saeeddeeas

هر چه دسته هر چیزی میزنم محتوای صفحه اول نمایش داده میشه

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان یه قالب طراحی کردم برای یه سایت خبری نمیدونم وسطا چیکارش کردم الان هر دسته ای کلیک میشه محتوای صفحه اول نمایش داده میشه با اینکه تو یورل مرورگر نشانی اون دسته میاد اما محتوا نمیاد به نظرتون کجارو بررسی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل archive.php یا category.php دارید؟

اگر ندارید ایجاد کنید

همینطور فایل 404.php تا مشخص بشه روی ارور 404 به صفحه اول می رسید یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایلی که فرمودید ایجاد کردم

حالا رو هر کدوم کلیک میشه صفحه سفید

میاد

الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات این سه صفحه را چی گذاشتید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

محتویات index.php را در archive.php و

category.php بگذارید و بعد از


<?php if (have_posts()) : ?>

در آز

رشیو اضافه کنید


<?php if (is_day()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Daily archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F jS, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Monthly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Yearly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Author Archive', 'kubrick'); ?></h2>
<?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Blog Archives', 'kubrick'); ?></h2>
<?php } ?>

و در کتگوری


<?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Archive for the ‘%s’ Category', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?></h2>
<?php /* If this is a tag archive */ } elseif( is_tag() ) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Posts Tagged ‘%s’', 'kubrick'), single_tag_title('', false) ); ?></h2>
<?php } ?>

با این کدها هم 404 بسازید


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>404</title>
<style type="text/css">
* {
margin:0;
padding:0;
}
body{
background:#ec2929;
text-align:center;
margin:0;
padding:0;
}
h1 {
padding:25px;
background:#730B0B
}
h1 a{
color:#fff;
}
.error {
direction:ltr;
font-size:128px;
color:#fff;
}
form input.text {
width:350px;
}
</style>
</head>
<body>
<h1><a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a></h1>
<h2 class="error">404 !
</h2>
<h2>متاسفیم! مطلب مورد نظر شما یافت نشد</h2>
<h3>می توانید سایت را با یک واژه مناسب و مرتبط جستجو نمایید: </h3>
<form>
<input class="text"/>
<input class="submit" type="submit" />
</form>
<?php echo get_search_form(); ?>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوا رو که همون هایی که برای استایل صفحه هست گذاشتم

اما الان کدهایی رو میخوام که لیست مطالب اون دسته رو نشون بده

این کدهایی که شما دادید انگار کلی هست و نتونستم تفکیک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به اینکار نیست خود وردپرس اینکار را می کنه ولی اگر قصد شخصی سازی دارید باید برای هر دسته یک صفحه جدا با نام category-ID.php بسازید که آی دی همون شماره آی دی دسته است

کدهایی که دادم فقط برای احضار عنوان دسته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ببینید

من یه سایت خبری دارم خوب

تو ایندکسش هر دسته رو توی یه تب در ساید بار فراخوانی کردم

و قسمت کوچکی از مثلا 5خبر اخری اون دسته رو توی اون تب فراخوانی کردم

حالا پایین هر تب یه ارسیو گذاشتم که ای دی اون دسته رو دادم میخوام وقتی رو ارشیو کلیک میشه بره تمام اخبارهای اون دسته رو نشون بده البته باز قسمتی از اخبار رو بعد که کاربر که رو یکی از اخبار کلیک کرد به وسیله سینقل کل خبر نشون بده

الان مشکل من اینه که اخبار اون دسته نشون داده نمیشه

به زبان خیلی ساده مثل صفحه ایندکس وردپرسها که نوشته ها پشت سر هم هستن منم میخوام برا هر دسته به اون شکل باشه

منو هاهم که همن دسته ها هستن و همن مشکل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

ایجاد کردم حالا فقط اون کد شرطی که گفتینو میخوام اسایل بندی اینا شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم شرط؟

شما اگر صفحه‌ای دارید که مطابق با خواستتون هست. کپی بگیرید و با نام category.php ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدبختی اینه که ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد

فقط اگر کسی محبت کنه همه صحات ضروری در طراحی قالب بگه با ایکه برای چی نیازه واقعا عالی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همشون که بعید می دونم کسی حضور ذهن داشته باشه مهمترین هاش :

  • header.php قالب سر صفحه
  • index.php خانه
  • archive.php قالب نمایش بایگانی ها
  • archive-[post_type].php بایگانی مطالب پست تایپ [post-type]
  • search.php قالب نتایج جستجو
  • category.php قالب نمایش بایگانی دسته ها
  • category-[iD].php قالب شخصی سازی شده بایگانی دسته بندی [iD]
  • tag.php قالب نمایش برچسب ها
  • author.php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای نویسنده
  • author-[iD].php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای کاربر با آی دی [iD]
  • sidebar.php ستون کناری
  • single.php قالب مطلب
  • single-[post-type].php قالب برگه پیوند یکتای مطالب پست تایپ [post-type]
  • page.phpقالب صفحه
  • page-template.php قالب برگه می تواند به هر تعداد و با هر نامی ساخته شود
  • 404.php برگه خطای 404
  • comments.php قالب نظرات
  • searchform.php قالب فرم جستجو
  • functions.php توابع ویژه قالب
  • footer.php قالب پا نوشت
  • script.js اسکریپتهای استفاده شده در قالب
  • style.css استایل های css سایت
  • rtl.css تنظیمات css برای نوشتن راست به چپ

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا اگه بخایم قالب "دسته بندی" در یک "پست تایپ دلخواه" داشته باشیم با چ اسمی ایجاد کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//