• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
medil0ne

انتخاب بین افزونه‌های گوگل آنالیتیک

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه‌ی دوستان.

دو سوال از حضورتون داشتم.ممنون می‌شم اگر راهننمایی بفرمایید.

۱- اول این‌که بنده بعد از این‌که حسابی چرخیدم متوجه شدم ه این چهار تا افزونه،مهم‌ترین و جامع‌ترین افزونه‌های گوگل آنالیتیک هستن که میشه استفاده کرد.و علی الظاهر افزونه‌ی Google Analytics for WordPress از همه مناسب‌تره.

Google Analytics for WordPress

Google Analyticator

Google Analytics Plugin

Google Analytics Dashboard

حالا سوالاتم در مورد این ماجرا این‌هاست:

الف)آیا این افزونه‌‌ی Google Analytics for WordPress واقعا مناسب‌ترینه؟!

ب)من الان افزونه‌ Google Analytics for WordPress رو همراه با Google Analytics Dashboard نصب دارم.آیا این‌ها با هم تداخلی ندارن؟اگر دارن چه اتفاقی میفته؟

پ)طبق اطلاعاتی که خوندم،این افزونه‌ها هر چهار تاشون به جز Google Analytics Dashboard ،اون کد لازم برای ایندکس(؟) و ردیابی(؟) توسط گوگل رو به صورت اتوماتیک اضافه می‌کنه؟آیا این درسته؟

ضمن این‌که آیا درسته که Google Analytics Dashboard این کد رو اضافه نمی‌کنه؟

۲- اما سوال دومم اینه:

در حقیقت دلیل این‌که بنده هم از Google Analytics Dashboard و هم از Google Analytics for WordPress استفاده می‌کنم اینه‌ که این‌ها هر کودوم یک آماری به من می‌دن و من گیجم که کودوم درسته و کودوم نیست.

الان بنده از این چند طریق زیر آمار سایت رو می‌گیرم و هر کودوم یک آماری رو میدن.دلیل این چیه و چی به چیه؟من یه خورده کنفیوز شدم!

از این‌ها آمار میگیرم:

motigo

jetopack(stats)

google analytics (website)\

google analitics for wordpress

google analytics dashboard

persianastat.com

webgozar

این‌ها هر کودومشون یک آماری میدن!!!و من کاملا نمی‌فهمم که چی به چیه.تفاوت یوزر منحصر به فرد و بازدید رو می‌دونم.اما این‌ها هر کودومشون کلا یک آماری میدن و اصلا تفاوت در این دوتا نیست که اگر این‌طور بود اعداد در جاهایی شبیه به هم می‌شدند.کما این‌که آمار‌ها اصلا از لحاظ کمیت با هم بسیار متفاوتند.بیش‌ترین تعداد رو پرشین استات می‌ده.و کمترین رو استات ه جتپک.

لطفا دوستان پروفشنال کمک کنن که من واقعا تو این سوالات موندم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزارین راحتتون کنم.

بهترین چیز خود Google Analytics هست. من به شخصه از این افزونه ها استفاده نمیکنم و از خود سرویس اصلی استفاده میکنم.

بهر حال اینها واسط هستن و کار خاصی به چیز نمایش اطلاعات انجام نمیدن پس چه بهتر که از خود منبع استفاده ببرید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظرتون در مورد تفاوت آمار این‌ها چیه؟

و در ضمن،اگر از این‌ها استفاده نکنم،اون کدی که لازمه برای گوگل رو چیکارش کنم؟

اون چیه سسیستمش.یه توضیح اجمالی میدین؟

اون کذد برای چی هست و کجا هست و این افزونه‌ها می‌گذارنش؟ و اگر از این‌ها استفاده نکنم باید چه کنم؟دستی بگذارم؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخصا چون هرکدوم دارن از یک مسیر خاصی نمایش میدن امکان تفاوت آمار وجود داره.

کدی که گوگل میده رو در فایل هدر و در تگ head قرار میدید و بقیه موارد همه در دشبورد Google Analytics قابل دسترسی هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو کجا میده آقا مرتضی؟

(من متحول شدم میخوام پاک کنم اینا رو :دی)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از اینکه سایت رو در Google Analytics ثبت کردید

وارد صفحه‌ای میشه که کد را به شما نمایش میدهد

در آدرسی که Ghost عزیز گذاشتن اون کد مشخصه

3-4.PNG

بهتره آموزش را مطالعه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمتون گرم.

آره!

نه این کد رو که میدونستم :دی

نمی‌دونستم که همین کده یا کد دیگه‌ای.

ممنون.ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک چیز دیگه!

جسارتا این کد رو فرمودین توی هدر و توی تگ قرار بدم.این توی تگ دقیقا من نمی‌فهمم :دی

ینی از اونجا که من صفر کد نمی‌دونم،نمی‌فهمم :دی

این کد هدرمه.بی زحمت بگید باید کجا بگذارمش.مرسی


<?php global $theme; $theme->doctype(); ?>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>

<head profile="<?php $theme->profile_uri(); ?>">

<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php $theme->meta_title(); ?></title>
<?php $theme->hook('meta'); ?>

<?php wp_head(); ?>
<?php $theme->hook('head'); ?>

</head>

<script type="text/javascript">var addthis_config = {"data_track_addressbar":true};</script>
<script type="text/javascript" src="http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#pubid=ra-50058aae3306b438"></script>

<body <?php body_class(); ?>>
<?php $theme->hook('html_before'); ?>

<div id="wrapper">
<?php $theme->hook('wrapper_before'); ?>

<div id="wrap-header">
<?php $theme->hook('header_before'); ?>

<div id="header">
<?php $theme->hook('header'); ?>

<div id="branding">
<?php if ($theme->display('logo')) { ?>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img class="logo" src="<?php $theme->option('logo'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>
<?php } else { ?>
<h1 class="site-title"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
<h2 class="site-description"><?php bloginfo('description'); ?></h2>
<?php } ?>
</div><!-- #branding -->

<div id="header-banner">

<?php $theme->option('header_banner'); ?>

</div><!-- #header-banner -->

</div><!-- #header -->
<?php $theme->hook('header_after'); ?>

</div><!-- #wrap-header -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا از بی‌بی‌کد code انجمن برای قرار دادن کد استفاده کنید

منظور از بخش head ، بین تگ باز و بسته این تگ هست


<head profile="<?php $theme->profile_uri(); ?>">

</head>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من به این شکل کد رو بزارم بالای کد‌های هدر؟

<head profile="<?php $theme->profile_uri(); ?>">

کد مربوطه!

</head>

آره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روم سیاه :دی

ببخشید از این همه صفر کیلومتری! :دی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صد در صد بهترین آمارگیر به نظر من گوگل انالیتیکز هست که بدون محدودیت بیشترین امکانات را در اختیار کاربران قرار میده

امکاناتی که من در هیچ امارگیری ندیدم

اختلاف امارها به دلیل اختلاف معیارها هست

به طور کلی آمارگیرهای ایرانی فراموش کنید اگر هم گوگل انالیتیکز نمی تونید استفاده کنید به سمت آمارگیرهای غیرفارسی زبان برید

-----------

اگر خواستید از گوگل انالیتیکز استفاده کنید به دوره آموزش درسنامه هم سری بزنید بسیار مفیده که بتونید بهترین استفاده را از این آمارگیر ببرید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا.

یک دنیا ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا می‌دونین چی شد ؟ :دی

این کد رو با این تفاصیری که شما گفتین گذاشتم بالای هدر،سایت پایین اومد آقا کلا :دی

یعنی صفحه‌ی سفید نشون داده می‌شد.

چه کنم آقا.این کد،کدی هست که رفتم از توی اکانت گوگل آنالیتیک برداشتمش.کدی که برای ترک کردن میده.

حالا چه کنمش؟

<script type="text/javascript">

var _gaq = _gaq || [];

_gaq.push(['_setAccount', 'UA-32925234-1']);

_gaq.push(['_trackPageview']);

(function() {

var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;

ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';

var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);

})();

</script>

ضمن این‌که،بالای کد نوشته،وضعیت اطلاعات،دریافت اطلاعات

ترجمه رو :دی

این یعنی داره میگیره دیگه.

Property Name Cketab Website URL http://www.cketab.com Tracking Status

Receiving Data

در نهایت،شما باز همون کد رو برا من روشن کنین،از همه کار بهتره :ذی

مرسی

(ببخشید،تو بی بی کد نگذاشتم،نمیدونستم این کد چه کدیه!)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی؟

این فقط یک کد جاوااسکریپت هست و کار خاصی انجام نمیده

اگر سرعت سایتتون رو کم میکنه، با فوتر هم مشکلی نیست

(BBCode > <> کلید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میدونین الان من وقتی کد رو بدون اون پیشوند و پسوندی که شما گفتین (همون تگ؟) می‌گذارم،مشکلی نیست،اما وقتی با اون میگ‌ذارم کلا سایت بالا نمیاد و صفحه‌ی اصلی سایت سفید نشون داده میشه.

چه کنم.اون کد لازمه؟یا چی/

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون تگهارو که نباید بزارید!

اون تگها در قالب شما هست

باید کد جاوااسکریپت رو بین این تگ بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:))

آقا جون ما نخندین به من :))

مرسی مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله آقا.گذاشتم.

بین این دو تا که گفتین،کد‌های دیگه‌ای هم بود البته.من گذاشتم بالاش.به این شکل:

<head profile="<?php $theme->profile_uri(); ?>">
<script type="text/javascript">
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-32925234-1']);
_gaq.push(['_trackPageview']);
(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();
</script>
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php $theme->meta_title(); ?></title>
<?php $theme->hook('meta'); ?>
<?php wp_head(); ?>
<?php $theme->hook('head'); ?>
</head>

دمتون گرم

ویرایش شده در توسط medil0ne
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز مجددا می‌بخشید آقا پارسا.اما از اونجایی که من خیلی متحول شدم و همه افزونه‌های آنالیتیک رو پاکم کردم :دی

رو یکی دیگه از وب‌ها وقتی میام این کد رو بگذارم تو هدر،بین کد‌های هدر،اون پیشوند و پسوند(تگ‌ها؟) که شما گفتین نیستن.این کد هدر هستش:

چه کنم:

خودم بگذارم اون تگ‌ها رو قبلش و بعدش یا همونطور خالی خالی اضافه کنم به آخرش؟

مرسی.مرسی

<?php if (!defined('MW_THEME')) die('No direct script access allowed');
$body_class = is_single() ? 'single-post-view' : 'multi-post-view';
// Save main post in $mw_main_post global variable for later use
mw_set_main_post();
get_template_part('template-parts/document-head');
?>
<body <?php body_class($body_class); ?>>
<div id="page-wrap">
<!-- Header section -->

<div id="header-wrap">
<div id="header">

<?php $title_tag = is_front_page() ? 'h1' : 'h2'; ?>
<?php if ( mw_theme_option('header_logo_use_site_title') ): ?>
<<?php echo $title_tag; ?> id="site-logo" class="text-logo"><a href="<?php echo home_url(); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><span class="site-name"><?php bloginfo('name'); ?></span><?php if (mw_theme_option('header_logo_use_tagline')) echo ' <span class="tag-line">' . get_bloginfo('description') . '</span>'; ?></a></<?php echo $title_tag; ?>>
<?php else: ?>
<?php
$logo_img = ( mw_theme_option('header_logo_img') != '' ) ?
mw_theme_option('header_logo_img') :
get_template_directory_uri() . '/img/' . mw_theme_option('color_scheme') . '/logo.png';
?>
<<?php echo $title_tag; ?> id="site-logo"><a href="<?php echo home_url(); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><img src="<?php echo $logo_img; ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>"/></a></<?php echo $title_tag; ?>>
<?php endif; ?>

<?php
if ( mw_theme_option('header_show_top_nav') && has_nav_menu('top-nav') ) {
wp_nav_menu(array(
'theme_location' => 'top-nav',
'depth' => 1,
'sort_column' => 'menu_order',
'container' => FALSE,
'menu_id' => 'top-nav',
'menu_class' => 'top-nav'
));
}
?>

</div>
</div><!-- / #header-wrap -->

<div id="nav-bar-wrap">
<div id="nav-bar">
<?php
if ( has_nav_menu('main-nav') ) {
wp_nav_menu(array(
'theme_location' => 'main-nav',
'sort_column' => 'menu_order',
'container' => 'div',
'container_class' => 'main-nav',
'container_id' => 'main-nav',
'menu_class' => 'main-nav-list root',
'fallback_cb' => 'wp_page_menu',
'walker' => new MW_main_nav_walker()
));

} else {
echo '<div id="main-nav" class="main-nav"><ul class="main-nav-list root" id="menu-main-nav">';
wp_list_pages(array( 'title_li'=>NULL, 'depth'=>1 ));
echo '</ul></div>';
}

if ( mw_theme_option('header_show_search') ) {
get_search_form(TRUE);
}
?>
</div>
</div><!-- / #main-nav-wrap -->

<div id="grid-divider-top" class="grid-divider"></div>

<!-- End of header section -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این فایل هست template-parts/document-head

این را هم بخوانید: سایت من چرا لود نمیشه لطفا یکی کمکم کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری