saeeddeeas

هر چه دسته هر چیزی میزنم محتوای صفحه اول نمایش داده میشه

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان یه قالب طراحی کردم برای یه سایت خبری نمیدونم وسطا چیکارش کردم الان هر دسته ای کلیک میشه محتوای صفحه اول نمایش داده میشه با اینکه تو یورل مرورگر نشانی اون دسته میاد اما محتوا نمیاد به نظرتون کجارو بررسی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل archive.php یا category.php دارید؟

اگر ندارید ایجاد کنید

همینطور فایل 404.php تا مشخص بشه روی ارور 404 به صفحه اول می رسید یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایلی که فرمودید ایجاد کردم

حالا رو هر کدوم کلیک میشه صفحه سفید

میاد

الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات این سه صفحه را چی گذاشتید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

محتویات index.php را در archive.php و

category.php بگذارید و بعد از


<?php if (have_posts()) : ?>

در آز

رشیو اضافه کنید


<?php if (is_day()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Daily archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F jS, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Monthly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Yearly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Author Archive', 'kubrick'); ?></h2>
<?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Blog Archives', 'kubrick'); ?></h2>
<?php } ?>

و در کتگوری


<?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Archive for the ‘%s’ Category', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?></h2>
<?php /* If this is a tag archive */ } elseif( is_tag() ) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Posts Tagged ‘%s’', 'kubrick'), single_tag_title('', false) ); ?></h2>
<?php } ?>

با این کدها هم 404 بسازید


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>404</title>
<style type="text/css">
* {
margin:0;
padding:0;
}
body{
background:#ec2929;
text-align:center;
margin:0;
padding:0;
}
h1 {
padding:25px;
background:#730B0B
}
h1 a{
color:#fff;
}
.error {
direction:ltr;
font-size:128px;
color:#fff;
}
form input.text {
width:350px;
}
</style>
</head>
<body>
<h1><a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a></h1>
<h2 class="error">404 !
</h2>
<h2>متاسفیم! مطلب مورد نظر شما یافت نشد</h2>
<h3>می توانید سایت را با یک واژه مناسب و مرتبط جستجو نمایید: </h3>
<form>
<input class="text"/>
<input class="submit" type="submit" />
</form>
<?php echo get_search_form(); ?>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوا رو که همون هایی که برای استایل صفحه هست گذاشتم

اما الان کدهایی رو میخوام که لیست مطالب اون دسته رو نشون بده

این کدهایی که شما دادید انگار کلی هست و نتونستم تفکیک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به اینکار نیست خود وردپرس اینکار را می کنه ولی اگر قصد شخصی سازی دارید باید برای هر دسته یک صفحه جدا با نام category-ID.php بسازید که آی دی همون شماره آی دی دسته است

کدهایی که دادم فقط برای احضار عنوان دسته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ببینید

من یه سایت خبری دارم خوب

تو ایندکسش هر دسته رو توی یه تب در ساید بار فراخوانی کردم

و قسمت کوچکی از مثلا 5خبر اخری اون دسته رو توی اون تب فراخوانی کردم

حالا پایین هر تب یه ارسیو گذاشتم که ای دی اون دسته رو دادم میخوام وقتی رو ارشیو کلیک میشه بره تمام اخبارهای اون دسته رو نشون بده البته باز قسمتی از اخبار رو بعد که کاربر که رو یکی از اخبار کلیک کرد به وسیله سینقل کل خبر نشون بده

الان مشکل من اینه که اخبار اون دسته نشون داده نمیشه

به زبان خیلی ساده مثل صفحه ایندکس وردپرسها که نوشته ها پشت سر هم هستن منم میخوام برا هر دسته به اون شکل باشه

منو هاهم که همن دسته ها هستن و همن مشکل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

ایجاد کردم حالا فقط اون کد شرطی که گفتینو میخوام اسایل بندی اینا شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم شرط؟

شما اگر صفحه‌ای دارید که مطابق با خواستتون هست. کپی بگیرید و با نام category.php ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدبختی اینه که ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد

فقط اگر کسی محبت کنه همه صحات ضروری در طراحی قالب بگه با ایکه برای چی نیازه واقعا عالی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همشون که بعید می دونم کسی حضور ذهن داشته باشه مهمترین هاش :

  • header.php قالب سر صفحه
  • index.php خانه
  • archive.php قالب نمایش بایگانی ها
  • archive-[post_type].php بایگانی مطالب پست تایپ [post-type]
  • search.php قالب نتایج جستجو
  • category.php قالب نمایش بایگانی دسته ها
  • category-[iD].php قالب شخصی سازی شده بایگانی دسته بندی [iD]
  • tag.php قالب نمایش برچسب ها
  • author.php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای نویسنده
  • author-[iD].php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای کاربر با آی دی [iD]
  • sidebar.php ستون کناری
  • single.php قالب مطلب
  • single-[post-type].php قالب برگه پیوند یکتای مطالب پست تایپ [post-type]
  • page.phpقالب صفحه
  • page-template.php قالب برگه می تواند به هر تعداد و با هر نامی ساخته شود
  • 404.php برگه خطای 404
  • comments.php قالب نظرات
  • searchform.php قالب فرم جستجو
  • functions.php توابع ویژه قالب
  • footer.php قالب پا نوشت
  • script.js اسکریپتهای استفاده شده در قالب
  • style.css استایل های css سایت
  • rtl.css تنظیمات css برای نوشتن راست به چپ

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا اگه بخایم قالب "دسته بندی" در یک "پست تایپ دلخواه" داشته باشیم با چ اسمی ایجاد کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA