malek1620

مشکل در بروز رسانی وردپرس

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من هنگامی که وردپرس خود را بروزرسانی می کنم به ورزن 3.7.1 آپدیت میشه ولی در آخر پیغام میده که نیاز به بروزرسانی نمی باشد و هر کاری می کنم وارد پنل اصلی ادمین بشم نمیشه . سایت بالا میاد ولی اصلا وارد پنل ادمین نمیشه و فقط همون صفحه میاد . و باید برم از سی پنل ورژن قبلی رو دوباره اپلود کنم تا درست بشه .

خواهش می کنم کمکم کنید تا در بروزرسانی مشکلی نداشته باشم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از به روز رسانی از طریق phpMyAdmin به دیتابیستون رجوع کنید و همه جداول را سلکت کنید و repair نمایید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکارو کردم ولی بازهم نشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه کش اگر استفاده می کنید حتما قبل از به روز رسانی غیر فعال و تخلیه اش کنید

بعد از به روز رسانی اول وارد phpmyAdmin بشید یکبار کاری که عرض شد را انجام بدید و یکبار دیگه هم همه جداول را سلکت کنید و Optimize را بزنید و مطمئن بشید که هر دو رو بدون ارور طی کرده بعدش چند دقیقه هم برای انقضای کش سرور صبر کنید و بعد تست بگیرید

اگر مشکل باقی بود نشانی سایت در حالت مشکل دار را بگذارید تا چک بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مربوط به امنیت نمیشد منتقل شد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد جان این مراحل رو رفتم بازهم نشد

ممنون میشم کمکم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر مشکل باقی بود نشانی سایت در حالت مشکل دار را بگذارید تا چک بشه
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید چیکار کنم . کدام قسمت سایتم رو در حالت مشکل دار بزارم؟

سایتم اینه : www.padida.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که ورژنتون 3.6.1 است به روز رسانی بفرمایید در حالت مشکل دار لینک بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام شد : www.padida.ir

اصلا نمیره وارد ادمین وردپرس و همش لینک زیر میاد :

http://www.padida.ir/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2Fabout.php%3Fupdated

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره بروزرسانی کردم باز هم همون مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا یکی کمک کنه مشکل بروزرسانی ما حل بشه.

آخه دستی هم اینکارو کردم بازهم نمی تونم وارد پنل ادمین بشم. همش لینک زیر میاد

http://www.padida.ir...out.php?updated

ویرایش شده در توسط malek1620
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوشه wp-content رو عوض و تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوشه wp-content رو عوض و تست کنید

واقعا ممنونم .

اینکار جواب داد . ولی چرا دوباره wp-content رو به نام قبلیش برگردوندم دوباره همون مشکل بوجود آمد؟

یعنی اگه تغییر نام دادم و وردپرس رو بروزرسانی کردم دیگه نباید wp-content رو تغییر نام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته چون این فولدر تغییر پیدا کرد بعد از بروزرسانی سایتم بالا نمیومد و نمیتونست قالب رو پیدا کنه . با برگرداندن نام قبلی هم مشکل قبلی پدیدار میشد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فرمودند اینجوری تست کنید حالا که به اینصورت آپلود انجام می شه یعنی مشکلی متوجه هاست و دیتابیستون نیست و مشکل از افزونه ها و یا قالبتونه

اول قالب را قالب دیفالت کنید و چک کنید اگر مشکل باقی بود یک به یک افزونه ها را غیر فعال کنید تا افزونه مورد دار رو پیدا کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو دیفالت کردم همه پلاگین ها رو هم غیرفعال. ولی نمی دونم چه مرگشه :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل که از محتوای این پوشه باید باشه

افزونه ها رو دانلود

و سپس از روی هاست حذف کنید

پوسته پیشفرض رو مجدد آپلود کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همه عزیزانی که در این مشکل منو راهنمایی کردند بسیار ممنونم.

با هاستینگ درمیون گذاشتم و درست شد . اصلا فکر نمی کردم مشکل از هاستینگ باشه .

با درود فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aboalfazltk
      سلام خدمت دوستان گرامی
      تازه سایت خود راhttp://ghadirsarbedar.ir راه اندازی کرده بودم که
      در صفحات:
      wp-admin/update-core.php
      wp-admin/themes.php
      wp-admin/plugins.php
      wp-admin/options-general.php
      در قسمت ناحیه کاربری خود با پیغام 503 Service Unavailable روبرو شدم.
      1- افزونه ها را یک به بک حذف کردم نشد....
      2- قالب را حذف کردم نشد...
      3- محتویات پابلیک اچ تی ام ال را حذف و از نو... نشد...
      4- Database را حذف کردم واز نو...نشد...
      5- هاست را حذف و از نو... نشد...
      6- دسترسی ها را هم 755 و 644 نشد...
      7- دوستی گفت شاید سایتت مورد حجمه دی داس است الان در صف کلود هستم ولی تا الان جواب نداده...
      دوستان Help Me العجل العجل
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم