theahoura

مشکل در نصی صفحه اول اختصاصی custom template

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من در یک پوشه مجزا (شامل دو فایل سی اس اس و اج تی ام ال) یک صفحه اختصاصی برای وردپرس تهیه کردم که بعنوان صفحه اول اختصاصی بصورت استاتیک بالا بیاد و با کلیک روی آیکون ها بتوان به سایر صفحات وردپرس رفت.

مشکل من در اینه که چطور میتونم این پوشه رو در روت قرار بدم که با تایپ نام وبسایت اول صفحه اختصاصی بالا بیاد ؟ کمی گیج شدم !

فعلاً این پوشه رو در زمپ (xampp/htdocs)و در پوشه اچ تی داکس کنار پوشه وردپرس قرار دادم اما برای ادامه کار مشکل دارم . اگر میشه کمک کنید.

سپاس از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

ویرایش شده در توسط ژیهات
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من در یک پوشه مجزا (شامل دو فایل سی اس اس و اج تی ام ال) یک صفحه اختصاصی برای وردپرس تهیه کردم که بعنوان صفحه اول اختصاصی بصورت استاتیک بالا بیاد و با کلیک روی آیکون ها بتوان به سایر صفحات وردپرس رفت.

مشکل من در اینه که چطور میتونم این پوشه رو در روت قرار بدم که با تایپ نام وبسایت اول صفحه اختصاصی بالا بیاد ؟ کمی گیج شدم !

فعلاً این پوشه رو در زمپ (xampp/htdocs)و در پوشه اچ تی داکس کنار پوشه وردپرس قرار دادم اما برای ادامه کار مشکل دارم . اگر میشه کمک کنید.

سپاس از شما

مختوای پوشه را به روت منتقل کنید و نام برگه ایستاتیک را home.php بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

خیلی خیلی ممنون من همه موارد رو انجام دادم اما فقط html عمل میکنه و کدهای سی اس اس رو نمیخونه.حتی پوشه ای که آیکون ها در اون بود رو من در پوشه قالب گذاشتم اما باز نمیخونه.

به نظر شما تو آدرس دهی سی اس اس ها مشکل هست یا جای دیگه ؟

الان داخل پوشه قالب فایل php.home کدهای html من هست و کدهای سی اس اس رو در ادامه سی اس اس های خود قالب کپی کردم (که اینجا رو شک دارم درست عمل کرده باشم) و پوشه آیکون هام رو هم تو همین پوشه قالب کپی کردم.

مختوای پوشه را به روت منتقل کنید و نام برگه ایستاتیک را home.php بگذارید

خیلی موجز توضیح دادید و من نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ؟ اما من فایل index.html و style.css ی که خودم نوشتم رو در روت گذاشتم اما ادامه کار رو سز درنیاوردم که چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.html شما باید تغییر پیدا کنه به home.php و باید بعضی از کدهای نشانیش تغییر کنه محتویات style.css می تونه به فایل مشابه در قالب منتقل بشه (اگر با کدهای موجود تداخل نمی کنه) و الا باید در یک زیر پوشه قرار بگیره ترکیبی شبیه

home.php

و پوشه CSS و فایل style.css

و بعد از تغییر نام به پوشه اصلی قالب (نه روت سایت) منتقل بشند

برای تبدیل فایل index.html به php فایلتون رو از طریق ویرایشگر پیشرفته بگذارید اینجا

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      اخیرا برای تست وردپرس خودم رو همراه با قالب و تمامی محتویات از روی لوکال روی یکی از این هاست‌های رایگان آپلود کردم. بعد چند ساعت پیغام داد و سایت بسته شد. با پشتیبانی سایت که صحبت کردم گفتند که سیستمشان تشخیص داده وردپرس ویروسی است. من تمامی محتویات سایتم رو از سایت های معتبر گرفتم و تنها به افزونه هام برای ویروسی بودن شک دارم.
      در هر صورت میخواستم بدونم دوستان راهی رو میشناسند که بشه باهاش ویروسی بودن وردپرس و قالب و افزونه رو فهمید؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط M a H D i
      باسلام
       
       ما از وردپرس شبکه استفاده کردیم و خواستیم ssl هم نصب کنیم که هاستینگ برای ما این کار را انجام داد (ssl رایگان) ولی از آنجایی که ساب دامنه هایی که با استفاده از وردپرس شبکه ایجاد می شوند در هاست نمایش داده نمی شوند هاستینگ ما گفته است باید از ssl wild card استفاده شود و هزینه آن با توجه به نرخ روز ارز 4 میلیون تومان برای هر سال می باشد!!!
       
      دوستانی که وردپرس شبکه نصب کرده اند آیا ssl برای سایت خودشون اضافه کرده اند؟  لطفا راهنمایی کنید.
       
      باتشکر
    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      تغییراتی که روی فایل style.css انجام میدم اعمال نمیشود. فایل style.cssای که در فولدر روت قالبم قرار داره رو هر کلاسی که اضافه میکنم و بعد ذخیره میکنم توی سایتم نمی‌بینم.
      اتفاق جالب اینه که یک بار این فایل رو کامل خالی کردم و ذخیره کردمش، کش مروگر رو هم پاک کردم، از کلیدهای ctrl + f5 هم استفاده کردم ولی هیچ تغییری توی سایت ندیدم.
      دلیلش چیه؟ پس چه جوری میشه استایل ها رو به مطالب و سایت اضافه کرد؟