mohamadreza

مشکل لود شدن جی کوئری با آژاکس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان و خسته نباشید!

آقا من یه مشکلی هنگام کار با آژاکس واسم پیش اومده اونم اینه که من صفحاتم رو با آژاکس لود میکنم! بعد توی چندتا از صفحه هام چندتا تب هست که وقتی با آژاکس اون صفحات رو لود میکنم پلاگین جی کوئری اونا لود نمیشه و به همین دلیل اون تبها کار نمیکنن! کسی میدونه مشکل کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل صفحه رو با ایجکس لود میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله! کل صفحه رو لود میکنم ولی فیلهای js لود نمیشن! از متد getScript هم استفاده کردم ولی بازم درست نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه گفت

حتی اگر لود هم شوند

دارای خطا هستند

چون یکبار در صفحه هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی راه حلی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بتونید آدرس بدید تا بررسی کنیم بهتر میشه کمک کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

می تونی یه کاری کنی که موقع اجرای دستور جی کوری ، فایل جاوایی که نیاز دارید به صفحه اتچ بشه ، یا اینکه دستورش دوباره اجرا بشه ،

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من یک منو دارم که می خوام هر بار که روی یکی از li ها کلیک کردم کلاس active به اون اضافه بشه. ولی روی هرکدوم کلیک میکنم تمام li ها کلاس active رو می گیرن. لطفا راهنمایی کنید.
      این کد رو نوشتم ولی اشتباهه.
      $("ul.icon-div-ul li").click(function() { $("ul.icon-div-ul li").addClass('active'); }); با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );  
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان من یه سری کد نوشتم که توی یه گالری تصاویر استفاده میشه. متاسفانه برای هر تصویر باید این کدها تکرار بشه و خوب توی داینامیک کردن با وردپرس قطعا به مشکل میخورم. می خواستم بدونم راهی وجود داره که من این کدهای جی کوئری رو طوری بنویسم که با اضافه کردن هر توصویر کدهای جی کوئری رو اتوماتیک اضافه کنه؟
      ممنون.
      کدهای html:
      <table id="gallery"> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt="" id="img1"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt="" id="img2"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt="" id="img3"> </div> </td> </tr> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt="" id="img4"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt="" id="img5"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt="" id="img6"> </div> </td> </tr> </table> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <img src="" alt=""> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> کدهای css:
      .image:hover { cursor: pointer; } .image img { border: 2px solid #333; border-radius: 5px; } .image:hover img { transform: scale(0.98); } #bigimage { height: 100vh; width: 100%; background-color: rgba(0,0,0,.8); position: fixed; top: 0; left: 0; display: none; } #bigimage img { position: absolute; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%,-50%); border-radius: 5px; } #bigimage #close { height: 40px; width: 45px; position: sticky; top: 30px; right: 40px; background: transparent url('../images/cancel.png') no-repeat center center /contain; background-size: 24px; } #bigimage #close:hover { cursor: pointer; } #next { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_right.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; right: 5px; transform: translateY(-50%); } #next:hover { cursor: pointer; } #prev { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_left.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; left: 5px; transform: translateY(-50%); } #prev:hover { cursor: pointer; کدهای جی کوئری:
      $(document).ready(function() { flag=0; $("#img1").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; }); $("#img2").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; }); $("#img3").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; }); $("#img4").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; }); $("#img5").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; }); $("#img6").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; }); $("#close").click(function() { $("#bigimage").fadeOut(); }); $("#next").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=2; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=3; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=4; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=5; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=6; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=1; } }); $("#prev").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; } }); });  

    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.