sadeght

استفاده و هماهنگ سازی بی بی پرس در وردپرس چند سایته

18 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من می خواهم افزونه بی بی پرس را در ساب دومینی که ساختم استفاده کنم نصب شده است

و می خواهم با وردپرس چند سایته ست کنم که کاربر نخواد دوباره عضو بشه و با استفاده از عضویتی که در بلاگش داشته وارد بشه

چکار کنم ؟

---------------------------

و همچنین میشه در قالب افزونه وردپرس چند سایته استفاده کرد و نحوه کارش چطوریه ؟

یعنی فقط مدیر اصلی دسترسی داشته باشه و کاربر بتونن پست بدن داخلش همین.

ممنون

ویرایش شده در توسط sadeght
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوستان منتظریم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خواهم افزونه بی بی پرس را در ساب دومینی که ساختم استفاده کنم نصب شده است

و می خواهم با وردپرس چند سایته ست کنم که کاربر نخواد دوباره عضو بشه و با استفاده از عضویتی که در بلاگش داشته وارد بشه

چکار کنم ؟

---------------------------

و همچنین میشه در قالب افزونه وردپرس چند سایته استفاده کرد و نحوه کارش چطوریه ؟

یعنی فقط مدیر اصلی دسترسی داشته باشه و کاربر بتونن پست بدن داخلش همین.

ممنون

بله

شما می تونید وردپرس شبکه خود را فعال کنید و در هر ساب دامینی که خواستید بی بی پرس را فعال کنید. هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد. همان نتظیماتی که بی بی پرس در وردپرس تک سایت دارید در ساب دامین هم شکل می گیره و در داشبورد همان ساب دامین می توانید تنظیمات بی بی پرس را انجام بدهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه شدم می خوام این را برای وردپرس شبکه ست کنم که کاربری که اونجا عضو هست اینجا هم بتواند لاگین کند

این موارد را می خوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه شدم می خوام این را برای وردپرس شبکه ست کنم که کاربری که اونجا عضو هست اینجا هم بتواند لاگین کند

این موارد را می خوام

شما وقتی یک ساب دامین یا یک وبلاگ را با وردپرس شبکه درست می کنید در قسمت کاربران کی توانید کاربرانی که در سایت اصلی هستند را به وبلاگ یا فرومی که در یک ساب دامین هستند اضافه کنید و ابزار کار این عمل در وردپرس شبکه هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تست شده افزونه ان نصب شده ولی بقیه کاربران می تونن به جزئیات و موارد فروم و تنظیمات دسترسی داشته باشند.

که این خوب نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میخواید چه مواردی رو محدود کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تست شده افزونه ان نصب شده ولی بقیه کاربران می تونن به جزئیات و موارد فروم و تنظیمات دسترسی داشته باشند.

که این خوب نیست

خوب شما در قسمت تنظیمات کاربران جدید جتما به اعضا چنین امکانی را دادین. خوب نقش آنها را Author قرار بدهید. در این حالت فقط می توانند تایپک تعریف کنند. اگر این حق را نمی خواهین داشته باشند دیگه انجمن معنی نمیده.

مخصوصا در قسمت تنظیمات افراد جدید ثبت نام کننده حتما آن را روی مشترک تعریف کنید. مشترکین هم می توانند تایپیک بزنند اما به تنظیمات دسترسی ندارند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب نگاه کنید تمام دسترسی ها رو دارند در صورتی که در پنل مدیریت آنها نمی خواهیم نمایش داده شود.

حال اگر به شکل افزونه نباشید و بروی ساب دومین دیگری نصب شده باشد و می خوام با وردپرس شبکه ست کنم چکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون bbpress standalone هست؟

اگر همینه، تنظیمات یکپارچه سازی با وردپرس داره که میتونید انجام بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کجا هست این تنظیمات گفته در اپشن هست ولی رفتم دیدم چنین چیزی نیست من روی یک ساب دومین نصب کردم می خوام به وردپرس مولتی یوزر اضافه کنم که کاربران دیگه نیاز

به ثبت نام دوباره نداشته باشند

کسی نیست کی جواب کامل به ما بدهد 1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مدیریت بی بی پرس تنظیمات یکپارچه سازی دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکلم تنظیمات اون قسمت هست که چگونه مقادیر رو وارد کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بی بی پرس شما فارسی هست؟ هر قسمتی که نمیدونید چی باید وارد کنید رو اینجا بگیدتا باهم بررسی کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله من دو تا عکس گذاشتم در بخش اول چطوری می تونیم این تنظیمات رو انجام بدیم و در بخش دوم به چه صورت :

gs4k9lgncmng8hwpr3gn.png

تصویر دوم :

vzsmdgvn5ro8x9tps89l.png

ویرایش شده در توسط sadeght
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

نکته : برای دریافت پاسخ نیاز نیست تاپیک رو بمباران کنید! فرستادن اسپم خلاف قوانین هست....

---

اما در مورد مشکلتون. خوب تمام توضیحات به فارسی نوشته شده. شما براسا نوشته ها و راهنمای زیر اونها یک به یک فیلدها رو باید پر کنید. شما در پر کردن کدومیک مشکل دارید؟ اون بخش رو بگید تا بیشتر راهنمایی کنم.

چون همه چیز بصورت واضیح توضیح داده شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بحث اسپم فرموده بودید چندبار اشتباها ارسال شد. بعد هم این که چند روز گذشت و هیچ پاسخی داده نشد.

برای اون مورد فیلدهایی که مربوط به سالت کوکی هست که من گشتم چیزی در وردپرس به این عنوان پیدا نکردم که بخوام ست کنم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای پیدا کردن این رشته، فایل wp-config رو باز کنید. داخلش نوشته شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید