• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
theahoura

مشکل در نصی صفحه اول اختصاصی custom template

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من در یک پوشه مجزا (شامل دو فایل سی اس اس و اج تی ام ال) یک صفحه اختصاصی برای وردپرس تهیه کردم که بعنوان صفحه اول اختصاصی بصورت استاتیک بالا بیاد و با کلیک روی آیکون ها بتوان به سایر صفحات وردپرس رفت.

مشکل من در اینه که چطور میتونم این پوشه رو در روت قرار بدم که با تایپ نام وبسایت اول صفحه اختصاصی بالا بیاد ؟ کمی گیج شدم !

فعلاً این پوشه رو در زمپ (xampp/htdocs)و در پوشه اچ تی داکس کنار پوشه وردپرس قرار دادم اما برای ادامه کار مشکل دارم . اگر میشه کمک کنید.

سپاس از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

ویرایش شده در توسط ژیهات
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من در یک پوشه مجزا (شامل دو فایل سی اس اس و اج تی ام ال) یک صفحه اختصاصی برای وردپرس تهیه کردم که بعنوان صفحه اول اختصاصی بصورت استاتیک بالا بیاد و با کلیک روی آیکون ها بتوان به سایر صفحات وردپرس رفت.

مشکل من در اینه که چطور میتونم این پوشه رو در روت قرار بدم که با تایپ نام وبسایت اول صفحه اختصاصی بالا بیاد ؟ کمی گیج شدم !

فعلاً این پوشه رو در زمپ (xampp/htdocs)و در پوشه اچ تی داکس کنار پوشه وردپرس قرار دادم اما برای ادامه کار مشکل دارم . اگر میشه کمک کنید.

سپاس از شما

مختوای پوشه را به روت منتقل کنید و نام برگه ایستاتیک را home.php بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

خیلی خیلی ممنون من همه موارد رو انجام دادم اما فقط html عمل میکنه و کدهای سی اس اس رو نمیخونه.حتی پوشه ای که آیکون ها در اون بود رو من در پوشه قالب گذاشتم اما باز نمیخونه.

به نظر شما تو آدرس دهی سی اس اس ها مشکل هست یا جای دیگه ؟

الان داخل پوشه قالب فایل php.home کدهای html من هست و کدهای سی اس اس رو در ادامه سی اس اس های خود قالب کپی کردم (که اینجا رو شک دارم درست عمل کرده باشم) و پوشه آیکون هام رو هم تو همین پوشه قالب کپی کردم.

مختوای پوشه را به روت منتقل کنید و نام برگه ایستاتیک را home.php بگذارید

خیلی موجز توضیح دادید و من نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ؟ اما من فایل index.html و style.css ی که خودم نوشتم رو در روت گذاشتم اما ادامه کار رو سز درنیاوردم که چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.html شما باید تغییر پیدا کنه به home.php و باید بعضی از کدهای نشانیش تغییر کنه محتویات style.css می تونه به فایل مشابه در قالب منتقل بشه (اگر با کدهای موجود تداخل نمی کنه) و الا باید در یک زیر پوشه قرار بگیره ترکیبی شبیه

home.php

و پوشه CSS و فایل style.css

و بعد از تغییر نام به پوشه اصلی قالب (نه روت سایت) منتقل بشند

برای تبدیل فایل index.html به php فایلتون رو از طریق ویرایشگر پیشرفته بگذارید اینجا

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید .