• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Bahram

آموزش اضافه کردن یک بخش به پوسته

24 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان من میخوام کاری کنم آخرین تصاویر گالری سایتم رو تو صفحه اصلی توی یک بخش نشون بده با ید چکار کنم ؟

این آدرس گالریمه : http://www.herogame.info/wallpaper

و میخوام آخرین تصاویرش رو بیارم تو یه بخش تو صفحه اصلی سایتم

یه چیزی بشه مثل این

4524000469.jpg

باید چکار کنم ؟

لطفا کمک کنید

ویرایش شده در توسط herogame
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سایت و گالری دو مجموعه جدا از هم هستند به عنوان گزینه شماره یک از rss استفاده کنید

آدرس rss گالری شما


http://www.herogame.info/wallpaper/rss/

این آدرس را در بخش پیشخوان - نمایش - ابزارک در ابزارک rss قرار بدید و در تنظیمات نمایش نوشته را تیک دار کنید و در صفحه ببینید اگر عکس ها را به درستی فراخوانی کرد بفرمایید کدی برای قرار گرفتن یک ابزارک در بالای صفحه یا هرجای دیگر که خواستید بهتون می دم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه عکس ها رو نمایش نمیده !

حالا چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تنظیمات خواندن خروجی آر اس اس را نوشته ی کامل قرار دادید؟ (در پیشخوان گالری عکس)

یک کد براتون می نویسم ولی اول مورد بالا را چک کنید اگر خلاصه مطلب تیک خورده بود به نوشته کامل تبدیل کنید و چک کنید (این روش در سرعت لود خیلی بهتره) اگر جواب نگرفتید کدهایی را با نحوه ی کارکرد براتون آماده می کنم که امیدوارم جواب بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تنظیمات خواندن خروجی آر اس اس را نوشته ی کامل قرار دادید؟ (در پیشخوان گالری عکس)

یک کد براتون می نویسم ولی اول مورد بالا را چک کنید اگر خلاصه مطلب تیک خورده بود به نوشته کامل تبدیل کنید و چک کنید (این روش در سرعت لود خیلی بهتره) اگر جواب نگرفتید کدهایی را با نحوه ی کارکرد براتون آماده می کنم که امیدوارم جواب بده

نه جواب نداد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل حاوی دمو و فایل راهنما و همینطور فایلی است که نیاز دارید

hero.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل حاوی دمو و فایل راهنما و همینطور فایلی است که نیاز دارید

خیلی ممنون ولی الان باید اینو چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم عجله کردن ببخشید فایل راهنماش جا موند

این فایل را باز کنید توضیحات کامل دارهhelp.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم عجله کردن ببخشید فایل راهنماش جا موند

این فایل را باز کنید توضیحات کامل دارهhelp.zip

خیلی ممنون تا اینجاش مشکلی نبود ولی میخوام تو یه کادر شبیه اون عکسی که دادم باشه

باید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بی زحمت فایل style.css قالب رو آپلود کنید تا براتون ویرایشش کنم

فقط اطلاعات تعداد بازدید را آر اس اس نمی خونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون اون آمار بازدیدش اشکالی نداره ولی خواهشا بقیه باشه

خیلی ممنون

این هم کد استایلم هست :

http://www.herogame.info/wp-content/themes/Herogame/style.css

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فقط شما که جایی رو برای قرار گرفتنش نفرمودید

لطفا در عکس زیر تعیین کنید جایگزین رنگ سبز شود یا آبی و اگر هیچکدام جای مورد نظر را بفرمایید

البته نیم ساعتی قالب بندیه باقی آلبوم کار می بره توی این نیم ساعت جاش رو هم مرقوم کنید در خدمتتون هستم post-336-0-82541600-1342872246_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط imanfakhar
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهاتون حاضره امبیدوارم که خودتون جاش رو بتونید قرار بدید

کدی که در محل نمایش باید می گذاشتید رو به شکل زیر تغییر دهید


<div id="ah-Block">
<div class="ah-Title">آخرین تصاویر گالری</div>
<script type="text/javascript">
var newsfeed=new gfeedfetcher("heroid", "heroclass", "_new")
newsfeed.addFeed("hero", "http://www.herogame.info/wallpaper/rss/")
newsfeed.displayoptions("description")
newsfeed.setentrycontainer("div")
newsfeed.filterfeed(5, "date")
newsfeed.init()
</script>
</div>

فایل style.css را باز کنید و این کد ها را در انتهای آن اضافه نمایید


#ah-Block {
direction:rtl;
overflow:hidden;
}
#ah-Block .ah-Title {
font-family:Tahoma;
font-size:13px;
line-height:35px;
height:35px;
padding-right:20px;
font-weight:normal;
color:#fff;
background:transparent url('images/ah1.png') repeat-x scroll left bottom;
-webkit-border-top-left-radius: 6px;
-webkit-border-top-right-radius: 6px;
-moz-border-radius-topleft: 6px;
-moz-border-radius-topright: 6px;
border-top-left-radius: 6px;
border-top-right-radius: 6px;

text-shadow:1px 1px 0px rgba(0, 0, 0, .4)
}
#ah-Block #heroid {
background:#E0E0E0;
display:block;
height:200px;
}
#ah-Block #heroid div{
display:inline-block;
width:185px;
height:185px;
position:relative;
text-align:center;
}
#ah-Block #heroid div img {
border:5px #446E9E solid;
-moz-box-shadow:5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-webkit-box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-khtml-border-radius:4px;
max-width:155px;
margin-left:10px;
margin-right:10px;
}
#ah-Block #heroid div .titlefield {
position:absolute;
display:block;
left:10px;
right:10px;
text-align:center;
color:#FFF;
text-decoration:none;
font-family:Tahoma;
background:#446E9E;
-moz-box-shadow:5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-webkit-box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-khtml-border-radius:4px;
text-shadow:1px 1px 0px rgba(0, 0, 0, .4);
line-height:120%;
padding:2px 5px;
bottom:10px;
font-size:12px;
}

فایل png پیوست را بدون تغییر در نام در پوشه ای به نام images که با فایل style.css در یک دایرکتوری قرار دارد آپلود نمایید post-336-0-00221400-1342875929.png

دمو:

demo.htm

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون جاش میخوام زیر اسلایید باشه

باید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زیر اسلاید منظورتون کادر سبز شده است یا می خواهید فاصله ی جدیدی ایجاد شود ؟

البته الان که دیگه متاسفانه من نمی رسم و خودتان باید انجام دهید

و بعید هم می دونم قالبی که خواستید در وسط قالب سایت شما نمودی داشته باشه

ولی در هر حال در تمام فایل های قالب که دارای حلقه هستند بگردید دنبال کد


<div id="casing">

و کد


<div id="ah-Block">
<div class="ah-Title">آخرین تصاویر گالری</div>
<script type="text/javascript">
var newsfeed=new gfeedfetcher("heroid", "heroclass", "_new")
newsfeed.addFeed("hero", "http://www.herogame.info/wallpaper/rss/")
newsfeed.displayoptions("description")
newsfeed.setentrycontainer("div")
newsfeed.filterfeed(5, "date")
newsfeed.init()
</script>
</div>

را قبل از آن قرار دهید یباقی کدها هم که به روال قبلی قرار می گیرند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زیر اسلاید منظورتون کادر سبز شده است یا می خواهید فاصله ی جدیدی ایجاد شود ؟

البته الان که دیگه متاسفانه من نمی رسم و خودتان باید انجام دهید

و بعید هم می دونم قالبی که خواستید در وسط قالب سایت شما نمودی داشته باشه

ولی در هر حال در تمام فایل های قالب که دارای حلقه هستند بگردید دنبال کد


<div id="casing">

و کد


<div id="ah-Block">
<div class="ah-Title">آخرین تصاویر گالری</div>
<script type="text/javascript">
var newsfeed=new gfeedfetcher("heroid", "heroclass", "_new")
newsfeed.addFeed("hero", "http://www.herogame.info/wallpaper/rss/")
newsfeed.displayoptions("description")
newsfeed.setentrycontainer("div")
newsfeed.filterfeed(5, "date")
newsfeed.init()
</script>
</div>

را قبل از آن قرار دهید یباقی کدها هم که به روال قبلی قرار می گیرند

این کارهایی که گفتید کردم ولی یکم بد شده نگاه کنید :

picturrcr.jpg

فکر کنم بهتره باشه قسمت بگ گراندش رو که سیفیده برداریم و اون آخریت تصاویر گالری رو هم برداریم

یعنی فقط عکس باشه و اسمش مثل همین شکل ولی بقیه اش رو نداشته باشه

باید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعید می دونم کار مثبتی باشه اول یک پیشنهاد را تست کنید

کدهایی را که برای style.css دادم را در notepad باز کنید

از منوی edit گزینه replace را انتخاب کنید در فیلد بالایی بنویسید

6D6D6D

و در فیلد

پایین هم بنویسید

446E9E

و بر روی replace all کلیک نمایید

مجدد در فیلد بالایی بنویسید

C6C6C6

و در فیلد دوم

E0E0E0

و مجددا replace all نمایید

حالا به خط 12 کدها بروید و تکه کد زیر را بردارید


background:transparent url('images/ah1.png') repeat-x scroll left bottom;

و به جای آن کد زیر را کپی نمایید


background-image: -ms-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: -moz-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: -o-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: -webkit-gradient(radial, center bottom, 0, center bottom, 567, color-stop(0, #EB1515), color-stop(1, #260B0B));
background-image: -webkit-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);

کدهای ساخته شده را با کدهای سری قبل عوض نمایید

و گالری را در سایت خود چک نمایید اگر پسند نشد بفرمایید کد جدید بدهم چون با برداشتن متن هدر 32 pixel فضای خالی ایجاد می شود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه اینطوری خوب نمیشه نگاه کنید :picturqhq.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار پیشنهاد من نیست

کاری که گفتم را اگر درست انجام دهید زمینه به رنگ زمینه پست ها شده و رنگ زمینه هدر به رنگ منوی دسته ها که قرمز است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار پیشنهاد من نیست

کاری که گفتم را اگر درست انجام دهید زمینه به رنگ زمینه پست ها شده و رنگ زمینه هدر به رنگ منوی دسته ها که قرمز است

خیلی ممنون کارهایی که گفتید کردم درست شد و فقط یه مشکل هست که میخوام این عکس و نام و اینا وسط در وسط باشه

چون الان تقریبا راسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا خیلی ممنون اینو خودم حل کردم

ولی الان یه مشکل دیگه هم هست من یه والیپپر به گالری اضافه کردم ولی تو صفحه اصلی نشون نداد

چرا ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


#ah-Block {
direction:rtl;
overflow:hidden;
width:970px;
}
#ah-Block .ah-Title {
font-family:Tahoma;
font-size:13px;
line-height:35px;
height:35px;
padding-right:20px;
font-weight:normal;
color:#fff;
border-bottom:1px #390C0C solid;
background-image: -ms-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: -moz-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: -o-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: -webkit-gradient(radial, center bottom, 0, center bottom, 567, color-stop(0, #EB1515), color-stop(1, #260B0B));
background-image: -webkit-radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
background-image: radial-gradient(center bottom, ellipse farthest-corner, #EB1515 0%, #260B0B 100%);
-webkit-border-top-left-radius:8px;
-webkit-border-top-right-radius:8px;
-moz-border-radius-topleft:8px;
-moz-border-radius-topright:8px;
border-top-left-radius:8px;
border-top-right-radius:8px;

text-shadow:1px 1px 0px rgba(0, 0, 0, .4)
}
#ah-Block #heroid {
background:#C6C6C6;
display:block;
height:200px;
-webkit-border-bottom-left-radius:8px;
-webkit-border-bottom-right-radius:8px;
-moz-border-radius-bottomleft:8px;
-moz-border-radius-bottomright:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
border-bottom-right-radius:8px;

}
#ah-Block #heroid div{
display:inline-block;
width:185px;
height:185px;
position:relative;
text-align:center;
}
#ah-Block #heroid div img {
border:5px #6D6D6D solid;
-moz-box-shadow:5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-webkit-box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-moz-border-radius:8px;
-webkit-border-radius:8px;
border-radius:8px;
-khtml-border-radius:8px;
max-width:155px;
margin-left:10px;
margin-right:10px;
}
#ah-Block #heroid div .titlefield {
position:absolute;
display:block;
left:10px;
right:10px;
text-align:center;
color:#FFF;
text-decoration:none;
font-family:Tahoma;
background:#6D6D6D;
-moz-box-shadow:5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-webkit-box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
box-shadow: 5px 5px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-khtml-border-radius:4px;
text-shadow:1px 1px 0px rgba(0, 0, 0, .4);
line-height:120%;
padding:2px 5px;
bottom:10px;
font-size:12px;
}

کدهای بالا را با کدهای style.css که در سری اول دادم عوض کنید post-336-0-42494500-1342980771_thumb.jpg

demo.htm

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنون

ولی الان یه مشکل دیگه هم هست من یه والیپپر به گالری اضافه کردم ولی تو صفحه اصلی نشون نداد

چرا ؟

ویرایش: حل شد خیلی ممنون

ویرایش شده در توسط herogame
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

ولی الان یه مشکل دیگه هم هست من یه والیپپر به گالری اضافه کردم ولی تو صفحه اصلی نشون نداد

چرا ؟

ویرایش: حل شد خیلی ممنون

rss معمولا با یک تاخیر کوتاه به روز می شه ولی جای نگرانی نیست کدهاتون تست شده ودرست کار می کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم