• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
LakDesign

درخواست کوئری

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من یه کوری میخوام که بتونم مطالب یه موضوع رو داخل یه اسلایدر بیارم و بقیه مطالب رو در یه باکس دیگه جفتش بیارم

کلا 7 تا مطلب بگیره 5 تا شو تو اسلایدر نشون بده بقیشون رو تو یه باکس کنارش اگه لازمه با عکس توضیح بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تا کوئری جدا باید بسازید و عدد offset (از مطلب) رو برای دومی روی 5 بگذارید از ژنراتور استفاده کنید

http://wp-parsi.com/generator/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید میشه واضح تر توضیح بدید ؟ یکم گیج شدم مثلاً شما میگید برای 5 مطلب اسلایدر offset رو روی 5 بزار م و برای 2 مطلب باقی مونده روی 2؟ اگه میشه نمونه کد بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون پیدا کردم چی میگید اما وقتی برای باکس کناریش کوئری تعریف میکنم با اینکه تعداد نمایش رو میزنم رو 2 اما بارم 5 تا نشون میده میخوام تو باکس 2 تا باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان هرکی بلده طریقه استفاه صحیح رو بگه اما من فک میکنم محدود سازی پست ها کار نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز قوانین را بخونید

اسپم نفرستید و شکیبا باشید من یا دیگران که ننشسته اند تا شما پیام بدهید جوابتان را بدهند


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'7',
'posts_per_page' =>'5',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
کدهای داخل حلقه
<?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>

و


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'7',
'posts_per_page' =>'2',
'offset' =>'5',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
کدهای داخل حلقه
<?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>

بجای هفت آی دی دسته بندی مو.رد نظرتون رو بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بسیار بسیار ممنون ببخشید یه سوال دیگه من در قالب آرشیو مم مانند همین شکل رو دارم اما اونجا هم از کوئری استفاده کنم ؟ من از این کد برای دریافت آرشیو استفاده میکنم آرشیو موضوعی


if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

چکار کنم ؟ ممنو ببخشید بابت اسپم ها قوانین رو خوندم

دستور offset رو اینجا چطوری به کار ببرم؟

ویرایش شده در توسط LakDesign
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال دیگه در مورد کوئری معرفی شده بالا

الان من از این کوئری در یه جایی استفاده کردم کار کرد اما میخوام در جایی مثل تصویر زیر استفاده کنمpost-4189-0-38633200-1385997436_thumb.pn

اینم از کد این صفحه به صورت خام


<!----------------->


<td valign='top' id='tbl1'><div id='sec_div7'>
<div id='sec_div13'>اجتماعی</div>
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1',
'posts_per_page' =>'1',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<div id='sec_div17'><div id='sec_div18' class='secbox1'><table><tr><td valign='top'><div id='sec_div10'><div id=sec_div8>

<a href='<?php the_permalink() ?>' target='_blank'><img src='<?php echo get_thumb();?>' width='120' height='135' hspace='5' vspace='5' alt='<?php the_title(); ?>' title='<?php the_title(); ?>' border='0'></a>
</div><div id='note_txt1_2' style='text-align:right;'><a href='<?php the_permalink() ?>' title='<?php the_title(); ?>' target='_blank'><?php the_title(); ?> </a>
</div></div></td>

<?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1',
'posts_per_page' =>'5',
'offset' =>'2',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?> <?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<td valign='top' style='padding-top:8px;padding-right:19px;'>
<div id='main_div22'><a href='<?php the_permalink() ?>' title='<?php the_title(); ?>' target='_blank'><?php the_title(); ?></a>
</div>
</td><?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?></tr></table></div></div>
<div id='sec_div20'></div></td><td><img src='/images/pixel.gif' width='15' height='1'>
</td>

<!--------------------->
<!----------------->

<tr><td valign='top' id='tbl1'><div id='sec_div7'>
<div id='sec_div13'>فرهنگی</div>
<?php
$i=0;
query_posts('cat=1&showposts=6'); //1
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$i++;
if($i==1){
?>
<div id='sec_div17'><div id='sec_div18' class='secbox1'><table><tr><td valign='top'><div id='sec_div10'><div id=sec_div8>

<a href='<?php the_permalink() ?>' target='_blank'><img src='<?php echo get_thumb();?>' width='120' height='135' hspace='5' vspace='5' alt='<?php the_title(); ?>' title='<?php the_title(); ?>' border='0'></a>
</div><div id='note_txt1_2' style='text-align:right;'><a href='<?php the_permalink() ?>' title='<?php the_title(); ?>' target='_blank'><?php the_title(); ?> </a>
</div></div></td>

<td valign='top' style='padding-top:8px;padding-right:19px;'>
<?php }else{?>
<div id='main_div22'><a href='<?php the_permalink() ?>' title='<?php the_title(); ?>' target='_blank'><?php the_title(); ?></a>
</div>
<?php }endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</td></tr></table></div></div>
<div id='sec_div20'></div></td><td><img src='/images/pixel.gif' width='15' height='1'>
</td>

<!--------------------->

و اینم حالت html


<!----------------->

<td valign='top' id='tbl1'><div id='sec_div7'>
<div id='sec_div13'>اجتماعی</div>
<div id='sec_div17'><div id='sec_div18' class='secbox1'><table><tr><td valign='top'><div id='sec_div10'><div id=sec_div8>

<a href='http://127.0.0.1/wordpress2/?p=73' target='_blank'><img src='http://garin.ir/wp-content/themes/garin/images/notfound.jpg' width='120' height='135' hspace='5' vspace='5' alt='رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم' title='رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم' border='0'></a>
</div><div id='note_txt1_2' style='text-align:right;'><a href='http://127.0.0.1/wordpress2/?p=73' title='رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم' target='_blank'>رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم </a>
</div></div></td>

</tr></table></div></div>
<div id='sec_div20'></div></td><td><img src='/images/pixel.gif' width='15' height='1'>
</td>

<!--------------------->
<!----------------->

<tr><td valign='top' id='tbl1'><div id='sec_div7'>
<div id='sec_div13'>فرهنگی</div>
<div id='sec_div17'><div id='sec_div18' class='secbox1'><table><tr><td valign='top'><div id='sec_div10'><div id=sec_div8>

<a href='http://127.0.0.1/wordpress2/?p=73' target='_blank'><img src='http://garin.ir/wp-content/themes/garin/images/notfound.jpg' width='120' height='135' hspace='5' vspace='5' alt='رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم' title='رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم' border='0'></a>
</div><div id='note_txt1_2' style='text-align:right;'><a href='http://127.0.0.1/wordpress2/?p=73' title='رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم' target='_blank'>رئیس اداره ی راه و شهرسازی کوهدشت: به پیمانکار پروژه ی ابتدای محور کوهدشت کرمانشاه تذکر می دهیم </a>
</div></div></td>

<td valign='top' style='padding-top:8px;padding-right:19px;'>
<div id='main_div22'><a href='http://127.0.0.1/wordpress2/?p=57' title='یلبیلبیل' target='_blank'>یلبیلبیل</a>
</div>
</td></tr></table></div></div>
<div id='sec_div20'></div></td><td><img src='/images/pixel.gif' width='15' height='1'>
</td>

<!--------------------->

نکته فقط کد باکس ها رو گذاشتم

من نمیدونم همه سوالامو تو یه پست بپرسم یا نه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار بسیار ممنون ببخشید یه سوال دیگه من در قالب آرشیو مم مانند همین شکل رو دارم اما اونجا هم از کوئری استفاده کنم ؟ من از این کد برای دریافت آرشیو استفاده میکنم آرشیو موضوعی


if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

چکار کنم ؟ ممنو ببخشید بابت اسپم ها قوانین رو خوندم

دستور offset رو اینجا چطوری به کار ببرم؟

کدی که گذاشتید کد شروع حلقه مطالبه

کوئری را خارج از محدوده این کد بگذارید

این محدوده از کدی که گذاشتید شروع و با


<?php endwhile;endif;?>

تموم می شه

منظورتون رو از سئوال دوم نفهمیدم

مشکلتون در به کار گیری کوئری چیه؟

سئ.والاتتون درباره کوئری را اینجا مطرح کنید در موارد دیگه پست جدید بزنید

فقط تحمل داشته باشید به یک سئوالتون جواب داده بشه بعد سئوال بعدی رو بپرسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر

درمورد سوال اول که کردم اصلاح میکنم صفحه category.php که طراحی کردم بازم یه اسلایدر دو تا باکس و بقیه مطالب پایینش هست الان میخوام دقیقاً مثل سوال اول باشه با این فرق که من نمیدونم اون کدی که شما دادین کار میکنه یا نه چون این کدی که شما دادین برای فراخوانی یه دسته است اما این فایل category.php وقتی میزنی رو یه موضوع مطالب اون نمایش میده میخوام یه کوئری معرفی کنین که offset هم داشته باشه اگه منظورمو متوجه نشدین با تصویر بگم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحه category.php همون کوئری را استفاده کنید فقط تعریف cat رو از آرایه اش بردارید در این صفحه دسته بندی مشخص باز می شه و کوئری بر اساس اون اجرا می شه

دستور offset هم که اجرا می شه و این در تمام صفحات کتگوریتونه یعنی اگر یک موضوع بیش از یک صفحه مطلب داشت دوباره در صفحه بعد پنج مطلب اول صفحه می ره تو اسلاید شو و دو مطلب بعدیش هم می آد در دو باکس و الی آخر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من هنوز مشکلم رفع نشده با این کد

کد زیر رو ببینید مشکل چیه ؟ هیچ چیزی رو نشون نمیده



<td valign='top' style='padding-top:8px;padding-right:19px;'>
<?php
$qb = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'4',
'posts_per_page' =>'5',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?><?php if($qb->have_posts()) :
while($qb->have_posts()) : $qb->the_post();?>
<div id='main_div22'><a href='<?php the_permalink() ?>' title='<?php the_title(); ?>' target='_blank'><?php the_title(); ?></a>
</div><?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>

</td></tr></table></div></div>
<div id='sec_div20'></div></td><td><img src='/images/pixel.gif' width='15' height='1'>
</td>

مشکل از کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید


$qb = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'DESC',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'4',
'posts_per_page' =>'5',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار ساز نیستن هیچ کدوم لطفاً کدی بهم بدین که بتونم قسمتی مثل قسمت زیر درست کنم کوئری که 6 تا مطلب رو فراخونی کنه و فقط اولیش تصویر داشته باشه ممنون مشم

عکس:

post-4189-0-38633200-1385997436.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از ابزار کویری‌ساز استفاده کنید

http://wp-parsi.com/generator/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم از این ابزار استفاده کردم اما نشد یعنی روش دیگه ای نیست برای این کار ؟ هر کاری کردم نشد من داخل صفحه از کوئری های زیادی استفاده کردم نزدیک به 10 تا میشه مشکل از اونا باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری هاتون اگر همه ریست شده باشند مشکلی نخواهند داشت ولی اگر کوئری ریست نشده دارید ممکنه

و اگر منظورتون استفاده از این کوئری در صفحه دسته بندی هاست وقتی به کوئری دسته بندی 4 را معرفی می کنید در صفحه ای که دسته بندی 2 بایگانی شده فقط مطالبی را احضار می کند که دسته بندی 2 و 4 را داشته باشند (هر دو را)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه در صفحه دسته بندی ها مشکلی ندارم فقط گیر این یه تیکه هستم راستی نمیشه از طریق فید مطالب رو فراخوانی کنم؟ اونجا offset ا داره؟ .

این قسمتی که میگم در صفحه اصلی هست سایت خبری هست در اخر سایت دسته بندی داره که مطالب یه موضوع رو داخلش باید بیارم حالا 6 مطلب میخوام که باید اولی تصویر داشته باشه اما 5 تای بعدی تصویر نداشه باشن

ببخشید من از این کوئری زیاد استفاده کردم این کوئری که مشکلی ایجاد نمیکنه؟


<?php
query_posts('cat=57&showposts=5'); ///////// 57
echo '<div id="slider-3" class="post">';
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>

----------


<?php endwhile; ?>
<?php endif;?>

ویرایش شده در توسط LakDesign
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری رو ریست نکردید.

به این صورت قرار بدید :


<?php
query_posts('cat=57&showposts=5'); ///////// 57
echo '<div id="slider-3" class="post">';
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>
----------

<?php endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فایده ای نداره هرکاری میکنم مطالب رو فراخوانی نمیکنه ممکنه مشکل از این باشه که من داخل کامپیوترم دارم کار میکنم ؟ (easy php)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فایده ای نداره هرکاری میکنم مطالب رو فراخوانی نمیکنه ممکنه مشکل از این باشه که من داخل کامپیوترم دارم کار میکنم ؟ (easy php)

نه تنها دلیل ممکن نبودن کد ریسته

باید تمام کوئریهاتون چک بشند

هر جا کلمه query در کدهاتون موجود بود باید در انتهای کدهای مربوطه اش یکبار wp_reset_query(); هم قرار بگیره

در ضمن به همین کد هم می شه offset اضافه بشه


<?php
query_posts('cat=57&showposts=5'); ///////// 57
echo '<div id="slider-3" class="post">';
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>
----------
<?php endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>

یعنی


<?php
query_posts('cat=57&showposts=4&offset=1'); ///////// 57
echo '<div id="slider-3" class="post">';
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>
----------
<?php endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری