nima-kian

فعال سازی قابلیت HTTP Keep-Alive

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان ،من سایتم رو داخل یه جا آنالیز کردم

زده بود که قابلیت HTTP Keep-Alive و یا HTTP Persistent Connections رو فعال کن

خواستم ببینم کسی میدونه اینا چیه؟ و اینکه چطور باید اینکارو انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو داخل فایل .htaccess در فولدر اصلی سایت بذارید :


# ----------------------------------------------------------------------
# Set Keep-Alive Header
# ----------------------------------------------------------------------
# Keep-Alive allows the server to send multiple requests through one TCP-connection.
# Be aware of possible disadvantages of this setting. Turn on if you serve a lot of
# static content.
# <IfModule mod_headers.c>
# Header set Connection Keep-Alive
# </IfModule>

اگر کار نکرد اینو بذارید :


# ----------------------------------------------------------------------
# Set Keep-Alive Header
# ----------------------------------------------------------------------
# Keep-Alive allows the server to send multiple requests through one TCP-connection.
# Be aware of possible disadvantages of this setting. Turn on if you serve a lot of
# static content.
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection Keep-Alive
</IfModule>

من خودم از اولی استفاده کردم ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو داخل فایل .htaccess در فولدر اصلی سایت بذارید :


# ----------------------------------------------------------------------
# Set Keep-Alive Header
# ----------------------------------------------------------------------
# Keep-Alive allows the server to send multiple requests through one TCP-connection.
# Be aware of possible disadvantages of this setting. Turn on if you serve a lot of
# static content.
# <IfModule mod_headers.c>
# Header set Connection Keep-Alive
# </IfModule>

اگر کار نکرد اینو بذارید :


# ----------------------------------------------------------------------
# Set Keep-Alive Header
# ----------------------------------------------------------------------
# Keep-Alive allows the server to send multiple requests through one TCP-connection.
# Be aware of possible disadvantages of this setting. Turn on if you serve a lot of
# static content.
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection Keep-Alive
</IfModule>

من خودم از اولی استفاده کردم ...

خب این کارش چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو داخل فایل .htaccess در فولدر اصلی سایت بذارید :


# ----------------------------------------------------------------------
# Set Keep-Alive Header
# ----------------------------------------------------------------------
# Keep-Alive allows the server to send multiple requests through one TCP-connection.
# Be aware of possible disadvantages of this setting. Turn on if you serve a lot of
# static content.
# <IfModule mod_headers.c>
# Header set Connection Keep-Alive
# </IfModule>

اگر کار نکرد اینو بذارید :


# ----------------------------------------------------------------------
# Set Keep-Alive Header
# ----------------------------------------------------------------------
# Keep-Alive allows the server to send multiple requests through one TCP-connection.
# Be aware of possible disadvantages of this setting. Turn on if you serve a lot of
# static content.
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection Keep-Alive
</IfModule>

من خودم از اولی استفاده کردم ...

کد ابتدا همه کد کامنت شده. به نوعی تاثیری ندارد

کد دوم درست هست

خب این کارش چیه؟

کارش عنوان تاپیک هست:

فعال سازی قابلیت HTTP Keep-Alive
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ابتدا همه کد کامنت شده. به نوعی تاثیری ندارد

کد دوم درست هست

کارش عنوان تاپیک هست:

مرسی دوست من

ولی متاسفانه فایل

.htaccess رو پیدا نکردم

:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی دوست من

ولی متاسفانه فایل

.htaccess رو پیدا نکردم

:(

شما باید فایلی با پسوند htaccess ایجاد کنید

در روت سایت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید فایلی با پسوند htaccess ایجاد کنید

در روت سایت

دوست من

میگه این فایل هست

ولی چیزی نیست

هیدن داره مگه cpanel ؟ :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله شما باید هنگام نمایش file manager تیک مورد نظر رو بزنید

show-hidden-files-cpanel.png

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله شما باید هنگام نمایش file manager تیک مورد نظر رو بزنید

show-hidden-files-cpanel.png

مرسی که با حوصله تمام سوالات رو پاسخ میدید

به سایت ما هم سر بزنید اگه کمکی ازم بر بیاد حتما جبران می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده کد دوم را گذاشتم ولی تغییر در خطاهای این قسمت Inline small CSS ایجاد نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر