theahoura

مشکل در نصی صفحه اول اختصاصی custom template

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من در یک پوشه مجزا (شامل دو فایل سی اس اس و اج تی ام ال) یک صفحه اختصاصی برای وردپرس تهیه کردم که بعنوان صفحه اول اختصاصی بصورت استاتیک بالا بیاد و با کلیک روی آیکون ها بتوان به سایر صفحات وردپرس رفت.

مشکل من در اینه که چطور میتونم این پوشه رو در روت قرار بدم که با تایپ نام وبسایت اول صفحه اختصاصی بالا بیاد ؟ کمی گیج شدم !

فعلاً این پوشه رو در زمپ (xampp/htdocs)و در پوشه اچ تی داکس کنار پوشه وردپرس قرار دادم اما برای ادامه کار مشکل دارم . اگر میشه کمک کنید.

سپاس از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

ویرایش شده در توسط ژیهات
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من در یک پوشه مجزا (شامل دو فایل سی اس اس و اج تی ام ال) یک صفحه اختصاصی برای وردپرس تهیه کردم که بعنوان صفحه اول اختصاصی بصورت استاتیک بالا بیاد و با کلیک روی آیکون ها بتوان به سایر صفحات وردپرس رفت.

مشکل من در اینه که چطور میتونم این پوشه رو در روت قرار بدم که با تایپ نام وبسایت اول صفحه اختصاصی بالا بیاد ؟ کمی گیج شدم !

فعلاً این پوشه رو در زمپ (xampp/htdocs)و در پوشه اچ تی داکس کنار پوشه وردپرس قرار دادم اما برای ادامه کار مشکل دارم . اگر میشه کمک کنید.

سپاس از شما

مختوای پوشه را به روت منتقل کنید و نام برگه ایستاتیک را home.php بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

شما باید یک فایل php داخل فولدر قالب ایجاد کنید به هر اسمی که دوست دارید

برای مثال :theahoura.php

حالا این فایل رو با ویرایشگر متن باز کنید و در ابتدای آن این کد را وارد کنید :


<?php
/*
Template Name: theahoura
*/
?>

بعد از این کد محتویات html ـی که درست کردین برای Intro رو paste کنید و فایل رو save کنید ...

حالا از قسمت افزودن برگه ، یک برگه جدید با هر اسمی ایجاد کرده و قسمت سمت چپ از منوی صفات برگه ، قالب رو روی theahoura قرار بدین و برگه رو ایجاد و ذخیره کنید

بهد از این کار به قسمت تنظیمات خواندن وردپرس برید و تیک یک برگه یکتا (پایین برگزینید) رو فعال کنید و برگه نخست رو روی برگه ای که همین الان ایجاد کردین قرار بدین و والسلام نامه تمام

css هایی که نوشتین رو هم میتونید داخل همون style.css خود قالب قرار بدین

خیلی خیلی ممنون من همه موارد رو انجام دادم اما فقط html عمل میکنه و کدهای سی اس اس رو نمیخونه.حتی پوشه ای که آیکون ها در اون بود رو من در پوشه قالب گذاشتم اما باز نمیخونه.

به نظر شما تو آدرس دهی سی اس اس ها مشکل هست یا جای دیگه ؟

الان داخل پوشه قالب فایل php.home کدهای html من هست و کدهای سی اس اس رو در ادامه سی اس اس های خود قالب کپی کردم (که اینجا رو شک دارم درست عمل کرده باشم) و پوشه آیکون هام رو هم تو همین پوشه قالب کپی کردم.

مختوای پوشه را به روت منتقل کنید و نام برگه ایستاتیک را home.php بگذارید

خیلی موجز توضیح دادید و من نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ؟ اما من فایل index.html و style.css ی که خودم نوشتم رو در روت گذاشتم اما ادامه کار رو سز درنیاوردم که چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.html شما باید تغییر پیدا کنه به home.php و باید بعضی از کدهای نشانیش تغییر کنه محتویات style.css می تونه به فایل مشابه در قالب منتقل بشه (اگر با کدهای موجود تداخل نمی کنه) و الا باید در یک زیر پوشه قرار بگیره ترکیبی شبیه

home.php

و پوشه CSS و فایل style.css

و بعد از تغییر نام به پوشه اصلی قالب (نه روت سایت) منتقل بشند

برای تبدیل فایل index.html به php فایلتون رو از طریق ویرایشگر پیشرفته بگذارید اینجا

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.