• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
saeeddeeas

هر چه دسته هر چیزی میزنم محتوای صفحه اول نمایش داده میشه

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان یه قالب طراحی کردم برای یه سایت خبری نمیدونم وسطا چیکارش کردم الان هر دسته ای کلیک میشه محتوای صفحه اول نمایش داده میشه با اینکه تو یورل مرورگر نشانی اون دسته میاد اما محتوا نمیاد به نظرتون کجارو بررسی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل archive.php یا category.php دارید؟

اگر ندارید ایجاد کنید

همینطور فایل 404.php تا مشخص بشه روی ارور 404 به صفحه اول می رسید یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایلی که فرمودید ایجاد کردم

حالا رو هر کدوم کلیک میشه صفحه سفید

میاد

الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات این سه صفحه را چی گذاشتید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

محتویات index.php را در archive.php و

category.php بگذارید و بعد از


<?php if (have_posts()) : ?>

در آز

رشیو اضافه کنید


<?php if (is_day()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Daily archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F jS, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Monthly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Yearly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Author Archive', 'kubrick'); ?></h2>
<?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Blog Archives', 'kubrick'); ?></h2>
<?php } ?>

و در کتگوری


<?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Archive for the ‘%s’ Category', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?></h2>
<?php /* If this is a tag archive */ } elseif( is_tag() ) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Posts Tagged ‘%s’', 'kubrick'), single_tag_title('', false) ); ?></h2>
<?php } ?>

با این کدها هم 404 بسازید


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>404</title>
<style type="text/css">
* {
margin:0;
padding:0;
}
body{
background:#ec2929;
text-align:center;
margin:0;
padding:0;
}
h1 {
padding:25px;
background:#730B0B
}
h1 a{
color:#fff;
}
.error {
direction:ltr;
font-size:128px;
color:#fff;
}
form input.text {
width:350px;
}
</style>
</head>
<body>
<h1><a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a></h1>
<h2 class="error">404 !
</h2>
<h2>متاسفیم! مطلب مورد نظر شما یافت نشد</h2>
<h3>می توانید سایت را با یک واژه مناسب و مرتبط جستجو نمایید: </h3>
<form>
<input class="text"/>
<input class="submit" type="submit" />
</form>
<?php echo get_search_form(); ?>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوا رو که همون هایی که برای استایل صفحه هست گذاشتم

اما الان کدهایی رو میخوام که لیست مطالب اون دسته رو نشون بده

این کدهایی که شما دادید انگار کلی هست و نتونستم تفکیک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به اینکار نیست خود وردپرس اینکار را می کنه ولی اگر قصد شخصی سازی دارید باید برای هر دسته یک صفحه جدا با نام category-ID.php بسازید که آی دی همون شماره آی دی دسته است

کدهایی که دادم فقط برای احضار عنوان دسته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ببینید

من یه سایت خبری دارم خوب

تو ایندکسش هر دسته رو توی یه تب در ساید بار فراخوانی کردم

و قسمت کوچکی از مثلا 5خبر اخری اون دسته رو توی اون تب فراخوانی کردم

حالا پایین هر تب یه ارسیو گذاشتم که ای دی اون دسته رو دادم میخوام وقتی رو ارشیو کلیک میشه بره تمام اخبارهای اون دسته رو نشون بده البته باز قسمتی از اخبار رو بعد که کاربر که رو یکی از اخبار کلیک کرد به وسیله سینقل کل خبر نشون بده

الان مشکل من اینه که اخبار اون دسته نشون داده نمیشه

به زبان خیلی ساده مثل صفحه ایندکس وردپرسها که نوشته ها پشت سر هم هستن منم میخوام برا هر دسته به اون شکل باشه

منو هاهم که همن دسته ها هستن و همن مشکل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

ایجاد کردم حالا فقط اون کد شرطی که گفتینو میخوام اسایل بندی اینا شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم شرط؟

شما اگر صفحه‌ای دارید که مطابق با خواستتون هست. کپی بگیرید و با نام category.php ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدبختی اینه که ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد

فقط اگر کسی محبت کنه همه صحات ضروری در طراحی قالب بگه با ایکه برای چی نیازه واقعا عالی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همشون که بعید می دونم کسی حضور ذهن داشته باشه مهمترین هاش :

  • header.php قالب سر صفحه
  • index.php خانه
  • archive.php قالب نمایش بایگانی ها
  • archive-[post_type].php بایگانی مطالب پست تایپ [post-type]
  • search.php قالب نتایج جستجو
  • category.php قالب نمایش بایگانی دسته ها
  • category-[iD].php قالب شخصی سازی شده بایگانی دسته بندی [iD]
  • tag.php قالب نمایش برچسب ها
  • author.php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای نویسنده
  • author-[iD].php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای کاربر با آی دی [iD]
  • sidebar.php ستون کناری
  • single.php قالب مطلب
  • single-[post-type].php قالب برگه پیوند یکتای مطالب پست تایپ [post-type]
  • page.phpقالب صفحه
  • page-template.php قالب برگه می تواند به هر تعداد و با هر نامی ساخته شود
  • 404.php برگه خطای 404
  • comments.php قالب نظرات
  • searchform.php قالب فرم جستجو
  • functions.php توابع ویژه قالب
  • footer.php قالب پا نوشت
  • script.js اسکریپتهای استفاده شده در قالب
  • style.css استایل های css سایت
  • rtl.css تنظیمات css برای نوشتن راست به چپ

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا اگه بخایم قالب "دسته بندی" در یک "پست تایپ دلخواه" داشته باشیم با چ اسمی ایجاد کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.