mehrdad_k

مشکل با if ie

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک قالب زدم اما یک قسمت اون با ie مشکل خوردم

با دستور زیر سعی کردم که جدا گانه اختصاص بدم اما هرکاری کردم تو ie نخوندش !!


<!--[if IE]>
<link href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style-ie.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->

قسمتی که مشکل داره اینجاست :

برای کلیه مرور گرها :


.box-left{
background: url(images/shadow-left.png) bottom right no-repeat;
height:28px;
}

برای مرور گر ie


.box-left{
background: url(images/shadow-left.png) bottom left no-repeat;
height:28px;
}

- من با ie 11 تست مکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب شما دارید با ie 11 تست می کنید و نباید هم جواب بده چون این دستور شرطی از ie 10 به بعد دیگه داخل اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه و کلا حذف شده. شما F12 را بزنید و browser mode را روی ورژن های قدیمی قرار بدید و باید این دستور شرطی کار کنه

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من نوشتن مقدارهای css در خلاصه نویسی باید به ترتیب باشه . مثلا در خلاصه نویسی background به این ترتیب باید باشه :


background-color
background-image
background-repeat
background-attachment
background-position

یعنی شما no-repeat رو باید بعد از آدرس تصویر بنویسی :


.box-left{
background: url(images/shadow-left.png) no-repeat bottom left ;
height:28px;
}

این هم توضیحات

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری