ronykhan

نبودن ساید بار در صفحات پست ها

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، سایتم memarsara.ir هست و در صفحه اصلی ساید بار ( بلوک ها و طبقه بندی ها ) وجود داره ، ولی وقتی وارد یه نوشته یا پستی میشم دیگه سایدباری وجود نداره . چیکار کنم تا مشکل حل شه ؟ لطفا کمک کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سالام.به انجمن وردپرس پارسي خوش آمديد.احتمالا در single.php فايل سايدبار را فراخواني نكرده ايد...#

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط farazt
      با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
      من یه مشکلی دام اونم این هست که وقتی ابزارک اضافه می کنم به سایدبارم فقط اولین ابزراک تو محل مورد نظر قرار می گیره بقیه بیرون از div سایدبار قرار می گیرن
      چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Borzou
      سلام
      قالب سایتم  مدرن فایل هست. آدرس سایت:    www.First90day.ir  و از EDD  استفاده میکنم.
      میخوام سایدبار سمت راست در قسمت نوشته ها و قسمت دانلودها موقعی که اسکرول میشه ثابت بمونه. تو قسمت تنظیمات قالب چیزی نبود.  چیکار کنم؟
      ممنون میشم جواب بدید.
       
    • توسط soshiant
      سلام
      یه صفحه از سایت من رو ببینید (مثلا اینجا : کافه کتاب yon.ir/goc39) 
      اگه دقت کنید اون پایین صفحه زیر باکس نظرات، دو تا سایدبار هست یکی زده«کتابهای پیشنهادی» یکی زده «محبوب‌ترین کتابها». اینا رو با افزونه Advanced Random Posts Widget گذاشتم اونجا و جایگاهشونم توی ورد پرس از طریق این شاخه ست:
      نمایش > ابزارک‌ها > first bottom widget area
       
      من چطور میتونم فونت تیتر این دو ستون و فونت محتویات زیرش رو کوچیک یا بزرگ کنم؟ 
       
      ممنون میشم کمکم کنید
    • توسط kingmateoofficial
      سلام به دوستان عزیز اقا من یه سایت ساختم با ورد پرس اولین باره چنین مشکلی رو میبینم .
      سایت همه چیزش اوکی اوکی هست ولی مطالب سایت رو تو صفحه اصلی نشون نمیده بجاش مینویسه Threads Index نمیدونم چرا
      ولی تو لیت نوشته های تازه و دسته بندی و ... نوشته ها هست 
      اینم ادرس وبسایتم