farnaz

فاصله گرفتن سایت از بالای صفحه

50 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر ممکنه کد header.php را بگذارید و البته اگر بعد از لاگ این شدن این مشکل را پیدا می کنید احتمالا از تداخل کدهاتون با کد ادمین باره که بهتره کد footer.php هم بررسی بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد header رو هم توی صفحه index گذاشتم ولی نتیجه ای نداشت. از فوترmargin رو برداشتم بازهم فایده نداشت. چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از گذاشتن کد آپلود کردنش برای دیدن کدها بود

در مورد کد ندیده چی عرض کنم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از تابع <?php get_header(); ?> استفاده می کنم . وقتی <?php wp_head(); ?> رو قراردادم سایت به هم ریخت.برای فراخوانی فوتر هم <?php include(TEMPLATEPATH .'/inc/footer.php'); ?> را قرار دادم.باید چه کنم؟header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست نیست. من تازه کارم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمودید سایتتون آفلاینه ؟

اگر ممکنه سورس کد یک صفحه رو هم بگذارید

فعلا لازمه که به header.php و قبل از بسته شدن تگ head کد


<?php wp_head(); ?>

و در footer.php هم کد


<div><?php wp_footer(); ?></div>
</body>
</html>

در انتها اضافه بشه

و شاید با همین اصلاحات درست بشه و الا سورس کد سایت یا آدرس آنلاین ازش لازمه

خودتون هم اگر خواستیبد چک کنید بعد از اینکه این دو کد را اضافه کردید یک به یک افزونه ها را غیر فعال کنید و تست بگیرید تا ایراد دربیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.فایل index رو پیوست می کنم.index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خط آخر فایلهای:


/inc/footer.php
footer.php

کد زیر رو اضافه کنید:

<?php wp_footer(); ?>

فایلها پیوست شدن.

sample.rar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های sample رو جایگزین کردم ولی باز هم از بالا فاصله داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. آنلاین نیست. فایل header.php و index.php و footer.php را پیوست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کامل تاپیکو نخوندم ولی در پنل مدیریت یا تیک گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت رو بردارید یا کد زیر رو به قسمت body استایل قالبتون اضافه کنید ببینید چی میشه :


body { margin:0; padding:0;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین محتوای فایل فوتر کنید:


<div class="parsi-div" id="parsi-footer">
<div class="parsi-center">
<div id="parsi-footer-copyright">کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای وب سایت پارسی ما محفوظ می باشد<span> / طراحی و اجرا : <a href="http://www.spts.co.ir/"> شرکت صبا پرداز </a></span></div>
<div id="parsi-footer-share">
<a href="#" id="rss"></a>
<a href="#" id="facebook"></a>
<a href="#" id="twitter"></a>
<a href="#" id="icon"></a>
</div>
</div>
</div>
<?php wp_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کردم. درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل از قالب هست

روش progpars را هم اجرا کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پروفایل کاربری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب و طراحی اون هست

با طراح صحبت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از نوع کدنویسی شما هم هست.

شما باید فوتر رو بصورت استاندارد ایجاد و با نام footer.php در پوسته تون قرار بدید.

توابع رو هم بصورت استاندارد استفاده کنید.

الان کمی جابجا هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

شما قالب رو از html به php تغییر دادید ؟

اگر اینطوره لطفا یک به یک صفحاتتون رو برای فضای خالی قبل از <?pho یا بعد از <? چک کنید و همه فضاهای خالی را پاک کنید می دونید که ابتدا html لود می شه و بعد php پس یک فاصله در هرجای صفحه یک خط فاصله از ابتدا ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید