• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
medil0ne

اسکرول به سمت چپ

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

وب بنده به سمت چپ هم اسکرول داره و یک عالمه فضای خالی نشون داده میشه.

این ایراد از کجاست و چطور رفعش کنم

راهنمایی می‌فرمایید؟

وب من

http://www.cketab.com

ویرایش شده در توسط medil0ne
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشکال از ابزارک addthis هست

بهتره از افزونه دیگری استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی برای شما این اتفاق نمیفته؟

چون من این افزونه رو روی فایرفاکس نصب دارم نه روی وردپرس.روی وردپرس افزونه‌ی share this رو نصب دارم.

این برای شما الان اون شکلی نیست؟

اگر این‌طوریه که عیب نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور همونه. اشکال share this هست

برای منم این مشکل دیده میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا.مشکل از اون نبود.

اول این‌که کلا غیر فعال بود اون افزونه.

بعدشم پاکش کردم که باز درست نشد.

و تازه من تو این وب،که بلاگمه هم ازش استفاده می‌کنم که درسته همه چی

چه کنم آقا.راهی به ذهنتون میرسه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه محتوای فایل هدرتون رو بدین تا بررسی بشه

داره در تگ html در هدر قالب dir="rtl" میگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این محتوای هد هستش.ممنون از محبتتون

<?php global $theme; $theme->doctype(); ?>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>

<head profile="<?php $theme->profile_uri(); ?>">

<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

<title><?php $theme->meta_title(); ?></title>

<?php $theme->hook('meta'); ?>

<?php wp_head(); ?>

<?php $theme->hook('head'); ?>

</head>

<script type="text/javascript">var addthis_config = {"data_track_addressbar":true};</script>

<script type="text/javascript" src="http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#pubid=ra-50058aae3306b438"></script>

<body <?php body_class(); ?>>

<?php $theme->hook('html_before'); ?>

<div id="wrapper">

<?php $theme->hook('wrapper_before'); ?>

<div id="wrap-header">

<?php $theme->hook('header_before'); ?>

<div id="header">

<?php $theme->hook('header'); ?>

<div id="branding">

<?php if ($theme->display('logo')) { ?>

<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img class="logo" src="<?php $theme->option('logo'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>

<?php } else { ?>

<h1 class="site-title"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

<h2 class="site-description"><?php bloginfo('description'); ?></h2>

<?php } ?>

</div><!-- #branding -->

<div id="header-banner">

<?php $theme->option('header_banner'); ?>

</div><!-- #header-banner -->

</div><!-- #header -->

<?php $theme->hook('header_after'); ?>

</div><!-- #wrap-header -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت "کــــــــــــــــــــــــــــــافه کتاب در سوشال نتورکز" را از خروجی سایت شما حذف کردم و مشکل اسکرول حل شد

اون قسمت را به صورت دستی اضافه کردید یا افزونه هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون رو من از یک ابزارک از addthis گرفتم و بعد تایتلش رو این شکلی کردم.

الان دقیقا چی شد؟

من کجا رو باید حدف کنم که دست شه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری