عرض کنم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از تابع <?php get_header(); ?> استفاده می کنم . وقتی <?php wp_head(); ?> رو قراردادم سایت به هم ریخت.برای فراخوانی فوتر هم <?php include(TEMPLATEPATH .'/inc/footer.php'); ?> را قرار دادم.باید چه کنم؟header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست نیست. من تازه کارم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمودید سایتتون آفلاینه ؟

اگر ممکنه سورس کد یک صفحه رو هم بگذارید

فعلا لازمه که به header.php و قبل از بسته شدن تگ head کد


<?php wp_head(); ?>

و در footer.php هم کد


<div><?php wp_footer(); ?></div>
</body>
</html>

در انتها اضافه بشه

و شاید با همین اصلاحات درست بشه و الا سورس کد سایت یا آدرس آنلاین ازش لازمه

خودتون هم اگر خواستیبد چک کنید بعد از اینکه این دو کد را اضافه کردید یک به یک افزونه ها را غیر فعال کنید و تست بگیرید تا ایراد دربیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.فایل index رو پیوست می کنم.index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خط آخر فایلهای:


/inc/footer.php
footer.php

کد زیر رو اضافه کنید:

<?php wp_footer(); ?>

فایلها پیوست شدن.

sample.rar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های sample رو جایگزین کردم ولی باز هم از بالا فاصله داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. آنلاین نیست. فایل header.php و index.php و footer.php را پیوست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کامل تاپیکو نخوندم ولی در پنل مدیریت یا تیک گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت رو بردارید یا کد زیر رو به قسمت body استایل قالبتون اضافه کنید ببینید چی میشه :


body { margin:0; padding:0;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین محتوای فایل فوتر کنید:


<div class="parsi-div" id="parsi-footer">
<div class="parsi-center">
<div id="parsi-footer-copyright">کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای وب سایت پارسی ما محفوظ می باشد<span> / طراحی و اجرا : <a href="http://www.spts.co.ir/"> شرکت صبا پرداز </a></span></div>
<div id="parsi-footer-share">
<a href="#" id="rss"></a>
<a href="#" id="facebook"></a>
<a href="#" id="twitter"></a>
<a href="#" id="icon"></a>
</div>
</div>
</div>
<?php wp_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کردم. درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل از قالب هست

روش progpars را هم اجرا کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پروفایل کاربری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب و طراحی اون هست

با طراح صحبت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از نوع کدنویسی شما هم هست.

شما باید فوتر رو بصورت استاندارد ایجاد و با نام footer.php در پوسته تون قرار بدید.

توابع رو هم بصورت استاندارد استفاده کنید.

الان کمی جابجا هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

شما قالب رو از html به php تغییر دادید ؟

اگر اینطوره لطفا یک به یک صفحاتتون رو برای فضای خالی قبل از <?pho یا بعد از <? چک کنید و همه فضاهای خالی را پاک کنید می دونید که ابتدا html لود می شه و بعد php پس یک فاصله در هرجای صفحه یک خط فاصله از ابتدا ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.