mosafere_0911

سایت من چرا لود نمیشه لطفا یکی کمکم کنه

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من نمیدونم چرا سایتم لود نمیشه

عکس او امار بازدید زیر لینک دوستان نمیاد کسی میدونه چرا به خاطر اونه یعنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، الان سایتتون که بالا میاد و مشکلی نداره

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل از مرورگرتون هستش ، اگه كد وبگذر رو حذف كنيد درست ميشه ، مشكل از كد وبگذره كه خيلي دير لود ميشه ، با مرورگر يا كانكشن ديگه‌اي كه تست كنيد ميبينيد درسته ، نميدونم چرا بعضي وقتا اينجوري ميشه :blink:

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام میشه یکی بگه چرا سایتم دیر بالا میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینطوری میشه امروز عکس ها رو ببینین . راستش من افزونه ایمیل پرینت و hello رو پاک کردم به خاطر اوناست یعنی؟

Snapshot_2012_07_22_183944.png

112.png

ویرایش شده در توسط mosafere_0911
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز در ابتدا هم گفتيم ، مشكل از مرورگر شما هستش ، الان سايت شما در مرورگر بنده كاملا درست و كامل بدون هيچ مشكلي لود ميشه ، آقا مصطفي عزيز هم گفتن ،

الان سایتتون که بالا میاد و مشکلی نداره

اين هم اسكرين شات از سايتتون در مرورگر بنده ،

91272179427507007503.jpg

اين تاپيك رو بخونيد و انجام بديد ، رفع ميشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک نکنم از مرورگرم باشه .اخه با IE

هم نمیشه من چیکار کنم الان ؟ اون کارا رو هم کردم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد گوگل آنالیز را به فوتر ببرید

چرا تگ <head> در قالب شما تکرار شده!

مشکل میتونه از کد تبلیغات هم باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یکم ساده تر بگین من الان چیکار کنم دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را که در فایل header هست را به فایل فوتر قبل از تگ </body> منتقل کنید


<script type="text/javascript">
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-29681418-1']);
_gaq.push(['_trackPageview']);
(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس محتوای بخش head را در فایلهای single , page , index , archive , category , tag بررسی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای تبلیغاتیتون رو از کجا آوردید

بعضی از این کدها همراه خودشون یک پاپ آپ می آرند که اگر مسیر پاپ آپ ها در مرورگر مسدود باشه باز نمی شن

تگ


<head>
<!-- محتویات بخش هیدر سایت-->
</head>
<body>
<!--محتویات بدنه سایت-->
</body>

باید چنین آرایشی داشته باشه فایل header.php را باز کنید اگر <head>

دوبار وجود داشت محتویات یکی را داخل دیگری ریخته و


<head>
</head>

باقی مانده را پاک کنید و اگر نه باید افزونه ها و کدهای اضافه شده را برای این تگ چک کنید و پس از انتقال کدهای میانی به header.php به همان طریق که عرض شد کدهای <head> , </head> باقی مانده را پاک کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان سایت شما با مرورگر بنده موزیلا لود میشه . با مرورگر دیگه چک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری